Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Digitürk Ankara´da Üyelerine Güler Yüzlü Hizmeti Servisleri ile Ulaştırıyor

Digitürk Ankara´da Üyelerine Güler Yüzlü Hizmeti Servisleri ile Ulaştırıyor

Yeni bir TV izleme alışkanlığını edinmek isteyen Ankaralılar Ankara Digitürk servisiile hem avantajlı kampanyaları öğrenebilir hem de üyeliklerini başlatabilirler.

Digitürk büyülü dünyası artık tüm Türkiye´yi sarmayı açmış olduğu yeni bayiler ile sürdürüyor. Daha iyi film, dizi, belgesel, spor TV kanalları izleme amacında olanlar tercihlerini Digitürk ile kullanıyor. Her türlü probleminde üyelerinin yanında olmayı benimseyen Digitürk ise Türkiye´nin başkenti Ankara´da da Ankara Digitürk Bayileri ile hizmet vermeyi amaçlıyor. Her ne kadar Dİgitürk Müşteri Hizmetleri telefonla her an ulaşılabilir, internet üzerinden de Digitürk Online işlemler yapılabilse de kendisine yakın olan bayiler ile üyeler sorunlarını giderebiliyor, bilgi alabiliyorlar.

Yeni bir TV izleme alışkanlığını edinmek isteyen Ankaralılar, Ankara Digitürk Servisi ile hem avantajlı kampanyaları öğrenebilir hem de üyeliklerini başlatabilirler.  Ulusal TV kanallarda tekrar programlardan, sürekli ekranlarda gördüğü filmlerden, reklam arası program seyretmekten sıkılanlar için Digitürk avantajlı fiyatları ile yeni bir TV dünyasına geçiş yapabilirler. Bu maksatla uğrayacakları bir Digitürk Ankara Servisi en detaylı bilgileri kendilerine verecektir. Oscar ödüllü film yayınlarını 24 saat kesintisiz yayınlayan film kanalları, Amerika ile aynı anda dünyanın izlediği Emmy ödüllü dizileri veren kanallar, dünyayı daha iyi tanımanızı sağlayacak olan dizi kanalları Digitürk ile evinizde ailenizle birlikte daha keyifli anlar geçirmenizi sağlayacak. Spor tutkunları dünyanın takip ettiği spor kanallarını izleyebilecekler. Türkiye´de futbolun heyecanı da Digitürk ile yaşanacak ve her hafta Türkiye Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarını canlı izleyebileceksiniz. Digitürk dünyasına geçiş yapacağınızda size uygun Digitürk paketini seçebilmek için detaylı bilgileri Digitürk Ankara Servisi size verecektir. Digitürk paketleri konusunda edineceğiniz bilgiler ve izleyebileceğiniz kanal içeriklerini öğrenmeniz daha iyi karar vermenizi sağlayacaktır. Zaten Digitürk üyeliği olanlara dahi avantajlı seçenekler veren ve zaman zaman beklenmedik kampanyaları sunan Digitürk´ten haberdar olmanız için Dİgitürk bayi sayısı da giderek artırılıyor. Bu bayilerle sadece kampanya bilgilerini öğrenmiyorsunuz. Üyeliğiniz ile ilgili her türlü sorunu çözmek amacı ile de yardım alabiliyorsunuz. Fatura problemleri, sinyal ile ilgili sıkıntılar, TV kanallarından bazılarının yayınlarını alamama gibi durumları da Digitürk Ankara Servisi aracılığı ile aşabilirsiniz. HD yayınlarını üyelerine farklı TV kanalları ile sunan Digitürk, yaşanan sorunlarda da hem anında çözüm üretme hem de hızlı biçimde sorunu gidermenin peşine düşüyor. Bu maksatla açılan Ankara Digitürk Servisi gibi servisler aracılığı ile üyelerine yakın olmayı seçiyor.

Digitürk izleme keyfi, yeni kampanyalar ile daha keyifli ve uygun fiyat ile gerçekleşebilir. Eğer bir Digitürk üyesi iseniz bile tanıdıklarınızın Digitürk üyesi olması için referans olarak kazanabilirsiniz. Bir aylık faturanızı bu şekilde bedavaya getirme olanağınız var. Eğer evinizde Digitürk kanalları izlerken aile bireyleriniz arasında izlenecek program konusunda tartışma yaşıyorsanız YanOda kampanyasını inceleyebilirsiniz. Daha ayrıcalıklı Dİgitürk hizmetlerini almak istiyorsanız da film yada dizi paketine üye olarak 6 ay ücretsiz Digitürk Plus üyeliği elde edebilirsiniz.



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,70% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2495,97% 0,49
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli