Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Belediyecilik Ak Parti´nin Geleneğidir

Belediyecilik Ak Parti´nin Geleneğidir

Belediyecilik Ak Parti´nin Geleneğidir

Aksaray´ın her alanda olduğu gibi, belediye hizmetlerinde de en iyisine layık olduğunu dile getiren Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, ?Vatandaşlarımızın gönüllerinde yer edinebilmek için çok çalışacağız, şehrimizi hak ettiği yere ulaştıracağız en önemlisi de şu anki muhabbetimizi seçimden sonra da devam ettireceğiz.? dedi.

Yerel yönetim ve belediyeciliğin bir gönül işi olduğunu belirten Başkan adayı Dinçer, ?AK Parti´nin yerel yönetimlere bakışı hizmet yarışıdır, gönüllere girmektir, şehrin emini olmaktır. Bu vizyonun temeli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına dayanır. AK Parti Belediyeciliği sadece günü kurtarmak değil, şehirlerin ve insanların geleceğine yatırım yapmaktır. AK Parti Belediyeciliği sadece fiziki yatırım değil, gönüllere girebilmektir. AK Parti belediyeciliği sadece laf üretmek değil, ortaya vizyon koyabilmektir. AK Parti Belediyeciliği halka hizmetkâr olmak ve Hakk´ın rızasını alabilmektir. Bu farkı AK Partili belediyelerin görev yaptığı illerde ve ilçelerde yaşayanlar hissedebilir. Aksaray´da yaşamak ile Aksaray´ı yaşamak arasında ki farkı hisseden hemşehrilerimizin duaları bizim en büyük desteğimizdir? ifadelerini kullandı.

Yerel Yönetimlerin bir bayrak yarışı olduğunu, her gelen belediye başkanının bir önceki belediye başkanından aldığı bayrağı daha yukarıya taşımak için gayret ettiğini söyleyen Başkan Dinçer, ?Doğup büyüdüğümüz ve havasını teneffüs ettiğimiz bu şehre hizmet şükür vesilesidir. Allah´ın izniyle yine el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz ve Aksaray´ımız için gecemizi gündüzümüze katıp hizmet edeceğiz. Biz hizmeti ibadet kabul eden bir ecdadın torunlarıyız, Allah yolumuzdan ayırmasın. Fabrikada üretime katkı sağlayanın alın teri bizim tatlı yorgunluğumuzdur, işletmesini açan esnafımızın besmelesi bizim ortak duamızdır, gençlerimizin gelecek umudu bizim ortak hayalimizdir, çocuklarımızın tebessümü ortak değerimizdir. Aksaray akşamlarında evlerden yükselen aile huzuru hepimizin ortak mutluluğudur. Bu güne kadar büyük önem verdiğimiz Gönül Belediyeciliğini, yeniden yaşamak ve yaşatmak amacındayız. Biz vatandaşlarımızın oylarına değil gönüllerine talibiz. Vatandaşlarımızın gönüllerinde yer edinebilmek için çok çalışacağız, şehrimizi hak ettiği yere ulaştıracağız en önemlisi de şu anki muhabbetimizi seçimden sonra da devam ettireceğiz. İşte biz bütün bunları gerçekleştirdiğimiz anda gönüllerde kendimize yer bulabiliriz.? diye konuştu.

Her zaman olduğu gibi yine Aksaray için birlik ve beraberlik vakti olduğunu vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy da, ?Bugüne kadar nasıl Aksaray´ı temsil ettiysek ve Aksaray´ı böyle yüksek değerlere taşıdıysak bu seçimde de İl, İlçe, belde ve belediyelerin AK Partili olması için en yüksek kapasiteyle çalışacağız ve milletimizin desteğiyle başaracağız. Belediyecilik AK Parti geleneğidir, temel taşlarıdır. 2002 genel seçimleri ile başlayan kutlu yürüyüşümüz, 2004 ile beraber yerel yönetimlerde de halkımızın teveccühü ile iktidar olduk. O günden bugüne pek çok hizmet hayata geçti. İnşallah 31 Mart 2019´da da kıymetli hemşerilerimizin verecekleri güçlü bir destekle yola devam diyeceğiz.? dedi. 



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false