Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Başkan Yazgı, Hamidiye´de Belediye Çalışmalarını İnceledi

Başkan Yazgı, Hamidiye´de Belediye Çalışmalarını İnceledi

Başkan Yazgı ? Hamidiye ve bütün mahallelerimiz hak ettiği hizmete kavuşacaktır?

Aksaray belediyesi, 50 yıldır hizmet gitmeyen Hamidiye Alaca´ya su ve kanalizasyon gibi altyapı hizmetlerinin yanı sıra birçok hizmeti de beraberinde gerçekleştiriyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Hamidiye Alaca´ya giderek belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hamidiye´yi ziyareti sırasında Bahçesaray Mahallesi Muhtarı Yaşar Güven ve Kırımlı Mahallesi Muhtarı Muhsin Baştuğ ile vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Yazgı, halen devam etmekte olan altyapı çalışmalarını tek tek yerinde inceledi. Başkan Yazgı, içme suyu, kanalizasyon ve yol açma çalışmaları sırasında vatandaşların kendilerine gösterdiği kolaylıktan dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek ?Hamidiye ve diğer mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız hak ettikleri hizmeti en kısa sürede alacak. Huzur ve mutluluk içinde yaşayacaktır? dedi.

MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN YAZGI´YA TEŞEKKÜR

Bahçesaray Mahallesi Muhtarı Yaşar Güven yaptığı açıklamada Başkan Yazgı´ya teşekkür ederek ?Hamidiye´de Başkanımızın gelmesiyle birlikte bir buçuk yıl içerisinde çok büyük çalışmalar başladı. Bunlar gözle görünüyor. Mahallemize baktığınız zaman her sokağında çalışma yapılıyor.  Belediyemizden ve Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Şu anda su şebekemiz %80 oranında bitmiş durumda. Yakında  tamamı bitecek inşallah. Burada oturan halkımız şebeke suyuna kavuşmuş olacak. Yine kanalizasyon çalışması devam ediyord. Bu çalışmalar bittikten sonra burası Aksaray´ın nezih mahallelerinden birisi olacaktır. Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı´dan Allah razı olsun? Şeklinde konuştu.

Kırımlı Mahallesi Muhtarı Muhsin Baştuğ ise yaptığı açıklamada 100 yıldır çözülmeyen sorunlarının Başkan Haluk Şahin Yazgı döneminde çözüme kavuşturulduğunu ifade ederek şunları söyledi ?Yıllardır bizim mahallemize bir şey yapılmadı. Belediye Başkanımızın seçildikten sonra bize ilk dediği şey ?Sizler bizim meclis üyemiz gibi olacaksınız? Allah razı olsun. Nitekim de dediği gibi her derdimizi vardık söyledik O bizim dertlerimizi sorunlarımızı dinledi. Tek tek çözüme kavuşturuyor. Bizim 100 yıldır çözülmeyen tapu sorunumuz vardı Allah razı olsun başkanımızın sayesinde tapu sorunumuzun % 60´nı çözdük. Geri kalan % 40´nıda bu yıl içinde bitireceğine dair söz verdi. Uğraşıyorlar da. Kanalizasyonumuzun da bu yıl içinde ihalesi yapıldı. Allah nasip ederse önümüzdeki ayın içinde başlanacak. Yollarımızdan araba geçmiyordu. Yollarımız açıldı.  İnşallah en kısa sürede yeni yol yapım çalışmalarına başlanacak. Başkanımızdan  Allah razı olsun? Dedi. 



Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü
İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,70% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2495,97% 0,49
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli