Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Durmak Yok, Yorulmak Yok, Dinlenmek Yok

Durmak Yok, Yorulmak Yok, Dinlenmek Yok

Durmak Yok, Yorulmak Yok, Dinlenmek Yok

Yorulmadan, bıkmadan, usanmadan heyecanlı ve memleket aşkıyla seçim çalışmalarına devam eden Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, ziyaretlerini artan bir performans ile sürdürüyor.

Ziyaretlerine Sanayi esnafıyla sabah kahvaltısıyla başlayan Evren Dinçer´e İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İGM Başkanı Muammer Tüzün, Gençlik Kolları Başkanım Mehmet Emin Kılıç ve parti teşkilatı eşlik etti.

Burada ilgiyle karşılanan Başkan adayı Dinçer ve AK Parti heyeti, esnaflarla hasbıhal edip karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Amaçlarının Aksaray´ı bir marka şehir haline getirmek olduğunu söyleyen Başkan adayı Dinçer, ?Bizim ortak amacımız, sayın vekillerimizin, İl teşkilatımızın ve Ankara´daki samimi ilişkilerim olan bürokrat arkadaşlarımın da destekleriyle şehrimizi marka şehir haline getirmektir. Hep birlikte ortak akıl ile Aksaray´ımızı marka şehir yapacağız. Sanayi esnafımızın sorunlarını dinledik ve biliyoruz. Kardeşlerimizin sorunlarını çözmek bizlere nasip olacak. Ortak akıl ile çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok.? dedi.

Sanayideki esnaf ve çalışanları işyerlerinde tek tek ziyaret ederek ellerini sıkan Dinçer, daha sonra Manavlar Odası, Berberler ve Kuaförler Odası ile Terziler Odasını ziyaret etti. Oda başkanları ve yönetimiyle istişarelerde bulunan Dinçer, istek ve talepleri dinleyerek çözümü için not aldı.

Oda ziyaretlerinin ardından Kurşunlu Cami arkasında bulunan esnafları ziyaret eden Dinçer ve AK heyet, vatandaşlardan 31 Mart´ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti´ye destek vermelerini istedi. Gittiği tüm işyerlerinde büyük bir ilgiyle karşılanan Dinçer, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Belediyecilik hizmetlerine yeni bir anlayış getirmeye hazırlandıklarını belirten Dinçer, ?Birlik ve beraberlik içinde gayret gösteren arkadaşlarımızla çok çalışarak, İnşallah Aksaray´ımızı ak belediyecilikle hak ettiği yere getireceğiz. Her kapıyı çalıp herkesle kucaklaştık ve kucaklaşmaya devam ediyoruz. İlimiz için birbirinden güzel projelerimiz var.? dedi.

Yoğun programına rağmen durmak yok yola devam diyen Dinçer, akşam da Çiftçilik Mahallesinde Mustafa Ünlü´nün evine konuk oldu. Ev halkının yanı sıra AK heyetin geleceğini öğrenen mahalleli adeta Ünlü ailesinin evine akın etti. Evren Dinçer ile tanışma fırsatı bulunan mahalleli hem dua etti hem de 31 Martta desteklerini esirgemeyeceklerinin sözünü verdi. Gece geç saatlere kadar vatandaşlarla sohbet eden Dinçer, Aksaray´da gönüllere dokunacak olan projelerinden bahsetti.



Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli