Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Günün Gelişen Spor Haberleri

Günün Gelişen Spor Haberleri

Günün Gelişen Spor Haberleri

KALE EMİN ELLERDE OLACAK

Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor ‘da en büyük sorunların başında gelen kaleci problemini geçen yıl Aksarayspor’un  teknik adamlığını yapan Sinan Bayraktar’ın çalıştırdığı spor toto 2. lig ekiplerinde Bayrampaşa’dan Emrecan  Ceylan ile çözdü. Siyah beyazlıların Bayrampaşa’dan prensip anlaşması sağladığı 34 yaşındaki file bekçisi Emrecan ceylan  bu sezon ilk devre Bayrampaşa forması ile 11 lig ve 1 kupa olmak üzere  12 resmi maçta görev aldı. Emrecan Ceylan oynadığı 11 lig maçında kalesinde  9 gol gördü. Çok tecrübeli olan  Emrehan Ceylan futbol kariyerinde  Türkiye kupasında 9 kez, TFF 3.ligde 50 kez, TFF 2.ligde 207 kez, PTT 1.ligde 42 kez,  özel maçlarda ise  milli formayı 3 kez terletti. Siyah beyazlıların her konuda anlaştığı ve çok ufak pürüzlerin kaldığı Emrehan ceylan transferinde mutlu sona yaklaşıldığı ve tecrübeli eldivenin Cuma günü  devre arası 1 etap çalışmalarına katılması bekleniyor. Genel koordinatör  Ahmet Salih Kırımlıoğlu ; kaleci sorununu Emrehan Ceylan ile çözeceklerini ve  bütün sorunların ortadan kalktığını ifade ederek kaleyi emin ellere teslim edeceklerini savundu. Tecrübeli kalecinin ise  Cuma günü yada daha erken takımla çalışmalara katılacağının müjdesini verdi.

AKSARAYSPOR 7 OCAK’A KADAR AKSARAY’DA

Spor toto 3 .ligde  ilk devreyi alt sıralarda tamamlayan ve ikinci devreye fırtına gibi girmek için transfer  harekatı yapan siyah beyazlılar  ikinci devre içinde sahaya indi. Geçtiğimiz gün kesin anlaşma sağlanan oyuncuları taraftarına tanıttı. Siyah beyazlı temsilcimiz  İkinci devre hazırlıklarını Dağılgan’da sürdüren temsilcimizde çiçeği burnunda genç teknik adam Ümit Dohman takımın başında ilk antrenmanına çıkarken antrenman öncesi oyuncular ile tanıştı.  Yeni transferler Azimet Okur ,  Fatih Keş , şahin Çakır  ve Furkan takımla çalışmalara başlarken Süleyman  Öztürk ve  kaleci Emrehan Ceylan’ın Cuma günü takımla çalışmalara başilamayacağı  açıklandı. İkinci devre hazırlıklarını 7 ocak  tarihine kadar Aksaray’da sürdürecek temsilcimiz 10 günlük  devre arası kamp çalışması için  aynı gece Antalya’ya gidecek. 17 ocak tarihine kadar hazırlıklarına Antalya’da devam edecek siyah beyazlılarda hedef ikinci devreye eksiksiz ve moralli girmek istiyor. Kadrosuna ara transferde  genç  isimlerin yanında kaleye ise oldukça tecrübeli bir ismi dahil eden temsilcimiz Antalya kampında hazırlık maçlarına ağırlık verecek.

POTA’DA  ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

 2014 -2015 Okul Sporları Okullar arası gençler basketbol müsabakalarında şampiyonlar belli oldu. Kızlarda Aksaray Spor Lisesi, erkeklerde ise  Metropol Koleji şampiyon kupasını müzesine götüme mutluluğunu yaşadı. Turnuvada 4 takım, 48 sporcunun mücadele ettiği Kızlar kategorisinde Aksaray Spor Lisesi, 8 takım, 96 sporcunun mücadele ettiği erkekler kategorisinde de Metropol Koleji Şampiyon oldu. Atatürk spor salonunda oynanan final müsabakalarının ardından erkeklerde Metropol Koleji, kızlarda da Aksaray Spor Lisesi elde ettikleri şampiyonluğun ardından Aksaray’ı gruplarda temsil edecek. Genç kız ve erkekler  Basketbol müsabakalarının tamamlanmasının ardından Dereceye giren takımlara kupa ve madalya verilirken, beden eğitimi öğretmenlerine de başarı belgesi verildi.



Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Bir suç örgütü daha çökertildi! Mahzen-31'de 8 gözaltı
Yurtta bugün hava nasıl? Marmara'nın batısı yağışlı...
Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor
'Kalkınma Yolu'na imzalar atıldı
Toplu ulaşımda 23 Nisan hediyesi
Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı
Düzce'de BELMEK kursiyerleri dünya barışı için üretti
TBMM'de 23 Nisan temalı yarışmalar ödüllendirildi
İpotekli konut satışları yüzde 49 azaldı
Canbey’den 23 Nisan mesajı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,31
  • EURO

    34,76% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2415,58% -0,69
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false