Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Başkan Yazgı, Belediye Personeliyle Bayramlaşmada Önemli Mesajlar Verdi

Başkan Yazgı, Belediye Personeliyle Bayramlaşmada Önemli Mesajlar Verdi

Başkan Yazgı, Belediye Personeliyle Bayramlaşmada Önemli Mesajlar Verdi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte belediye personeliyle bayramlaştı.
            Bayramlaşmaya ilk olarak dış birimlerden başlayan Başkan Yazgı, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma töreninde personele hitaben bir konuşma yaptı.

Başkan Yazgı, dış birimlerde çalışan personellere hitaben yaptığı konuşmada, Aksaray belediyesi olarak şehre yapılan projelerden ve hizmetlerden bahsetti ve konuşmasında şu görüşlere yer verdi

?Şehrimiz artık büyüyor. Bir zamanlar olduğu gibi köy, kasaba, ilçe değil, artık İl´den de üstün. Büyük şehir olmaya doğru giden ve Büyük Şehir olmaya aday bir yapıya sahip olan bir il. Birçok hizmetimizde biz çevredeki illerin gıpta ile baktığı bir il haline geldik. Daha önce onlara imrenerek baktığımız bazı çalışmalar varken, şu anda çok şükür imreneceğimiz bir şey kalmadı. Örnek alacağımız şeyler var mı? Tabi ki var. Bir ilde bir yerde güzel bir çalışma varsa bunu alıp şehrimize uygulamak tabi ki bizim için güzel bir çalışma olur. Biz bunu da yapmaya inşallah devam edeceğiz.? dedi.  

 BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Başkan Yazgı ? Belediye birimlerindeki arkadaşlarımızın saha da yapmış olduğu çalışmalar ve bizlerin yerinde yapmış olduğu kontroller bizlere neyi sağlamış oluyor? Biz bir bütünüz biz büyük bir aileyiz. Birimizin yaptığı hepimizi etkiliyor. O nedenle önce birbirimize sevgi ve saygımız sonsuz olacak. Birbirimizi seveceğiz. İşimizi seveceğiz. Şehrimizi seveceğiz ve her şeyden önemlisi yaptığımız işlerin hem Allah katında hem de kulların yanında değerli ve makbul kabul edilebilmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bizim çalışmamızın ve gayretlerimizin amacı budur. Her noktada çalışan hepimizin amacı önce Rabbimin rızasını kazanabilmek sonra evimize helal lokmalar götürebilmek. Vatandaşlarımızın ?bu çalışmalarınızdan dolayı Allah razı olsun? demesini sağlayabilmektir.? şeklinde konuştu ve daha sonrada tüm belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

İTFAİYE TEŞKİLATIMIZ GÖREVİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YAPIYOR.

Daha sonra itfaiye müdürlüğüne geçerek görevi başında olan itfaiyecilerle bayramlaşan Başkan Yazgı, itfaiye müdürlüğü faaliyetleri konusunda kısa bir brifing aldı. İtfaiyenin yangın söndürmenin yanı sıra trafik kazaları ve kurtarma gibi toplumsal olaylara anında müdahale edebildiğini belirten Başkan Yazgı, ?Bizim için en önemli birimlerden birisi de itfaiye birimidir. Ben itfaiye ekibimizle gurur duyuyorum. Her şeyden önce teşekkür ediyorum çalışmalarından dolayı. Sizler itfaiye personelleri olarak en iyi şekilde çalışarak gayret gösteriyorsunuz. Bunu ben biliyorum. O nedenle kim ne derse desin ne söylerse söylesin ekibimizle bu işi profesyonelce yapan gerekli donanıma sahip, gerekli bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlarımızdan oluşan bir ekipsiniz. Gayretli çalıştığınızı, işinizi dikkat ve titizlikle yaptığınızı biliyorum. Bütün hemşerilerimize şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki itfaiye ekibimiz ve personelimiz en güzel şekilde görevini yapıyor. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

DİĞER İLLER BİZİ VE AKSARAY´IMIZI ÖRNEK GÖSTERİYORLAR

Başkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibi bayram ziyaretleri kapsamında belediye hizmet binasına geçerek belediye personelinin bayramını kutladı.

Başkan Yazgı, belediye içinde çalışan personellere hitaben yaptığı konuşmasında Başkan Mahallemizde projesi hakkında bilgi aktardıktan sonra Yapılan diğer çalışmalara da değindi ve sözlerine şöyle devam etti

?Biz bu işe başlarken hedefimiz yüksekti. Aksaray´ımızı marka şehir yapmaktı. Çok şükür bunu bir çok noktada gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Bir zamanlar bizim gıpta ile baktığımız iller şimdi bize gıpta ile bakıyor.

Bizi örnek gösteriyorlar. Bu çok büyük bir gelişme. Öyle çalışmalar yapıyoruz ki birçok il bize gelip bizden bu projenin nasıl yapıldığını ve nasıl gerçekleştirdiğimizi soruyor. Bu dediğimiz gibi çok önemli bir gelişmedir.

BURAYI HEP BİRLİKTE EKİP OLARAK YÖNETİYORUZ

Bir konu daha var. Ben belediyeyi tek başıma yönetmiyorum. Burayı hep birlikte bir ekip olarak yönetiyoruz.  Burada hepimiz birbirimizden sorumluyuz. Hepimiz birbirimize karşı sevgimizi, saygımızı hürmetimizi en uç noktada göstermek zorundayız. Hepimizin derdi yediğimiz ekmeğin hakkını vermek. İnşallah bu doğrultuda çalışmalarımız gayretli şekilde devam edecektir.?

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Yazgı ve yardımcıları, belediye personelinin bayramlarını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

 

 



Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli