Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Bu Sağlık Hizmetini Dünyanın Hiçbir Noktasında Bulamazsınız

Bu Sağlık Hizmetini Dünyanın Hiçbir Noktasında Bulamazsınız

Bu Sağlık Hizmetini Dünyanın Hiçbir Noktasında Bulamazsınız

Milletvekili İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 29 Ekim tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte hastanede tedavi altına alınan hastaları ziyaret eden Milletvekili İlknur İnceöz, ?Dünyanın hiçbir noktasında bu denli kaliteli sağlık hizmeti yok? dedi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İl Sağlık Müdürü Dr. Cengizhan Kılıçarslan ve hastane personeli tarafından karşılanan Milletvekili İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ilk olarak acil serviste yatan hastaları ziyaret etti. Acil servis bölümlerini tek tek ziyaret ederek sağlık personeline kolaylıklar dileyen Milletvekili İnceöz ve Başkan Yazgı, hastalara acil şifalar diledi.

Geçtiğimiz haftalarda hizmet vermeye başlayan ve taşınmanın hemen hemen tamamlandığı hastanede acil gereksinim duyulan ihtiyaçların karşılanması için büyük emek harcandığını altını çizen Milletvekili İnceöz, hastanenin çevre düzenlemesi başta olmak üzere alt ve üst yapısını tamamlamasına öncülük eden ve yeni yollar açmayı sürdüren Başkan Yazgı´ya ayrıca teşekkür etti.

Hasta ve yakınları teşekkür etti

Hastane içinde kardiyoloji ve çocuk bölümlerini ziyaret eden Milletvekili İnceöz, Başkan Yazgı ziyaret esnasında hastanede tedavi gören hasta ve yakınlarıyla sohbet etti. Hasta yakınları, sunulan hizmetten dolayı çok memnun olduklarını belirleterek hastaneyi şehre kazandıran ve yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Milletvekili İlknur İnceöz, hastanenin açıldığı günden itibaren hızlı bir taşınma işlemi başlatıldığını aktardı. Hastane servis bölümlerinde eksiklerin tek tek tamamlandığını altını çizen Milletvekili İnceöz, ?Hastanemizin geniş bir alanı var.  Daha önce acil servisimiz biliyorsunuz çok kalabalıktı. Bugün burada hiç hasta yok gibi. Ancak kaç hasta var diye sorduğumuzda 200´ün üzerinde hasta olduğunu öğrendik. Hemşerilerimizin fiziksel olarak çok geniş, ferah ve daha iyi koşullarda sağlık hizmeti aldığını gördük.

 Bir diğer taraftan da yaz ayında temelini attığımız 200 yataklı ek hizmet binamızın inşaatı da hızla devam ediyor. Ek hizmet binamızın inşaatı hiçbir tasarruf ve tedbire takılmadan inşaatı devam ediyor. Bizler bulduğumuz her fırsatta sık sık hastanemize geliyoruz. Hem müdürlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve burada tedavi olan hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Burada hastanemizin tüm ihtiyaçlarını bize söylüyorlar sürekli iletişim halindeyiz. Tedbirli ve planlı çalışıyoruz? dedi.

Türkiye´de sunulan sağlık hizmeti ve politikalarının planlı bir şekilde yürütüldüğünü vurgulayan Milletvekili İnceöz, ?Biz sağlıkta çok iyi bir durumdayız. Açık yüreklikle söylemeliyiz ki bugün sağlıkta Amerika, Avrupa ülkeleri önünde bir ülkeyiz. Hepimizin yurtdışında yaşayan yakınları var  ve oraya gittiğimiz zaman görüyoruz sağlık koşullarını. Biz iddia ediyoruz ki iddiamızın da arkasındayız Türkiye; dünyada en iyi sağlık koşullarına ve en iyi hizmet veren ülkedir. Diğer yandan ülkemizin sağlık turizmi ile ciddi anlamda da bir kazanç sağladığını özellikle belirtmek istiyorum. Şuan içinde bulunduğumuz hastanemizde 2 adet MR, 2 adet tomografi cihazı var. Eskiden Aksaray´da 1 adet MR vardı ve bu MR hastaneye bağlı değildi. Oradan sıra almak, gün verilmek suretiyle aylarca bekleniyordu. Ama biraz evvel bir hastamız da karşılaştık aynı gün MR çekilmiş. Yani aynı gün içinde çekip sonucu hastamıza bildiriyoruz. Kısa zamanda nereden nereye geldiğimizin en açık örneği değil mi bu.

Dünyanın hiçbir noktasında böyle sağlık harcaması, sağlık gideri böyle bir sağlık hizmetine girmemiştir. Bizim yaptığımız iş ortada. Ben bu vesile ile Sağlık Müdürümüze ve hastane personeline ve sağlık çalışanlarımıza verdiği emeklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum? dedi.

Milletvekili İnceöz, Başkan Yazgı ziyaret esnasında karşılaştığı vatandaşların hal hatırını sordu.



Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli