Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

Karadenizspor U16 Yarı Finalleri İçin Kütahya’da

2013-2014 Sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 2.Kademe müsabakalarında Aksaray’ı temsil edecek Karadenizspor bugün Kütahya’da sahne alacak.20 takımın katılacağı 2.kademe müsabakalarında adını Türkiye finallerine yazdırabilmek için mücadele edecek temsilcimiz Karadenizspor’un 12-15 Haziran 2014 tarihlerinde Kütahya’da 6 takımın katılacağı 2.kademe müsabakalarında rakipleri İstanbul ve Bursa’dan 2 ‘şer takım ve  Zongulgak temsilcileri olacak. Aksaray futbol  tarihinde ilklere imza atan 2009 yılında U19 şampiyonasında Türkiye finaline adını yazdırarak  Türkiye dördüncüsü olan Karadenizspor U16’da  aynı başarıyı elde edebilmek için Kütahya’ya gitti. Karadenizspor 2013-2014 Sezonu U16 Türkiye Şampiyonası  2.kademe müsabakalarında Kütahya’da 12-15 Haziran 2014 tarihlerinde  Konya’da elde ettiği şampiyonluğunun devamını getirerek 4 takımın katılacağı  U16 Türkiye Şampiyonası finallerine gitmek istiyor. 2013-2014 Sezonu U16 Türkiye Şampiyonasında ilk olarak 108 takım arasından ilk 20’ye adını yazdıran Karadenizspor 20 takım arasında 4 grup merkezinde oynanacak yar finallerin sonunda  ilk 4’e kalarak hem Aksaray tarihinde hem de  kulüp kariyerine yeni bir zafere imza atmanın hesapları ile dün Kütahya’ya  gitti.

Final Heyecanı Yağmura Takıldı

Türk Metal Sendikası Aksaray Şubesi’nin Mercedes-Benz TÜRK A.Ş Kamyon fabrikası işyeri Baştemsilciliği tarafından organize edilen Birimler arası halı saha futbol turnuvası final heyecanı hava muhalefetine takıldı. Mercedes Benz TÜRK A.Ş Kamyon fabrikasında bulunan halı sahada Altyapı  ve Boyahane arasında oynanacak final karşılaşmasın başlamasının ardından yoğun yağmur ve dolu nedeni ile maçın hakemi Osman Asal tarafından 10. dakikasında  tatil edildi. Maç öncesinde güzel görüntüler dikkat çekti. centilmenliğin ön planda olduğu final karşılaşmasında alt yapı takımı adına kaptan Emrullah Akbulut maçın hakemi Osman Asal’a  yine alt yapı takımından Mehmet Ali Terlemez rakip takım kaptanına çiçek vererek başarılı dileklerinde bulundu. Karşılaşmanın tarihini Türk Metal Sendikası Aksaray Şubesi tertip komitesi belirleyecek. final heyecanının hava muhalefetine takılmasına rağmen  diğer programlara devam edildi.  Finalde karşılaşacak takım oyuncuları, en centilmen takım ve fabrikada  çalışan  Veteranlara ve misafirlere  müzik eşliğinde gece tertip edildi. geceye Mercedes-Benz Türk A.Ş Aksaray Kamyon Üretim Direktörü Klaus Pfeifer, Türk Metal Sendikası Aksaray Şube Başkanı ve Türkiş il temsilcisi Muhterem Taşdemir ve  Türk Metal sendikası,Mercedes Benz Türk A.Ş İşyeri Baştemsilcisi   Bayram Kılıç , TFFHGD Aksaray Şube Başkanı Şükrü Okur,  ASKF başkanı Cavit Kılıç, Spor yazarları katıldı.

Türk Metal Sendikası Futbol Finalinde Türk Bayrağı Damga Vurdu


Diyarbakır'ın Lice ilçesinde geçtiğimiz günlerde  yaşanan Bayrak indirme olayına geçtiğimiz akşam Türk Metal Sendikası Aksaray Şubesi’nin Mercedes-Benz Türk A.Ş Kamyon fabrikası işyeri Baştemsilciliği tarafından organize edilen Birimler arası halı saha futbol turnuvası final heyecanında  fabrika çalışanları Türk bayrağı açarak ay yıldızlı bayrağımıza olan sevgi ve saygılarını gösterdi.. Maç öncesinde  sahaya asılan dev  bir Türk Bayrağı’nın yanında Türk Metal Sendikası Aksaray Şubesi tarafından  tribünleri dolduran Mercedes çalışanlarına  Türk bayrağı dağıtıldı.  Final maçına Türk bayrağına olan saygı ve sevgi damga vurdu.  Lice ilçesinde yaşanan bayrak indirme olayına tepkilere Mercedes-Benz Türk A.Ş Aksaray Kamyon Üretim Direktörü Klaus Pfeifer’de katıldı. Türk Metal Sendikası Aksaray Şube Başkanı ve Türkiş il temsilcisi Muhterem Taşdemir ile birlikte Mercedes-Benz Türk A.Ş Aksaray Kamyon Üretim Direktörü Klaus Pfeifer ve finalde karşılaşan Boyahane ve Altyapı takımlarından birer oyuncu  Türk bayrağı açtı. Misafirler Türk bayrağının açılmasına alkışlarla destek vererek özellikle Mercedes-Benz Türk A.Ş Aksaray Kamyon Üretim Direktörü Klaus Pfeifer’in gösterdiği saygı ve örnek davranışını salonu dolduran bütün misafirlerden büyük alkış gördü.

Haber: Hamit MAVİLİ



Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli