Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Ece Arina´da Eşsiz Güzellik ve Lüks Bir Konfor Sizi Bekliyor

Ece Arina´da Eşsiz Güzellik ve Lüks Bir Konfor Sizi Bekliyor

Mavi yolculuk esnasında ihtiyaç duyacağınız şnorkel, deniz maskesi, deniz kayağı ve diğer su sporlarına yönelik malzemeleri kolayca bulabileceğiniz Ece Arina´da..

Muhteşem doğası, her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turiste hizmet verme anlayışı ve dünyaca ünlü antik kentleriyle Didim, tüm güzelliklerini size sunuyor ve çağırıyor. Aydın´a bağlı önemli tatil destinasyonlarından birisi olan Didim, Ege´nin eşsiz cennet köşelerinden sayılıyor. Harika bir deniz, muhteşem bir doğa, mitolojik çağlardan günümüze ulaşan eşsiz güzellikte ki tarihi eserler ve sıcak kanıl Ege insanlarıyla Didim, huzurlu ve mutlu bir tatil anlayışının Türkiye´de ki tek noktası olarak kabul ediliyor. Hayranlık uyandırıcı tarihi eserlere sahip Didim, bunun yanı sıra eşsiz plajlara, muhteşem koylara ve doğal güzelliklere de ev sahipliği yapıyor. Ulaşmak için buraya bakın;

Ege´nin en güzel tatil beldelerinden olan Didim, aynı zaman da en eşsiz koylara, muhteşem plajlara sahip. Binlerce yıllık tarihiyle geçmişten günümüze bir köprü konumunda ki Didim, herkese kucak açan yapısı, kültürel zenginlikleri ile doğal güzelliklerin başında kendisine yer bulur.

Gezip görülecek birden fazla alan vardır. Bunun yanı sıra mavi yolculuklara da ev sahipliği yapar. Mavi yolculuk konumunu incelemeden önce Didim´in gezip görülmesi gereken noktaları hakkında detaylı bilgilere ulaşmanız önemli olacaktır. Didim´de binlerce yıllık tarihi kalıntılar, antik şehirler, tapınaklar oldukça fazladır. Bu sebeple gezi rotasını belirlemek için iyi bir planlama yapılması gerekir. Batı anadolu´nun en etkileyici eserleri arasında gösterilen Didyma´da Apollon Tapınağı görülmesi gereken yerlerin başındadır. Burası devrin en önemli binicilik merkezleri arasında gösterildiği gibi anıtsal boyutta ki bu tapınak, eşsiz bir güzelliği ve hayranlığı da beraberinde getirir.

Didyma Antik Kenti, dünyaca ünlüdür. Bu sebeple gezilmesi gereken yerlerdendir. Priene Antik Kenti, ve içerisinde bulunan Mısır tanrılarının tapınakları 5 bin kişilik devasa yapılardır. Antik kentler şehri Didim´de günümüze ulaşan bir diğer antik kent ise Miletos´tur. Bununla birlikte Milet Tiyatrosu da önemli bir gezi alanını oluşturur. Bugün müze olarak kullanılan bu bölgede görülebilecek çok sayıda eser vardır.

Tarihi güzelliklerinin yanı sıra, doğal güzellikleri de görmek isterseniz plajlar tam sizin için belirlenmiş alanlar olacaktır. Harika plajlarından ilk akla gelen Antınkum plajıdır. Sığ ve muhteşem bir denize sahip olan bu bölge, yüzbinlerce turistin her yıl uğrak alanları arasında kendine yer bulur. Plaj çevresinde konaklamanıza imkan tanıyan birden fazla tesis bulunmakta.

Didim, son derece önemli bir turizm destinasyonudur. Bu sebepledir ki turizm faaliyetlerinin her türlüsü bölgede yapılabilmektedir. Bunlardan en özeli ve ayrıcalıklı olanı ise Mavi yolculuklardır. Didim sahillerinden başlayan ve Akdeniz kıyılarına kadar ulaşan muhteşem koylarda gezip dolaşabilir, eşsiz güzellikleri görebilir veya tarihi yapıları inceleyebilirsiniz. Sığ suların, mavi turkuaz renk aldığı Didim, yeşilin her tonuyla daha da güzelleşir. Ayrıcalıklı bir tatil yapmayı amaçlıyor ve bunu Didim´de gerçekleştirmeyi istiyorsanız tercih edeceğiniz mavi yolculuğa Ece Arina ile çıkabilirsiniz. 10 kişiye kadar yolcu kapasitesi bulunan, 2 ana kabin, 1 çift kişilik kabin ve 1 üç kişilik kabinle eşsiz ve lüks bir konfor sağlayan Ece Arina, tekne dışında ki güneşlenme alanları, kolay ulaşılabilir olması ve devasa yemek masasıyla dikkat çeker. Son derece iddialı, bir o kadar da lüks bir hizmet anlayışını mavi yolculukla buluşturan Ece Arine, tüm kabinlerinde klima, duşa kabin ve multimedya uygulamaları bulundurmakta. Ece Arine, eşsiz ışıklandırma sistemiyle de adeta yıldız gibi parlamakta. Mavi yolculuk esnasında ihtiyaç duyacağınız şnorkel, deniz maskesi, deniz kayağı ve diğer su sporlarına yönelik malzemeleri kolayca bulabileceğiniz Ece Arina´da, eşsiz bir güzellik, muhteşem bir konfor ve lüks bir ihtişam sizi bekliyor olacak. Size kalansa yalnızca Didim ve muhteşem doğasının keyfini sürmek, denizinde zaman geçirmek ve nemsiz havasını teneffüs etmek olacaktır. Ayrıcalıklı ve ihtişamlı bir tatilin ilk adresi Didim, bu bölge de başlayacak mavi yolculuğun yıldızı ise Ece Arina olacaktır.



1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli