Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Çin`de yapılacak dünya kupası öncesi Ebru Arslan umut verdi

Çin`de yapılacak dünya kupası öncesi Ebru Arslan umut verdi

Okçuluk Milli Takımının kendi içinde yaptığı atış yarışlarında sıralama ve eleme atışlarında birinci gelerek Dünya kupası öncesi Antalya?da kamp yapan milli bayan okçu Ebru Arslan umut verdi.

Okçuluk Milli Takımının kendi içinde yaptığı atış yarışlarında sıralama ve eleme atışlarında birinci gelerek Dünya kupası öncesi Antalya’da kamp yapan milli bayan okçu Ebru Arslan umut verdi. 11 Nisan’da tekrar Milli takım kampına katılacak olan Ebru Arslan, 22-27 Nisan tarihlerinde Çin’de yapılacak olan Dünya Kupası için çalışmalarını sürdürecek. Antalya’da 04-06 Nisan tarihleri arasında 11 ülkenin katılımıyla yapılan Uluslararası Kahraman Bagatır Okçuluk Şampiyonası'nda Millilerimiz Erkeklerde birinci, bayanlarda da ikinci oldu. Okçuluk Milli Takımının kendi içinde yaptığı atış yarışlarında sıralama ve eleme atışlarında birinci gelerek Dünya kupası öncesi Antalya’da kamp yapan milli bayan okçu Ebru Arslan umut verdi. 11 Nisan’da tekrar Milli takım kampına katılacak olan Ebru Arslan, 22-27 Nisan tarihlerinde Çin’de yapılacak olan Dünya Kupası için çalışmalarını sürdürecek. Okçuluk Milli Takımı ile Antalya’da Dünya kupasına hazırlanan sporcumuz Ebru Arslan burada yapılan atış yarışmalarında birinci gelerek Milli Takıma ilk sırada girmenin mutluluğunu yaşarken Dünya kupası öncesi moral buldu.Başarılı milli bayan okçu yarışmada kazandığı birincilik kupası ile birlikte GSİ  Müdürü Cüneyt Alkan’ı makamında ziyaret etti.Antrenör İbrahim Yavuz ve spor şube müdürü Adnan Çekiç’in de yer aldığı ziyarette, Okçuluğun ülke çapında tanınan bir spor haline geldiğini dile getiren Alkan, kazandığı başarıdan dolayı milli bayan okçu  Ebru Arslan’ı tebrik etti. Alkan, “Aksaray olarak Milli takımlarımıza kaliteli ve yetenekli sporcular göndererek onların kazandıkları başarılar sayesinde okçuluğa ilginin her geçen gün artması sağlanıyor. Ebru kardeşimizde Milli takımda Aksaray’ı  en iyi şekilde temsil ederek başarılı oluyor. Kendisine gideceği uluslar arası şampiyonalarda başarılar diliyorum” dedi.

Yaşar Baydilli spor tesisler müdürlüğünde yeniden şef oldu

Aksaray’da GSİ  müdürlüğünde tesislerde sevilen en renkli isimlerden olan  Yaşar Baydilli 1 yıl aradan sonra yeniden sorumlu şef olarak göreve getirildi.  Spor tesislerinde  yıllardır görevini başarılı ile yürüten futbol camiası başta olmak üzere salon sporlarında da  taraflı tarafsız herkesin  sevgisini kazanan yılların emektarı Yaşar Baydilli 1 yıl aradan sonra yeniden eski görevine getirilmenin mutluluğunu yaşadı. Dağılgan spor tesislerinde büyük bir emek ile gençlerin  daha rahat spor yapabilmesi için GSİ ailesi personeli ile her daim hizmetlerini esirgemeyen Yaşar Baydilli’nin yeninde spor tesislerinden sorumlu Şef olması spor camiası tarafından da büyük bir mutlulukla karşılandı.

Hakan Doğan formaya hasret kaldı

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor’da ikinci devre geride kalan 13 haftada golcü oyuncu Hakan Doğan gole hasret kaldı. siyah beyazlılarda ikinci devre sadece Çıksalın karşılaşmasında gol sevinci yaşayan hakan doğan oynanan 13 karşılaşmanın 12’sini boş geçti.  takımda bir çok gol fırsatına giren ancak son vuruşlarda şansızlıklar nedeni ile  gol sevinci yaşayamayan hakan doğan  şansızlığını yine kıramadı. siyah beyazlılar gol şansızlığını dindirmeyen ve formsuz bir dönem geçiren hakan doğan son 3 haftadır ise teknik heyet tarafından kulübeye çekildi. Siyah beyazlılarda 3 .yılını yaşayan  ve ilk kez bu sezon son haftalarda yedek kalan Hakan Doğan ilk kez  ise  kadroda olmasına rağmen  Ünye maçında  forma giyemedi.  bu sezon takımın attığı 7 gole en golcü isimi olan hakan doğan  900 dakikadır gole hasret kaldı.Gol kaçırma adına haftalardır büyük talihsizlik yaşayan  Hakan Doğan  formsuzluğu nedeni ile son 3 haftadır yedek kulübesine abone oldu. 

Haber: Hamit MAVİLİ



Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli