Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Cüneyt Göktaş; Sanayi Projesi Aksaray´ın Ufkunu Açacak

Cüneyt Göktaş; Sanayi Projesi Aksaray´ın Ufkunu Açacak

Cüneyt Göktaş; Sanayi Projesi Aksaray´ın Ufkunu Açacak

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Aksaray Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde yapılan yeni sanayi sitesiyle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede  ?Sanayi projesini Aksaray´a kazandırdığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum? dedi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş ? Şuan meclis başkanı olmam dolayısıyla ve geçtiğimiz dönemlerde de meclis başkan yardımcısı olmam dolayısıyla belediye başkanımızın sanayi projesinde nasıl bir efor sarf ettiğini biliyoruz. Bizzat yanındaydık. Kendisine çok teşekkür ediyorum bu konuda kendisinin çok emeği var. Kendisi ile seçimden önce ve daha sonrada bir araya geldik ben görüyorum ki seçim beyannamesinde vermiş olduğu bütün işleri sırasıyla yerine getiriyor. Seçim beyannamesinde yanlış hatırlamıyorsan sanayi projesi de vardı.

Bununda Aksaray´ımıza ne kadar elzem olduğunu Aksaray´ın içinde olduğundan esnaf olduğundan kendisi de biliyordu.

O yüzden verdiği önceliklerden bir tanesi sanayi projesiydi. Geldiği günden beri çalışmaya başlayıp gerçekten gecesini gündüzüne katıp kendisinin de bahsettiği gibi yüzlerce görüşme ve toplantı yapıp TOKİ´yi ayrı ikna edip oradaki iş yeri sahiplerini ayrı ikna edip projeyi Aksaray´a kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum.

Burada bütün ticaret sahibi insanların STK´ların belediye personelinin ve herkesin görüşünü alarak projeyi gerçekleştirdi.

Aksaray´ımıza şuan ki mevcut sanayinin yakışmadığını biliyorum oradaki ticaret sahibi üyelerimizin ne derece sıkıntılı günler geçirdiğini biliyordum. Oradan hizmet almak için giden vatandaşlarımızın da sıkıntı çektiğini biliyoruz.

Başkanımız bunun farkında olarak acil bir şekilde el attı çözdü ve inşaatın ilerleyiş aşamasında bütün diğer oda başkanlarımda sürekli takip ediyor.

Belediye başkanımızın sürekli takibinde sürekli gidip geliyor ve bahsettiği gibi çok kısa sürede bu işi çözüp ve inşaat süresini de hızlı tutup daha önceki görüşmelerde verdiği bilgiye göre önümüzdeki sene 2019 yılı sonunda dükkânların teslim olması gerçekten çok büyük bir başarı.

Özellikle ülkemize böyle ekonomik saldırıların olduğu bir dönemde bu kadar hızlı yapılması önemli bir başarı bu anlamda da kendisine teşekkür ediyorum.

Sanayimiz taşındıktan sonra yerine yapılacak olan projede de imar revizyon planında gerek yolları ile gerek parklarıyla gerek çevre düzenlemeleriyle oranın yeni Aksaray olacağına işaret ediyor.

Bütün çalışmalarında yanında yer aldık. Bundan sonrada yanında yer alacağız. Bize ne zaman ihtiyaç olursa bizler bütün oda başkanlarımız ile birlikte başkanımızın yanındayız. Bunu kendisi de biliyor. İnşallah hep birlikte Aksaray´ı gerçekten Aksaray yapmak için çalışıyoruz. Ben kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Hiçbir isteğimizi geri çevirmiyor. Kendisine kolaylıklar diyorum. Teşekkür ediyorum.

 



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli