Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Eskil`de futbol heyecanında sona yaklaşıldı

Eskil`de futbol heyecanında sona yaklaşıldı

Eskil İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Eskil?de Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvasında sona yaklaşıyor.

Eskil İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Eskil’de Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvasında sona yaklaşıyor. Eskil’de ilk kez düzenlenen 13 takımın  katıldığı kamu kurumları arasındaki futbol turnuvasında  Perşembe günü yarı final heyecanı yaşanacak. Çeyrek final mücadeleleri ise golü maçlara sahne oldu. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Halk Eğitim ile eskil belediyesi arasında  geçtiğimiz gün yaşanan çeyrek final heyecanında eskil halk  eğitim güçlü rakibi Eskil Belediyespor’u 5-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. günü diğer maçında ise  Eskil Milli Eğitim zorlanmadı ve  Eskil Sosyal  yardımlaşmayı  9-4 gibi net skor ile geçerek yarı finalist oldu. Jandarma Gücü ile Müftülük arasındaki karşılaşmada ise jandarma gücü  rakibin 6-3 mağlup ederek adını yarı finale yazdırırken rakibini de  turnuvanın dışına itti. turnuvada çeyrek finalin son maçında ise Kapıtaş ile Ziraat Bankası karşı karşıya geldi. Kapıtaş rakibine büyük bir üstünlük kurarak sahadan 8-4 galip ayrılarak  yarı final vizesini kaptı. Eskil’de ilk kez düzenlenen kamu kurumları arasında perşembe günü yaşanacak yarı final mücadelelerinde ise  Eskil Milli Eğitim ile  Kapıtaş, Jandarma Gücü ile  Halk Eğitim adlarını finale yazdırmak için  kozlarını paylaşacak. GSİ Eskil İlçe Spor Müdürü İbrahim Irmak    göreve gelmesi ile ilk kez düzenlenen kamu kurumları arasındaki futbol turnuvasında 2 haftalık heyecanda sona yaklaştıklarını ve şuana kadar maçların centilmence geçtiğini ifade etti. Perşembe günü ise yarı final heyecanının yaşanacağı ve  yarı final maçlarının da büyük bir çekişmeye sahne olacağını  ifade etti. Futbol turnuvasını düzenlenmesindeki amacın  kurumlar arasındaki dostluk bağını güçlendirmek  olduğunu ve şu ana kadarda  turnuvanın oldukça centilmen geçtiğini belirterek yarı final maçlarında centilmenliğim ön planda olmasını istediklerini ve yarı finalde mücadele edecek   takımlara da başarılara dileyerek, Eskil halkını da  yarı final heyecanına davet etti.

Aksarayspor Maltepe hazırlıkları başladı

Spor toto 3.ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor 32. hafta deplasmanda oynayacağı Maltepespor maçı hazırlıklarına dün öğleden sonra teknik patron Sinan Bayraktar nezaretinde Dağılgan tesislerinde yaptığı  antrenman ile başladı. Siyah beyazlıların dünkü yapılan antrenmanına Nilüfer maçının son taktik çalışmasında sakatlanarak  forma giyemeyen  Hakkı Hakan Özhan ile  Furkan yılmaz katılmadı. Nilüfer maçında forma giyemeyen ve sakatlığı iyiye giden Mehmet Güneş ise dünkü antrenmanda yer aldı. Mehmet güneş’in durumunun her geçen iyiye gittiği ve  Maltepe maçına yetişebileceği öğrenildi. Hakkı Hakan ve  Furkan Yılmaz’ın sakatlıklarının belirsiz olduğu İstanbul deplasmanında forma giymelerinin zor olduğu öğrenildi. Diğer oyuncuların katıldığı antrenman düz koşu ile başladı. kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan siyah beyazlılar  antrenmanın sonunda topla oyun oynayarak tamamladı.   Ligde peş peşe zorlu maçlara çıkacak  temsilcimiz hafta sonu deplasmanda oynayacağı  Maltepe karşılaşmasından 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.  Maltepe’de alacağı puan ve puanlar ile son haftalar rahat girmek istiyor. Antrenmanın ardından  deneyimli çalıştırıcı  Sinan Bayraktar; geçtiğimiz hafta sonu aldığımız nilüfer maçını telafi etmek için önümüzdeki Maltepe maçına odaklandık. nilüfer maçı geride kaldı. şimdi bizleri kritik bir maç bekliyor. en iyi şeklide hazırlanıp hafta sonu deplasmanda isteğimizi puan ve puanlarımızı almak için mücadele edeceğiz. takımda cezalı oyuncu bulunmuyor .Ancak sakatlarımız var. tedavileri sürüyor. Hafta sonuna yetişip yetişmeyecekleri konusunda Mehmet Güneş iyi gidiyor. ancak  Hakkı Hakan ve  Furkan’ın durumları belirsizliğini koruyor. Takım olarak en iyi şeklide konsantre olup hafta arasında iyi hazırlanıp Maltepe karşısında   mutlu bir şekilde sahadan ayrılmak istiyoruz” dedi.

Cemil Karakum 1 haftalık sessizliğini Maltepe’de bozacak

 

Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor’da  29. ve 30.  hafta attığı gollerle takımı sırtlayan 29. yaşındaki golcü oyuncu Cemil Karakum 31. hafta deplasman nilüfer karşısında sesiz kaldı.Siyah beyazlılarda usta golcü Cemil Karakum son haftalarda tecrübesini konuşturarak kritik anlarda attığı gollerle takımına hayat verirken son Nilüfer maçında gol sevinci yaşayamadı. Cemil Karakum’un sesiz kaldığı maçta Aksarayspor’da puan çıkartmamanın üzüntüsünü yaşadı.ligde hafta sonu deplasmanda oynanacak Maltepe maçında sessizliğin  bozmaya hazırlanıyor. Ligde sarı kart sınırında olan Cemil Karakum  Pazar günü siyah beyazlı  forma altında ikinci deplasman golünü atarak takımına yeniden  puan ve puanlar kazandırmak istiyor.Siyah beyazlı forma altında 5 gole imza atan Cemil Karakum’un  Sancaktepe, Sandıklı ve Ünye maçlarında  attığı goller ile takımını zafere taşırken sadece Düzyurt maçında attığı gol takımı adına puan almasına yetemedi. Aksarayspor’da son haftalarda Hakan Doğan’ın kulübeye çekilmesi ile takımın en büyük gol silahı olan Cemil Karakum Pazar günü İstanbul deplasmanında  gollerine devam edeceğinin sözünü verdi.

Haber: Hamit MAVİLİ



Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli