Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Fatih Erbakan Aksaray’a geldi

Fatih Erbakan Aksaray’a geldi

Fatih Erbakan, babası merhum Necmettin Erbakan’ın adını taşıyan vakfın genel başkanı olarak Aksaray’da düzenlenen bir etkinliğe katıldı.

Fatih Erbakan, babası merhum Necmettin Erbakan’ın adını taşıyan vakfın genel başkanı olarak Aksaray’da düzenlenen bir etkinliğe katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde Necmettin Erbakan’ın vefatının 4’üncü yılı dolayısıyla düzenlenen programa katılan Fatih Erbakan, burada yaptığı konuşmada, anma etkinliği aracılığıyla Türkiye başta olmak üzere dünyaya bir mesaj gönderdiklerini söyledi. Zalim ve ırkçı emperyalistlerin Necmettin Erbakan’ın vefatından dolayı asla sevinmemeleri gerektiğini vurgulayan Erbakan, "Hiç kimse, kendi kendine gelin güvey olmasın. Erbakan hocamız hayatını kaybetti ama onun arkasından binlerce, yüz binlerce ve milyonlarca dava eri, onun sancağını devraldı. Canla ve başla onun hedefini gerçekleştirmek için çalışıyorlar. İnşallah yakın zamanda, o hedeflere ulaşılacaktır. En yakın zamanda Siyonistlerin, ırkçı emperyalistlerin sömürü tekerleğine aynen Erbakan Hocamız gibi çomak sokulacak. Allah’ın izniyle zalimin sistemi yerle bir olacaktır" dedi.

Fatih Erbakan, kendi davalarını anlamamış kimselerin ’bu davadan vazgeçin’ dediklerini hatırlatarak şöyle konuştu: "Bize, ’bu sevdadan vazgeçin, bu işin modası geçti’ diyorlar. Erbakan hocamızı anlayamamış o kimselere ’İbrahim Peygamberi yakmak üzere hazırlanmış ateş varken, o ateşe bir damla su taşıyan karınca olmaktan mı vazgeçelim’ diyoruz. Kudüs ve Gazze kan ağlarken, Mescid-i Aksa esir düşmüşken Selahaddin Eyyubi olmaktan mı vazgeçelim? Fatih Sultan Mehmet Han’ın emaneti Ayasofya, boynu bükük kurtarılmayı beklerken, Ayasofya ezana hasretken Fatih Sultan Mehmet Han olmaktan mı vazgeçelim? Cenab-ı Allah hepimizi, Erbakan hocamız ve Fatih Sultan Mehmet han gibi imkansızlıklar karşısında yılmayan, vazgeçmeyen dava adamları olmayı nasip etsin. Onlar gibi sadece maddi güce önem veren değil, aynı zamanda maneviyata da önem verenlerden olmayı nasip etsin" dedi.

Filistin’deki zulmü ortadan kaldıran muktedir yönetimlerin kurulması gerektiğini aktaran Fatih Erbakan, "Biz, Amerika’ya yaptığı ziyaretlerin sayısıyla övünen değil, Amerika ve İsrail’den izin almadan Gazze’ye ziyaret yapamayan değil, aynı Erbakan hocamız gibi gerektiğinde ’bana ne Amerika’dan’ diyebilen yönetim istiyoruz. Biz, sadece günde 5 vakit namaz kılan değil, o 5 vakit namazda okuduğu ayetlerde kendisine yüzlerce kez cihadın emredildiğinin farkında olan ve sadece okumakla kalmayıp bunları hayatında fiilen uygulayan yönetimler istiyoruz" şeklinde konuştu.



2 bini aşkın düzensiz göçmene İçişleri 'Kalkan'ı!
AK Parti MKYK toplantısı sona erdi
Yeşilay'dan gençlere kısa film yarışması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse farklı heveslere kapılmasın
TBMM'de 23 Nisan 4 gün sürecek
Gündem olan 'Bombacı Mülayim' polis çıktı!
İletişim'den manipülatif ABD paylaşımlarına açıklama
Bursa’da özel çocuklara yönelik Mükemmeliyet Merkezi
Bakan Tekin 'Ay Yıldız Robotik Takımı' ağırladı
MEB'den 8 bin 406 işyerinin 'mesleki' sözleşmesine fesih!
LGS için örnek sorular yayımlandı
Anavatan'dan kurucu Genel Başkan'a anma
O hatta aktarmasız YHT seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor
'Ulusal Vefa' bütçesi 2,8 milyar TL oldu
OSB’lerde yıllık kira artışları yüzde 102 seviyesinde gerçekleşti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9531,14%-0,18
  • DOLAR

    32,51% 0,18
  • EURO

    34,62% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2497,98% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı