Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

BAL liginde 2014-2015 futbol sezonunda Aksaray?ı temsil edecek ve henüz isim değişikliğine gidilmeyen Aksaray Beledispor?da teknik ekipte belli oldu.2012-2013 sezonunda

Bal’da Teknik Patron İsa Doğan Oldu

BAL liginde 2014-2015 futbol sezonunda Aksaray’ı  temsil edecek ve henüz isim değişikliğine gidilmeyen  Aksaray Beledispor’da  teknik ekipte belli oldu.2012-2013 sezonunda amatör ligde Sanayispor’u şampiyon yaprak bal ligine çıkartan  ve geçen yıl  13 hafta spor toto 3.lig temsilcimizde antrenörlük yapan İsa Doğan takımın başına getirildi.İsa Doğan’ın yardımcılarında ise isimler değişmedi. Aksaray’da ekibini oluşturan ve çalıştırdığı her takımda aynı ekip yola devam İsa Doğan’ın yardımcılığını ramazan korkmaz  yapacak. Kaleci antrenörlüğünü ise  yıların tecrübeli ismi Erdem Türkyılmaz yapacak. Sanayispor’da  şampiyonluk yaşayan teknik kadro 1 yıl sonra bal ligine çıkardıkları takımın başında olmanın mutluluğunu yaşayacak. İsa doğan ve ekibi ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşmelerin imzalanması bekleniyor.

Aksarayspor’da Kongre Heyecanı 9 Temmuz’da

Aksarayspor’da beklenen  Olağan genel Kongresi 9 temmuz’da yapılacak. 2014-2015 sezonu öncesinde efsane Başkan Ali Karakuş’un başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından  9 temmuz tarihinde kulüp binasında saat 13:30’da yapılacak kongre ile siyah beyazlıların yeni başkanı belli olacak.Aksarayspor’da 9 temmuz Çarşamba günü yapılacak olağan kongrede İstanbul iş adamı Kenan Cumhur tek liste ile seçime girecek.Çarşamba günü yapılacak kongrede yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde 1 hafta sonra aynı saatte aynı yerde çoğunluğa bakılmaksızın kongre gerçekleşecek.

AKSARAY’LI GENÇLERE KAPIMIZ AÇIK

Aksaray’da 2012-2013 sezonunda Amatör ligi şampiyon tamamlayarak Bal ligine direk gitme hakkını elde eden Sanayispor yönetimi bazı nedenlerden dolayı Aksaray Belediyesine takımı devretmişti. 1 yılın ardından  2014-2015 sezonunda Aksaray Belediyespor’un  Bal ligine katılmama kararının alınmasının ardından   takım yeniden Ferit Gemici ve ekibine verildi. Ancak takımın  yeni sezonda ismi ne olacağı  önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Yeni Sezonda  Bal liginde Aksaray’ı temsil edecek Aksaray Belediyespor’un  yen isim konusunda  bu hafta içerisinde federasyona bildirileceği açıklandı.Bal liginde 2014-2015 sezonunda temsil edecek kulübün başkanlık koltuğunda oturacak Ferit Gemici   gelişmeleri  futbol dünyası ile paylaştı.1 yıl önce ekonomik  nedenlerden dolayı Aksaray Belediyesi spor kulübüne devrettiğimiz Futbol takımımızı Aksaray Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’nın talimatları yeniden devraldık.Önümüzdeki en kısa zamanda yeni yönetim kurulumuzu oluşturarak T.F.F ‘na 25.000 TL teminat yatırarak, gerekli evraklarla birlikte Bölgesel Amatör Lig’e katlım başvurumuzu yapacağız.2014-2015 Sezonunda Aksaray’ı Bal liginde temsil edeceğiz ve onun için kadro oluşturmak için harekete geçeceğiz., Mevcut oyuncular ve Aksaray’daki  Futbol kulüplerinde oynayan yetenekli oyuncular ile genç ve dinamik bir takım oluşturmak için yola çıkıyoruz. Çıkacağımız bu önemli yolda Aksaray da kendi futbolculuğunu ispat etme gayreti içerisinde olan ve çeşitli sebeplerden dolayı şans bulamayan oyuncular ile gelecekte iyi bir Futbolcu olma hayalleri kuran tüm gençlerimize,Bölgesel Amatör Lig gibi güzel bir sahada ve vitrin içerisinde fırsat vererek, tüm Aksaray’ı kucaklayan,kuşatan bir takım olma yolunda gayret göstermek istiyoruz. Çıktığımız bu yolda,başta Aksaray Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı  Kurum ve Kuruluşların,Aksaraylı İş adamlarımızın maddi ve manevi katkılarına ihtiyaç duyduğumuzu bizleri çıktığımız bu yolda yalnız ve sahipsiz bırakmamalarını temenni ediyoruz şeklinde konuştu.

Akif Karakuş Resmen Etimesgut’lu Oldu

 

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor’un alt yapısından yetişen 20 yaşındaki  Aksaray’lı futbolcu Akif Karakuş  Başkent’e transfer oldu.  Geçen sezon siyah beyazlıların flaş ismi olan ve 31 lig maçına çıkan Aksaray’lı  transfer döneminde  bir çok kulübün liste başı idi. Özellikle Ankara ekiplerinin yakından takip ettiği ve Ankara Demir ile imza aşamasında olan genç yetenek  son anda  Başkent’in diğer spor toto 3.lig temsilcisi Etimesgut Belediyespor’a imzayı attı.Yeni sezon öncesinde yuvadan uçarak Ankara’nın yolunu tutan başarılı oyuncu  Akif Karakuş  başkent ekibi ile 1yıl ve 1yılda  opsiyonlu olarak anlaşarak kendisini Etimesgut Belediyespor’lu yapan imzayı attı.Aksarayspor’da 7 yıl forma giyen alt yapısında yetişen siyah beyazlı forma altında şampiyonluk yaşayan  başarılı futbolcu  Akif Karakuş  Bal Liginde 22 maç ve spor toto 3. Ligde 31 maç olmak üzere toplam 53 resmi maçta ter döktü.Siyah beyazlı temsilcimizde yeni sezon öncesinde İbrahim Konuksever, Cemil Karakum, Can Avcı, Yunus Yurddaş ve son olarak ayrılan isim Akif Karakuş oldu. Aksarayspor’da 4 yıldır kulüp başkanlığı koltuğunda oturan ve Akif Karakuş’unda babası olan  Ali Karakuş transferi değerlendirdi.sezonun bitmesi ile Akif ile ilgilen kulüpler oldu. Toplamda 10’a yakın kulüp ile görüştüm.ciddi teklifler edenlerde oldu. Ama  eğitim hayatında üniversitede son sınıfta ve okul hayatını da etkilemek için  teklifleri değerlendirdi. Ankara’da ciddi teklifler oldu, son kararı başkentten yana kullanarak Etimesgut Belediyespor ile  anlaşarak resmi sözleşmeye imzalar atıldı.  Her iki taraf içinde Hayırlı olsun. Akif’in başarılı olacağına inanıyorum ve başkentte 68 sırt numarası ile Aksaray’ımızı temsil edecek” dedi.  



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı