Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Başkan Özkök; Aksarayımıza 2. Üniversite hayırlı olsun

Başkan Özkök; Aksarayımıza 2. Üniversite hayırlı olsun

Aksaray Ticaret Borsası TOBB ETÜ` ye bağlı Ticari Bilimler fakültesinin kararı senatodan geçti

 

Aksaray Ticaret Borsası TOBB ETÜ` ye bağlı Ticari Bilimler fakültesinin kararı senatodan geçti.Aksaray Ticaret Borsası ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök`ün özverili çalışmaları ile ilimize kazandırılan TOBB ETÜ`ye bağlı Ticari Bilimler Fakültesinin açılma kararı senatodan onaylandı.

Aksaray Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleşen basın toplantısına Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Aydın, Hasan Kurt, Meclis Üyeleri, Mehmet Ekici, Ali Hakan Acar, İlhan Demir, Sefa Altınkaya ve yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

TOBB Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu`nun Aksaray ziyaretinde vermiş olduğu Ticari Bilimler Fakültesi Sözü hayata geçiyor. konu ile alakalı bir basın toplantısı yapan Aksaray Ticaret Borsası başkanı Hamit Özkök " Zaman Durma Zamanı Değil, Koşma Zamanıdır Uçamazsan Koş, Koşamazsan Yürü, Yürüyemezsen Sürün Ama Ne Yaparsan Yap İlerlemek Zorundasın” diyerek şu ifadelere yer verdi.

Bildiğiniz gibi 5 yıldır mücadele verdiğim Aksaray`a bir fakülte girişimimiz vardı. Dün itibari ile TOBB ETÜ`ye bağlı Ticari Bilimler Fakültesini Aksaray`ımıza müjdelediler. YÖK` e senato kararı ve gerekçeleri ile birlikte müracaatımızı yaptık inşallah önümüzdeki günlerde de başta siz basın mensupları olmak üzere hep birlikte bu işin takipçisi olacağız. Siyasetçilerimiz ve bürokratlarımız ile berabere Aksaray`a yeni bir üniversite kazandırılması yolunda attığımız ilk adımları bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde takibini sağlayacağız. Aksaray`ımızın ikinci üniversitesinin temellerini atma girişimlerin şu an itibari ile başlamış bulunmaktayız. Burada emeği geçen başta TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğluna, Aksaray Valimiz Şeref Ataklı’ya, Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı ‘ya, Milletvekillerimize, siyasetçilerimize, bürokratlarımıza ve mücadelemizde destekçi olan herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum. Fakültemiz Aksaray Ticaret Borsasına ait yeni yapılacak Tarım Ticaret Merkezi arazisinde yer alacak ve inşallah açılışını da hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu hakikaten bizim için çok önemli bir projeydi. Bu projenin mutluluğunu sizlerle beraber paylaşmak istedim. Katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi.



Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false