Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

CHP İl Başkanı Ramazan Koçak Gündeme Dair Açıklamalarda bulundu

CHP İl Başkanı Ramazan Koçak Gündeme Dair Açıklamalarda bulundu

CHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Koçak yayınladığı basın bildirisinde şunları söyledi

CHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Koçak yayınladığı basın bildirisinde şunları söyledi.17 aralık ta bir rüşvet ve yolsuzluk  operasyonu yapıldı.Ve bu tarihten sonra AKP'nin ve Başbakanın kirli çamaşırları ortaya döküldü. Villalarda, ayakkabı kutularında, yatak  odalarındaki para kasalarında milyonlarca dolarlar, eurolar çıktı, rüşvet belgeleri, ses kayıtları çıktı. Başbakanın, oğlunun, Bakanların, bakan çocukların , eş dost ve akrabalarının, yandaş işadamların belediye başkanlarının, bürokratların, boynuna kadar  rüşvete ve yolsuzluğa battığı anlaşıldı.

Ne yaptılar, komplo dediler, montaj dediler. 11 yıllık iktidarları boyunca ortaklık yaptıkları cemaate çete dediler, paralel devlet dediler. Savcıları polisleri bu çetenin elemanı olarak suçladılar. hepsini görevden aldılar,sürdüler. Yargıyı çökerttiler. Delileri yok ettiler. Mit Yasasıyla milleti, İnternet Yasasıyla Sanal Medyayı, HSYK Yasasıyla da Yargıyı kontrol altına aldılar. Yasama, yürütme , yargı ve medya şu an diktatör, yalancı ve talancı bir başbakanın emrindedir. Onun canını sıkan her şey yasaktır. Onun canını sıkan herkes vatan hainidir.

Bugün bu ülkenin başında yalanı ve iftirayı siyasi bir malzeme olarak gören ve kullanan bir başbakan var. Gezi olaylarında, "Camiye ayakkabı ile girdiler, bira içtiler" dedi .Görüntüleri var gelecek cuma açıklayacağız" dedi. Cami imamına sordular, -var mı böyle bir şey, -yok dedi. İmamı doğru söylediği için  sürdüler. O günden bu güne kaç cuma geçti hala görüntüler yok.

Yetmedi . “Kabataş iskelesinde Baş örtülü bir bacımız bebeğiyle geçerken, üzerleri çıplak, elleri deri eldivenli, başlarında tuhaf bantlı 70-100 kadar adamın ortasında kalmış, bayıltıncaya kadar dövmüşler, üzerine idrarlarını yapıp gitmişler” Görüntüleri var , ispatlayacağız dediler. aylar geçti görüntüler çıktı ama  asla öyle bir olay olmamış, her şey normal seyrinde. Bizim toplumda iki kişi birbirine yüksek sesle bağırıp çağırsa bile herkes döner bakar. Ama en ufak bir anormallik yok.

Bu yalanlar halkı kin ve düşmanlığa sevk eder, böler, kutuplaştırır. Bunu bir ülkenin başbakanı nasıl söyler. Ama beyefendi için bunlar önemli değil , önemli olan onun iktidarının devamı.

 

Hz. Muhammed; " Yalanla iman bir arada olmaz" diyor, "İnsanların en hayırlısı en ahlaklı olanıdır" diyor. Allah, " huzuruma kesinlikle kul hakkıyla gelmeyin" diyor.  Ahlak tüm dinlerin ortak paydasıdır. Bir memlekette ahlak bozulduysa,  çürüdüyse her şey bozulur.Bir siyasetçinin olmazsa olmazı yalan söylememektir, haram yememektir.  Eğer siyasetçi yalan söylüyorsa, haram yiyorsa, emanete hıyanet ediyorsa, kul hakkı yiyorsa toplumun siyasete olan güveni azalır, başka arayışlara yönelir. Saygılarımla.



Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9698,89%0,56
  • DOLAR

    32,57% 0,08
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2433,78% 0,17
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false