Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Hasta Gurbetçi Hemşirelerimize Hollan´da da Zulüm

Hasta Gurbetçi Hemşirelerimize Hollan´da da Zulüm

Hasta Gurbetçi Hemşirelerimize Hollan´da da Zulüm

GURBETÇİ HEMŞEHRİMİZLE HASTASINA HOLLANDA ZULMÜ

*Parkinson hastası olan 55 yıllık eşine yapılan sert davranış karşısında ıstırap çektiğini görünce hemşirenin elini tutup iyi davranmasını isteyen hemşerimize şikayet üzerine önce 15 gün, ardından ise 6 ay hastasıyla görüşme yasağı kondu!

  *Gurbetçimiz Zekarette olan eşimin son anlarında yanında olmak ve bu bakım evinde yatan hastalara daha şefkatli davranılmasının  sağlanması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ak Parti MYK üyesi ve Grup Başkan Vekili Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz´den yardım bekliyor.

 Konu medeniyet, medeni olmayla, demokrasi ve insan hakları olunca mangalda kül bırakmayan Avrupalıların söyledikleriyle yaptıklarının bir biriyle ne kadar tezat içinde olduğu Hollanda da bakım evinde yatan 67 yaşındaki yatağa mahkûm Parkinson hastası ile eşine karşı yapılan akla ziyan zulümle bir kez daha ete kemiğe büründü.

GÜNLÜK 25 OLAN AĞIR KESİCİ SAYISINI 6´YE DÜŞÜREN ZAANDAM YAŞLI BAKIM EVİ HEMŞİRESİNİN HASTASININ CANINI YAKMASI NEDENİYLE ELİNİ TUTAN EŞİNE 6 AY ZİYARET YASAĞI KONDU!!!

  Yapılan uygulamanın ne insani, ne hukuki nede dini hiçbir açıklamasının olmadığını, yapılanın en basit haliyle hukuk ihlali insan hakları ihlali ve hasta hakları ihlali olduğunu belirten Aksaraylı  gurbetçi hemşerimiz İsmail İnce(72) kendisine yapılan zulümle ilgili olarak Gazeteci-Yazar Ali Genç´e  verdiği bilgide ?Eşim Betül(67) 4 yıldır yatağa mahkum.

     Doktorları tarafından yazılan ağrılarını bir nebzede olsa düşürecek 25 adet ilaç ile diğer ilaçlar ve damardan beslenmesini yaptığımız için kendisinin kullanması gerekenleri, bunların nasıl kullandırılacağını hasta sahibi olarak yıllarca verdiğimiz veya verildiğini gördüğümüz için neyin nasıl yapılacağını çok iyi biliyorum.

  Durumu daha da ağırlaşınca yarım asra yakın zamandır bulunduğumuz Zaandam şehrinin Oostergouw Yaşlı Bakım Evine yatırdığımız 55 yıllık hayat arkadaşım olan hastam Betül´ün burada acılarını dindiren ve  25 adet olması gereken ilaç sayısını 6´ya düşürdüler.

    Bu konuda kendilerine ilettiğimiz şikâyetlerimizi hiç dikkate almadılar.

HASTAYA KABA DAVRANAN HEMŞİRE SUÇ BASTIRIRCASINA NAZİK DAVRANMASINI RİCA EDEN HASTANIN EŞİ İSMAİL İNCE´DEN ÖZÜR DİLEMESİ GEREKİRKEN KENDİSİNİ ŞİKAYET ETTİ!!!

   Yine kendisini ziyarete gittiğimde hemşire eşimi şırıngayla beslerken kendisine çok sert davrandığını ve eşimin bu yapılan davranıştan dolayı  ıstırap çektiğini görünce elini tutarak yaptığı sertlikten dolayı eşimin ıstırap çektiğini belirterek eşime daha yumuşak davranmasını isterken elindeki bardak düştü.

   Hemşirenin mesleğinin gereğini yapması için yapılan ricayı dikkate alması  ve benden özür dileyerek bundan sonra hastanın tedavisi ve beslenmesi konusunda daha dikkatli olacağını belirtmesi gerekirken aksine suç bastırarak beni şikayet ederek  3 hafta hastamı ziyaret etmeme yasağı koydurdu. ?dedi.

YARIM SAAT ÖNCE BAKIM EVİNE GİTMESİ VE HASTASININ İYİLİĞİ İÇİN ÖZÜR DİLEMESİNE RAĞMEN ERKEN GELMESİ NEDENİYLE ZEKARETTE OLAN HASTANIN EŞİNE 6 AY DAHA ZİYARET YASAĞI KONDU!

 Eşine kaba davranılmasından dolayı yaptığı medeni müdahale nedeniyle kendisine konan 3 haftalık ziyaretçi yasağının kalkmasına yarım saat kala yani saat 14.00´de Bakım evine giden İsmail ince  haklı olmasına rağmen eşinin iyiliği için özür dilemesine rağmen akla ziyan bir şekilde yarım saat önce gelmesi bahane edilerek yasağı ihlal ettiği gerekçesiyle ziyarete izin vermedikleri gibi birde ardından kendisine gönderilen bir yazıyla 6 ay daha eşiyle görüşmesine yasak konduğu belirtildi.

BAŞKA TÜRK HASTALARARADA KABA DAVRANILMASI NEDENİYLE  SAHİPLERİ HASTALARINI ALDILAR!!!

 Eşine yapılanın bir ilk olmadığını belirten İsmail İnce? Bu bakım evinde benim eşime yapılan ve bizzat şahit olduğum kaba davranışlar bir ilk olmadığı gibi gerekli tedbirler alınmaz ise sonda olmayacak.

  Eşime yapılan kaba davranış benzeri hatta daha da ileriye gidilerek yaşlı hastaların tartaklanmaları ve yataklarından düşürülmelerinden dolayı yaralanmaları nedeniyle birçok kişi hastasını buradan çıkarttı.

TÜRKİYE KONSOLOSLUĞU KONUYU ARAŞTIRMADAN HASTA SAHİBİNİ SUÇLADI!!!

   Hastamıza yapılan kaba davranış ve buna medeni şekildeki müdahaleme rağmen önce bana 3 hafta ardından ise 6 ay zekaret te olan eşimi 6 ay ziyaret etme yasağı konması üzerine konuyu buradaki Türk konsolosluğuna ilettim.

   Benim şikayetimi alarak ilgililer nezdinde haklarımızı aramaları için girişimlerde bulunmaları gereken ülkemiz temsilcileri tam aksine beni suçladılar.

?CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMZLA DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZDAN TEK DİLEĞİ ÖLÜM DÖŞEĞİNDE OLAN EŞİMİN SON ANLARINDA YANINDA OLMASINI SAĞLAMALARIDIR?

   Şu anda tek dileğim Zekarette olan eşimin son anlarında yanında olmak ve bu bakım evine yatan hastalara daha şefkatli davranılmasının sağlanmasıdır

   Bunun sağlanması için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile hemşerimiz Ak Parti MYK üyesi ve Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz´den yardım bekliyorum. ?dedi (Haber ve Fotoğraflar Ali Genç)



Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Son beş gün , son beş anket
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli