Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

D-Smart Dizi ve Sinema Paketi Sayesinde Harika Filmler

D-Smart Dizi ve Sinema Paketi Sayesinde Harika Filmler

DSmart tarafından sizin için özenle hazırlanan Dizi ve Sinama paketi içerisinde harika seçenekler yer alıyor. Bu paket ile eşsiz bir dünyaya ilk adımınızı atabilir ve gerek dünya gerekse de ülkemizin en önemli kanallarını HD kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Sinema, her insanın hayatında özel bir yer tutar. Beyaz perdenin mükemmel filmleri karşısında insan bildiği tüm gerçeği unutarak adeta özel bir dünyaya davet eder. Ülkemizde sinema ve dizi sektörünün hızla gelişmesi, Türk filmlerine yönelik ilginin de artmasına sebep oldu. Bunun yanı sıra milyonları peşinden sürükleyen harika dizi ve filmler sayesinde alternatif yayınlar da bir hayli çoğaldı. Bu gibi özel yayınları evimize kadar getiren Dsmart platformu Dizi ve sinema paketi ile yeni bir dünyaya ilk adımı atmamızı sağladı. D-smart dizi ve sinema paketi sayesinde izlenen harika film ve diziler ile hem gülüp hem eğlenebildik. Yeri gelip duygusallaştığımız filmlerin yanı sıra harika yayınlar ile hep televizyon keyfine keyif kattık.

 

Son zamanların popüler uygulamaları arasında yer alan platformlar ile hayatımıza giren bu tür paketlerin en etkileyicileri arasında her zaman sinema ve diziler ön planda olmuştur. Ülkemizde dizilerin reyting rekorları kırması, yüzlerce yeni yapımın ortaya çıkmasına sebep oldu. Konularına göre değişkenlik gösteren dizilerin hemen hepsinin ciddi bir izleyici potansiyeli mevcut. Bunlar göz önüne alındığında televizyon kanalının daha kaliteli yayın yaptığı platformlara geçişler yapıyor ve takibi oradan sağlıyor. Dsmart, bu platformların en başında kendine yer buluyor. 60 HD yayın kanalı ile birbirinden güzel dizi ve filmleri önümüze kadar getiren Dsmart, buna ek olarak 300´e yakın normal yayını ile de eşsiz bir deneyimi bize sunuyor. Ayda 47 TL´ye sahip olacağınız Dizi ve sinema paketi sayesinde harika kanallar sizi bekliyor olacak. Bu kanallar arasında MovieSmart´ın tüm kanalları, dizismart, Foxlife, Fx, CrimaLife gibi dünyanın en saygın dizi ve sinema kanalları yer alıyor. Bu kanallar sayesinde milyonları peşinden koşturan yabancı dizileri tüm dünya ile anlık olarak takip edebilme şansına sahip olabilirsiniz. Türk kanallarının da yer aldığı HD yayın listesinde tarzınıza uygun yüzlerce diziye kolay bir şekilde ulaşabilme şansı sizi bekliyor olacak. Bu paketin içerisinde yalnızca dizi ve film kanalları yer almıyor, aksine belgesel ve çocuk kanalları da bulunuyor. Ağırlıklı olarak dizi ve sinema gibi görsellerin yer aldığı bu kanallarda alternatif yayınların da bulunması farklılığın simgesi haline dönüşüyor.

 

DSmart tarafından sizin için özenle hazırlanan Dizi ve Sinama paketi içerisinde harika seçenekler yer alıyor. Bu paket ile eşsiz bir dünyaya ilk adımınızı atabilir ve gerek dünya gerekse de ülkemizin en önemli kanallarını HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Aylık 47 TL karşılığında alacağınız hizmet ile daha fazla film, daha fazla dizi sizi bekliyor olacak. Sinema dizi paketine abone olarak keyfinize keyif katabilir ve ailenizle birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Toplamda 300´ün üzerinde ki kanal ile size harika bir deneyim yaşatacak olan  Dsmart, bütçenizi sarsmadan aradığınız her türlü hizmeti size ulaştırmayı taahhüt ediyor. Size kalansa bu eşsiz platformun sunmuş olduğu güzelliklerden yararlanmak ve harika uygulamaları ile keyfinize keyif katmaktır.

 



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false