Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

Günün gelişen spor haberleri

Aksarayspor Sezonu Sanayispor İle Açtı

Spor toto 3. Ligdeki temsilcimiz Aksarayspor ile bölgesel ligdeki temsilcimiz Aksaray Sanayispor sezon öncesinde hazırlık mücadelesinde Dağılgan karşı karşıya geldi. Sezon açılışın siyah beyazlılar rakipler ile görüşmelerinde sonuç alamayınca bölgesel ligdeki temsilcimiz Sanayispor ile sezon açılışını gerçekleştirdi. Spor toto 3.lig temsilcimiz Aksarayspor lig öncesindeki son hazırlık maçında Bölgesel lig temsilcimiz Aksaray Sanayispor karşısında 4-0’lık sonuç elde etti. Siyah beyazlıların Aksaray Sanayispor karşısında aldığı farklı skor taraftarı memnun ederken oynanan futbol beklentilerin gerisinde kaldı. Aksaray Sanayispor karşısında siyah beyazlılar her iki devrede 2şer gol buldu. Aksaray Sanayispor sahada iyi mücadele etmesine rağmen tecrübesizliği ve bireysel hatalar sonucu Aksarayspor karşısında farklı yenilgi almaktan kurtulamadı. Siyah beyazlıların karşılaşmada gollerini Semih Küçük 2, Hakan Doğan ve Özgür Çelik kaydetti. Lig öncesinde son provasını oynayan temsilcimiz Pazar günü start alacak lige odaklandı.  Sezonun ilk resmi maçında temsilcimiz Pazar günü Payas Belediyespor’u konuk edecek. Bölgesel ligdeki temsilcimiz Aksaray Sanayispor ise  lig öncesinde Çarşamba günü Nevşehir’de hazırlık sınavına çıkacak.

Ramazan Coşkuner Yozgat Sorgun İle Anlaştı

Spor toto 3. Ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da 25 yaşındaki tecrübeli sağbek oyuncusu Ramazan Coşkuner ligin başlamasına sayılı günler kala bölgesel ligde mücadele eden Sorgun Belediyespor kampına katıldı. Aksaraylı oyuncu Ramazan Çoşkuner sezon başı teknik heyet tarafından takımda düşünülmedi. Siyah beyazlı forma geçen sezon 10 lig maçına çıkan ve 838 dakika sahada kalan Ramazan Coşkuner yeni sezonda Yozgat’ın bölgesel ligdeki temsilcisi Sorgun Belediyespor ile anlaştı. Siyah beyazlı temsilcimizde Bölgesel lig ve spor toto 3.lig olmak üzere 4 sezonu geride bırakan . Aksaray’lı  tecrübeli oyuncu Ramazan Coşkuner 47 bal ligi 10 spor toto 3.lig olmak üzere toplam 57 resmi maça çıkarak 3 kez de gol sevinci yaşadı. Aksaray’da kontenjan sebebi ile   yuvadan ayrılmak zorunda kalan usta oyuncu 2014-2015 futbol sezonunda  Bölgesel ligdeki temsilcimiz Aksaray  Sanayispor ile aynı grupta olan Sorgun ekibinin başarısı için ter dökecek.

Mehmet Güneş’in Yeni Adresi Sorgun Oldu

 

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor’da  2014-2015 sezonu öncesinde iç transferde 3.5 yılda   yıldır siyah beyazlı formayı giyen 28 yaşındaki  tecrübeli oyuncu Mehmet Güneş’in Nevşehir kampı öncesinde takımdan gönderilmesin ardından yeni adresi  Yozgat’ın Bal ligindeki ekibi sorgun Belediyedspor oldu. Siyah beyazlılarda sezon öncesi çalışmalarda takımla  2 haftalık antrenmana çıkan daha sonra kontenjan olmasının  teknik patron Aydın Kahraman’ın raporu ile  sözleşmesi fesih edilerek yuvadan ayrılmak zorunda kalan tecrübeli oyuncu  Mehmet Güneş yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Sorgun Belediyespor’un başarısı için forma terletecek. Aksarayspor’da 3.5  Sezon  geçiren ve 3. Ligde çıkmasında büyük emeği olan 28 yaşındaki Mehmet Güneş    siyah beyazlı ekipte 3.5 yıllık futbol kariyerinde  Bal  Liginde toplam  57 maça çıktı ve 12 kez gol sevici yaşadı. Aksarayspor ile profesyonel lig heyecanında ise 23 maçta forma giydi. Mehmet güneş yeni sezonda futbol yaşantısına Sorgun’da devam edecek. Mehmet Güneş’in yanında siyah beyazlı ekipte şampiyonluk yaşadığı eski takım arkadaşı ramazan Coşkuner ile Yozgat Sorgun’da buluşarak futbol yaşantısına yeni bir başarı daha eklemek için forma giyecek.



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Merkez'in rezervleri azalışta!
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9887,34%1,76
  • DOLAR

    32,51% 0,07
  • EURO

    34,89% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2454,71% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4012,78% 0,50
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı