Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Bizlerde Etten Kemikten Yaratılan Birer İnsanız

Bizlerde Etten Kemikten Yaratılan Birer İnsanız

Bölgesel ligdeki temsilcimiz Aksaray Sanayispor?da teknik sorumlu İsa Doğan son alınan Kazan maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulunarak eleştire cevap verdi.

Bölgesel ligdeki temsilcimiz Aksaray Sanayispor’da  teknik sorumlu İsa Doğan son alınan Kazan maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulunarak eleştire cevap verdi.

Deneyimli çalıştırıcı İsa Doğan; Kazan Belediyespor müsabakasını kötü bir oyun sergileyerek

2-1 kaybettik.. Bundan önceki iki maçı da iyi oynayarak kaybetmiştik.

Ligde oynadığımız 4 maçta 1 puanla 13 takımlı ligin son sırasında yer alıyoruz..

Gurupta 5 maçta 13 puanı olan Zara’dan 12 puan geride, düşme potasının bir üstünde yer alan 11.sırada bulunan ve 4 maçta 2 puan yapan Sorgun Belediyespor’dan da 1 puan geride bulunuyoruz..

Bulunduğumuz sıralama bizlere Aksaray’ımıza ve camiamıza asla yakışmıyor.

Bunun bilincindeyiz ve tahmin edilemeyecek kadar da oldukça üzüntülüyüz..

Bulunduğumuz sıralama ve aldığımız kötü sonuçların bedeli görevi bırakmaksa gözümüzü kırpmadan bu bedeli ödemeye hazırız..

Bundan hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Alınan tüm kötü sonuçların bedeli benim istifam ile ödenecekse ben buna da hazırım. Takımı yeteri kadar çalıştıramıyorsak, yeteri derecede disiplin sağlayamıyorsak ve oyuncu tercihlerinde hata yapıyorsak bunun sorumlusu teknik ekibimdeki arkadaşlarım yada futbolcular değil tek sorumlu kişi benim..

Çünkü en son kararı ben veriyorum. Burada kellesi alınması gereken birisi varsa o kişi benim. Kimse başka bir suçlu aramasın. Ancak unutulmasın ki sonuç itibariyle bizde insanız ve bizde etten kemikten yaratıldık. Bizde hata yapacağız, futbolcular gibi biz hocalarda formsuz dönemler yaşayacağız. Ama şu unutulmasın ki verdiğimiz her karar ve yaptığımız tüm çalışmalar takımımızın kazanması adına yapılmaktadır..

Elimizdeki oyuncu kadrosuna göre maçlara en iyi kadroyu sürmeye çalışıyoruz. Eksik gördüğümüz  mevkilere mevcut oyuncularımız  içerisinden çözümler bulmaya çalışıyoruz.

Şu an kadro da yer alan futbolcular Sezon başında elimizde olsa ve en azından 15 gün kampa gitmiş olsaydık inanıyorum ki daha iyi bir takım olabilirdik..

Bu takımın başında ister biz olalım isterse başka bir teknik ekip olsun sadece zamana ve sabra ihtiyaç var..Bu zamanı ve sabrı gösterip göstermemek Yönetimimizin kendi insiyatifi ve takdirlerindedir..

Gönül isterdi ki ligin henüz başında bu kadar kötü sonuçlar olmasın, takımın konsantrasyonu bozulmasın. .Ama futbolun içerisinde bunlar var ve her takım bu tür aşamalardan mutlaka geçmektedir. Önemli olan bu aşamaları birlik ve beraberlik içerisinde en kısa sürede aşmak gönül kırgınlıkları yaşamamaktır..

Benim oyuncu tercihlerimden dolayı hiç kimsenin bana kırılmasını istemem..Bu benim mesleğim ve verdiğim kararlara saygı duyulmasını beklerim..Eğer bana inanılmıyor ve güvenilmiyorsa ‘’ İstifamı’’ istemek Yöneticilerimizin en doğal hakkıdır. Kimseye kırılacak ve küsecek değilim..Bu mesleğin tabiatında başarılı olunca takdir edilmek kadar, başarısız olunca eleştirilmek ve görevi bırakmak da vardır..

Bundan sonra alacağımız iyi yada kötü neticelerden dolayı haklı yada haksız bir çok eleştiri alacağımızı çok iyi biliyoruz..Fakat taraftarlarımızdan ve spor kamuoyundan tek dileğimiz şudur ki bizleri eleştirirken birazcık empati kurulsun,bizi anlamaya gayret edilsin.

Alınacak her kötü neticede sizlerden çok daha fazla üzüldüğümüzü düşünün..Sahaya çıkan 11 futbolcunun o hafta ne yaşadığını, hangi zorluklar altında antrenmanlara katılarak müsabakalara hazırlandığını hayal edin..

Müsabakalardan sonra kadro yapmak ‘’şu futbolcu oynasaydı bu futbolcu oynamasaydı netice böyle olmazdı’’ diye yorumda bulunmak sadece iyi niyetli bir tahmindir ama kesin bir netice değildir..

Biz maç kadrosu yaparken futbolcuların fiziki yeterlilik ve oyun mantalitelerindeki gelişim performanslarına bakarız..Kimseyle olan kırgınlıklarımız yüzünden bir futbolcunun onlara yakınlığı yüzünden onları kadrodan kesmek yada bize yakın diye oynatmak gibi küçük bir düşünce mantığı içerisinde asla olmayız..

Biz bu oyuncularla her gün beraberiz ve onları en iyi tanıyan bizleriz.Bizi eleştirenlerle aynı futbol mantığı içerisinde olmaya biliriz..Ne bu bizim hatamız yada eksiğimiz nede bizleri eleştirenlerin hatası yada eksiğidir..Bu Futbol Oyunun bir güzelliği ve Cazibesidir..Futbol işte tamda bu yüzden dünyada en çok sevilen ve oynanan bir spor branşı olmuştur..

 

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli