Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

İsmail Gümüşsoy Hız Kesmeden Ziyaretlere Devam Ediyor?

İsmail Gümüşsoy Hız Kesmeden Ziyaretlere Devam Ediyor?

Ak parti Aksaray Milletvekili aday adayı İsmail Gümüşsoy seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Halkın teveccühünü de yanına alan Gümüşsoy hız kesmeden ziyaretlerde bulunuyor.

Ak parti Aksaray Milletvekili aday adayı İsmail Gümüşsoy seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Halkın teveccühünü de yanına  alan Gümüşsoy hız kesmeden ziyaretlerde bulunuyor.

Aksaray Müteahhitler Birliği eski başkanı inşaat mühendisi İsmail Gümüşsoy Aksaray ‘a doğmuş büyümüş bir kişi olarak şehrin isteklerini çok iyi bildiğini ve eski bir STK başkanı olarak ziyaret ettiği STK’ların desteğini aldığını söyledi. Ziyaretlerimize öncelikle Stk’lardan başladık çünkü STK ların neleri başarabileceğini çok iyi biliyoruz. Beş yıldır aktif bir şekilde sivil toplum kuruluşu yönetiminde bulundum. Son iki yıldır Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanlığı görevini yürüttüm. Sektörlerin sorunlarını en sağlam kaynaktan öğrene bileceğimiz yerler sivil toplum kuruluşlarıdır diyen Gümüşsoy milletvekili olduktan sonra sivil toplum kuruluşları ile yapacakları bir çok projenin olduğunu söyledi.

Belediye başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya ,  Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş’a ve Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’e yaptığı ziyaretlerde Aksaray için yapılabilecek projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.  Gümüşsoy Belediye Başkanımızla meslektaşız, şehrimize hizmet etmek bizlere de nasip olursa Aksaray’ın hızlı gelişimine katkıda bulunmak için ne gerekiyorsa yapacağımızdan şüpheniz olmasın dedi.

Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş’la da görüşen Gümüşsoy Aksaray’ ımıza   büyük yatırımcıların gelmesi için iyi bir ekip kuracaklarını bu projeyi Aksaray Ticaret Odası ile birlikte yürütüp uluslar arası firmaları Aksaray da yatırıma ikna etmek için yoğun gayret sarf edeceklerini söyledi. Aksaray tevsik bölgesinde ve konum olarak Türkiye’nin kalbi durumunda. Aksaray ticari yatırım için Türkiye’nin en iyi illeri arasında. Bunun farkındalığını oluşturmak için ne gerekiyorsa yerine getireceğiz dedi. 

Yaptığı ziyaretlerde STK başkanlarının tam desteğini alan Gümüşsoy el ele Aksaray’ı bulunduğu noktadan daha yukarı çıkaracaklarını kendisinde bu azmi ve gayreti gördüğünü söyledi. Ziyaretlerinde sivil toplum kuruluşu başkanları Gümüşsoy’un genç olmasının şehrimiz için bir artı olduğunu ayrıca işlerinde başarılı olmuş bir insan olmasından dolayı şehrimiz vekilliğinde de başarılı olacağını söylediler.

Gümüşsoy ben Aksaray’ın dertleriyle dertlenmek için aday oldum. Hz. Ömer’in bir sözü var ‘’Dicle kenarında bir kuzuyu kurt yese Allah bunun hesabını benden sorar’’ diyor. Bizler Hz. Ömer değiliz ama Allahın izniyle Aksaray’ın evladı olarak yedisinden yetmişine kimin ne sorunu varsa dertleriyle dertleneceğimden kimsenin bir şüphesi olmasın dedi



Bir testten daha başarıyla geçti
Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,51% 0,13
  • EURO

    34,84% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2433,61% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı