Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Gülağaç´ta 30 Kişiye sertifikaları verildi

Gülağaç´ta 30 Kişiye sertifikaları verildi

Gülağaç´ta Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programını Başarıyla Tamamlayan 30 Kişiye Sertifikaları Verildi

 

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası´nın, KOSGEB ve Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği Gülağaç ilçesinde  ´Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programını´ başarıyla tamamlayan kursiyerler için Gülağaç Bakı Göl tesislerinde sertifika töreni düzenlendi.

Gülağaç Bakı Göl tesislerinde düzenlenen sertifika törenine, Gülağaç Kaymakamı Mehmet Fatih Koca, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen Aksaray ATSO  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, ATSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Müdürleri, kursiyerler ve davetliler katıldı.

Gülağaç ilçesinde  Bakı Göl tesislerinde  düzenlenen törende ?Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi´ sertifikası sahiplerine verildi. Ticaret hacmini geliştirilmesi ve yeni iş olanakları açılması amacıyla hazırlanan eğitim programına; kendini geliştirmek isteyen ve  yeni bir iş kurmak isteyen  kursiyerler katıldı.

Gülağaç´ta Sertifika töreninde, Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programını başarıyla tamamlayan 30 kişiye sertifikaları verildi.

ATSO Başkanı Koçaş , "700´ün Üzerinde  Kişiye Girişimcilik Sertifikası Verdik?

 Aksaray  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş; kursiyerlerin aldığı belgelerin iş dünyasının geleceği adına büyük önem arz ettiğini belirtti. Oda olarak girişimcilik eğitimi programına önem verdiklerini hem Aksaray merkez hem de ilçelerde  düzenledikleri eğitimler ile şuana kadar 700´ün üzerinde sertifika verdiklerini ve şu anda ATSO´da ise eğitimlerin devam ettiğini söyledi.

Girişimcilik kursunun KOSGEB, Ahiler Kalkınma Ajansı  ve Aksaray  Ticaret Odası iş birliği organizasyonu ile gerçekleştiğini belirten Koçaş , "Amaçlarının kursiyerlerin   iş kurması, ve hayallerinin gerçekleşmesidir. Bu hayallerin  gerçekleşmesi içinde devletin kredi imkanlarından, teşviklerinden bütün iş kurma hayalinde olan kursiyerlere imkan yaratmaktır.

Bizler bu bilinçle devletimizin vermiş olduğu destekle yeni girişimciler ortaya çıkarmak için bu kursları açıyoruz. Diğer yandan özellikle kadın girişimciler ve genç girişimciler kurullarımız ile birlikte kadın ve genç girişimci sayısının artması için faaliyetler yapıyoruz. Özellikle Kadınlarımız gerçekten de el attıkları tüm işlerde başarılı sonuçlar elde ediyorlar.

Göreve geldiğimiz 2013 yılı haziran ayından bu yana 23 adet girişimcilik kursu açılarak 700´ün üzerinde  kişiye sertifika verildi.. Ağaçören ilçelerimizdeki kursumuzda  tamamlandı. Bugün eğitimlerini başarıyla tamamlayan  Gülağaç ilçemizdeki 30  girişimci adayımıza alacakları sertifikalarının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Dedi



Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,53% 0,02
  • EURO

    34,87% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2429,27% -0,02
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false