Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

Mercedes Benz Türk Metal Sendikası Futbol Turnuvasında Alt Yapı Finalde

Mercedes Benz Türk metal sendikası tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel olan halı saha futbol turnuvasından uzun bir maratonun ardından sona yaklaşıldı. Finale giden yolda geçtiğimiz akşam yarı final heyecanında Altyapı ile HR kozlarını paylaştı. İki takım kıran kırana mücadele etti. Maçın ilk devresinde gol sesi çıkmadı. İkinci devrede futbolseverler gol göremedi. Karşılaşmanın normal süresi başladığı gibi golsüz sona erdi. Normal süresinde gol çıkmayan karşılaşmada seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışlarında altyapı güçlü rakibini 5-4 mağlup ederek Mercedes Benz Türk metal sendikası halı saha futbol turnuvasında adına finale yazdıran ilk takım oldu. Müsabakalarda yaşanan futbol çekişmesinin yanında centilmenliklerde ön plana çıktı. Turnuvanın ilk finalisti olan Altyapı rakibini beklemeye başladı.

Ortaköy ve Eskil Şampiyonluk İçin Kapışacak 

Eskil İlçe Kaymakamlığı ve Eskil Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen İlçeler arası kamu çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvasında bugün şampiyon belli oluyor. Final karşılaşmasında bugün saat 19.30’da Kültür Park Arena Halı Saha Tesislerinde turnuvanın açılış maçında karşılaşan Ortaköy ile Eskil şampiyonluk maçına çıkacak. Finalde kapışacak. İlçeler arası kamu çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvasında daha önce A grubunda karşılaşan iki ekibin heyecanında gülen taraf 6-5’ilk skor ile Ortaköy olmuştu. Turnuvanın kapanışında ve şampiyonun belli olacağı final kapışmasında iki ekip bugün ikinci kez karşı karşıya gelecek. Eskil takımı rakibinden rövanşı alarak şampiyonluk kupasının sahibi olmak istiyor. Diğer taraftan grup maçlarında rakibini deviren Ortaköy bugün final heyecanında rakibine bir kez daha yenilgi tattırarak kupanın kapanışın da şampiyon olarak mutlu bir şekilde Ortaköy’e kupayı götürmenin hesaplarını yapıyor. İlk kez düzenlenen ve Aksaray’da halı saha futbol turnuvasında bütün gözlerin odaklanacağı Eskil ile Ortaköy arasındaki final karşılaşmasına da taraftarların büyük ilgi göstermeleri bekleniyor. Eskil İlçe Kaymakamı Mustafa İlhan, Eskil İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İbrahim Irmak dev final heyecanında takımlarının yanında olacak.  Turnuvada final karşılaşmasının yanında üçüncülük maçında Sarıyahşi ile Gülağaç takımları da kozlarını paylaşacak.

Aksaraylı Raketçiler Fethiye’den Madalya Döndü

 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen +13 yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvasında Aksaraylı raketçiler damga vurdu. Fethiye Tenis Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı turnuvaya İzmir, Muğla, Ankara, Aksaray, Tokat, Antalya, Isparta,  Hatay illerinden toplam 37 tenis sporcusu katıldı. Fethiye Tenis Kulübü tesislerinde 5 gün süren turnuvaya Aksaray’ı temsilen antrenör Metin Yüceant nezaretinde 3 tenisçimiz katıldı. Turnuvada raketçimiz Burak Cenan grubunda birinci olurken, Farıd Nazarı üçüncü oldu. Aksaray’ı başarı ile temsil eden genç raketçiler madalya ile dönmenin mutluluğunu yaşadılar. Aksaray’da her geçen gün gelişen ve miniklerin ilgisi artan tenis sporunda elde edilen başarılar dikkat çekti.  Tenis dalında alınan başarıların mimarı antrenör Metin Yüceant;  yoğun bir çalışma içinde olduklarını ve emeklerinin karşılığını başarılar ve madalyalar ile aldıkları için mutlu olduğunu kaydetti. Alınan madalyalar, dereceler ile Aksaray’da tenis sporu kültürünün de arttığını ve ailelerin çocuklarını tenis’e gönderdiklerine de dikkat çekerek, gelişen Aksaray’da tenis Spor’unun da gelişmesinin kendisi açısında mutluluk verici olduğunu ifade etti. Fethiye’!de başarılı olan Aksaray’a madalya kazandıran başarılı tenisçilerini tebrik ederek onlarla gurur duyduğunu sözlerine ekledi.



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli