Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

DAMIZLIK BİRLİĞİ ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

DAMIZLIK BİRLİĞİ ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

DAMIZLIK BİRLİĞİ ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından üreticilere yönelik iftar yemeği programı düzenlendi. Gerçekleştirilen iftar yemeğine katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, 24 Haziran´da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi hakkında bilgiler verdi. Seçimin çok önemli bir seçim olduğuna dikkat çeken İnceöz, ?2002 yılını ve geçmişini, bu dönemde neler yapıldığını, yapılamadığını, 16 yıllık süreç içerisinde adalette, emniyette, sağlıkta, tarım ve hayvancılıkta, en önemlisi de üretim sektöründe neler yapıldığını çok iyi biliyorsunuz. Önümüzde bugüne kadar girdiğimiz 12 seçimin yanında 13´üncü seçim. İktidarlarımız döneminde çok önemli bir seçim. İlk kez hükümet sistemi değişikliğiyle birlikte bir seçim gerçekleştiriyoruz. İşte bu seçim bütün seçimlerden çok daha önemli. İstikrar olursa bir ülkede ekonomik büyüme nasıl oluyor, istikrar olursa sofrada ekmeğin, aşın paylaşımı, 81 Milyon içerisine nasıl olduğunu çok iyi gördük. Yol nasıl yapılıyor gördük, hayvancılık konusunda hükümetin kaynaklarının aktarması noktasında üreten kesme, eli nasırlı sizlere ulaştırma konusunda nasıl kararlı adımlar atılabildiğini 16 yıl boyunca gördük. İstikrarımızın ülkemiz açısından ne kadar önemli olduğunu gördük. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi saldırı içerisinde bulunulurlarsa bulunsunlar, ister gezi eylemini yapsınlar, ister 17-25 Aralık´ı yapsınlar, isterse 15 Temmuz´u yapsınlar. Bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar 81 Milyon bir ve beraber ülkemizin kaderini, coğrafyamızın kaderini bir bildik ve bu coğrafya barışın ve huzurun gelmesi noktasında, aslında tüm dünyanın, aslında ümmetin gözünün de ülkemize çevrildiği tarihi önemde bir süreçlerden geçiyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimi, Cumhurbaşkanımızın seçimi son derece önemli. Ama güçlü hükümetin başında güçlü Cumhurbaşkanı, aynı zamanda onun elini güçlendirecek sayıda güçlü çoğunlukta bir parlamento teşekkülüyle de önümüzdeki dönemde yapmış olduğumuz tüm hizmetlere durmak yok yola devam demek için çalışma gayreti içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyorum? dedi.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan ise birlik olarak yapılan çalışmalar ve gelişmelerden bahsederek, ?2017 yılında damızlık birliği olarak 95 bin buzağının küpesini takarak kayıt altına aldık ve bütün buzağıların destek almasını sağladık. Buzağı desteklerinde bizim üyelerimiz 550 TL alarak, olmayanlar ise 350 TL almakta. Damızlık birliği olarak üreticilerimizin günlük yaklaşık 350 ton sütünü pazarlamaktayız. Kurmuş olduğumuz süt analiz laboratuvarı sayesinde üreticilerimiz yaklaşık 1.5 Trilyon ek para almaya hak kazandılar. Yine damızlık birliği olarak ayda 2 bin 500 ton yem pazarlayarak yemlerden kar payı almadan üreticilerimize sunduk? dedi.

Gerçekleştirilen programa katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, STK başkanları, siyasi partilerin milletvekili adayları ve çok sayıda üretici katıldı.



Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli