Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

Başkan Adayı Cumhur Teknik Adam Kahraman İle Anlaştı

Spor toto 3. ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor’da 2014-2015 futbol sezonu öncesinde 4 yıldır başkanlık koltuğunda oturan ve yeni sezon için başkanlık görevini bırakacağını açıklayan ve ay sonunda yapılması hedeflen olağan kongrede tek liste ile girerek siyah beyazlıların yeni başkanı olacak Ankaralı iş adamı Kenan cumhur başkanlık koltuğuna oturduğunda teknik adamını belirledi. Siyah beyazlılarda Kenan Cumhur’un kulüp başkanı olmak için gün sayarken transfer çalışmalarına da hız kesmeden ilk olarak takımın teknik patronu ile anlaştı. Aksarayspor’un yeni sezonda yeni teknik adamı 39 yaşındaki aydın kahraman olacak.   Başkan adayı Kenan cumhur’un her konuda anlaşmaya vardığı teknik adam Aydın Kahraman’ın bugün bir aksilik olmaması halinde Aksaray’a geleceği öğrenildi. Aksarayspor’un yeni teknik adamlık koltuğuna oturmasına kesin gözle bakılan aydın kahraman 1975 yılında Çayeli’n de doğdu. profesyonel futbol yaşantısını 2008 yılında Mezitlispor’da noktalayan  aydın kahraman  2009 yılında Göztepe’de antrenörlük hayatına başladı.son 4 sezondur İstanbul’da Sarıyer, Fatih Karagümrük ve  Maltepe takımlarında  antrenörlük görevini üstelendi. 2013-2014 sezonunda Maltepespor’da antrenör olarak görev yapan 39 yaşındaki aydın kahraman  2014-2015 futbol sezonunda  siyah beyazlı temsilcimiz Aksarayspor’da  teknik adam olarak görev yürütecek.

Aksarayspor Başkan Adayı Cumhur Ailece Futbol Meraklısı

Aksarayspor’un ay sonunda yapılması planlanan olağan genel kuruluna tek liste olarak girecek olan kulüp başkanı adayı Ankaralı iş adamı Kenan Cumhur’u siyah beyazlı taraftar için araştırdık. 1967 yılında Ankara’da doğan Kenan Cumhur Aachen üniversitesinden mezun oldu. Reklamcılık ile uğraşan Kenan Cumhur evli ve 4 çocuk babası. Avrupa’da eğitim gören Cumhur Almanya ve İngiltere’de akademik eğitimini tamamladı. Maltepespor’un şu an aktif olarak yöneticisi olan ve yeni oluşan yönetim kurulu görev dağılımında da Tesisler ve yatırım ile ilgili şube sorumlusu görevini yürütüyor. Futbol heyecanını ailece yaşayan ve deplasmanlara dahi ailesi ile giden bir futbol kültürüne sahip. Aksaray’da ise Aksaray Organize sanayisinde bulunan Doğuş Çay grubunun bütün raf sitemlerini hazırlayan DGD raf sistemleri sahibi ve ayrıca İstanbul’da MKS reklam şirketinin sahibi. Aksarayspor’a başkan olmasındaki en büyük nedeni hem Aksaray’da iş hayatını sürdürmesinin yanında futbolu sevmesi ve şehir takımın her zaman taraftar kitlesinin yüksek olmasından kaynaklandığı ve ateşli bir taraftara sahip olmasının etkili olduğu öğrenildi. Kenan Cumhur siyah beyazlı kulübün başkanlığa oturduğunda hedefi kesinlikle 2. lig olarak görüyor. Aksaray taraftarına göze hoş gelen bir futbol keyfi yaşatmak ve Aksaray’a gelen her takımın futbol deyimi ile cehenneme gelmelerini hissettirecek savaşan, koşan, rakibini boğan bir takım oluşturması hedefinde.  Kulübü ilk olarak A.Ş yaparak kurumsallaşma adına adımlar atılıp tesisleşmede yolundaki çözümler giderildiğinde başarının kendiliğinde gelecek düşüncesi taşıyor.

Altyapı Mercedes-Benz Futbol Turnuvasında Şampiyon Oldu

 

Türk Metal Sendikası Aksaray Şubesi’nin Mercedes-Benz TÜRK A.Ş Kamyon fabrikası işyeri Baştemsilciliği tarafından organize edilen Birimler arası halı saha futbol turnuvasında final heyecanı  önce yağmur engeline takılarak maçın hakemi Osman Asal tarafından ertelenen karşılaşma geçtiğimiz akşam  Mercedes Benz TÜRK A.Ş Kamyon fabrikasında bulunan halı sahada Altyapı  ve Boyahane arasında oynandı.Karşılaşmayı Hakem Osman Asal yönetti..Mercedes Benz TÜRK Metal Sendikası“ Futbol turnuvasında bu sezon üçüncüsü gerçekleşen final karşılaşmasına Mercedes-Benz Türk A.Ş Aksaray Kamyon Üretim Direktörü Klaus Pfeifer, Türk Metal Sendikası Aksaray Şube Başkanı ve Türkiş il temsilcisi Muhterem Taşdemir ve  Türk Metal sendikası,Mercedes Benz Türk A.Ş İşyeri Baştemsilcisi   Bayram Kılıç , ASKF başkanı Cavit Kılıç, TFFHGD Aksaray Şube Başkanı Şükrü Okur,  Spor yazarları ve çok sayıda fabrika çalışanı izledi.  Final karşılaşmasının başlama düdüğü ile kıran kırana  iki ekip mücadele etti. Oldukça çekişmeli geçen mücadelenin ardından şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf 2-1’lik skor ile Altyapı oldu. Maç sonunda  kupanın sahibi Altyapı büyük sevinç yaşarken şampiyonluk kupasını Mercedes-Benz Türk A.Ş Aksaray Kamyon Üretim Direktörü Klaus Pfeifer’in  elinden aldı. Yapılan ödül töreninin ardından ASKF Başkanı Cavit Kılıç  futbola verdikleri  önem ve  fabrikada  düzenledikleri futbol turnuvası için Mercedes-Benz Türk A.Ş Aksaray Kamyon Üretim Direktörü Klaus Pfeifer, Türk Metal Sendikası Aksaray Şube Başkanı ve Türkiş il temsilcisi Muhterem Taşdemir ve  Türk Metal sendikası,Mercedes Benz Türk A.Ş İşyeri Baştemsilcisi   Bayram Kılıç’a teşekkür plaketi verdi. Türk Metal Sendikası Aksaray Şube Başkanı ve Türkiş il temsilcisi Muhterem Taşdemir’de  hem final maçına renk katması hem de  futbola verdiği hizmetten dolayı ASKF Başkanı Cavit Kılıç  , TFFHGD Aksaray Şube Başkanı Şükrü Okur , maçın hakemi Osman Asal’a plaket   vererek teşekkür etti.  Daha sonra  en centilmen takım’da  plaket ile ödüllendirilerek Mercedes Benz TÜRK Metal Sendikası tarafından üçüncüsü  gerçekleşen “ Futbol turnuvasında perde kapandı.



2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Albinolar İzmir'e çıkarma yaptı
Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Gözler Merkez'in faiz kararında
Meteoroloji uyardı; Tehlike geliyor, maske takın!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı