Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Başkan Yazgı ?Ailemi İhmal Ettim Aksaray´ı İhmal Etmedim?

Başkan Yazgı ?Ailemi İhmal Ettim Aksaray´ı İhmal Etmedim?

Başkan Yazgı ?Ailemi İhmal Ettim Aksaray´ı İhmal Etmedim?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya personeller tarafından Doğum Günü Sürprizi yapıldı.

Aksaray Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen sürpriz Doğum Günü programına, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

Saatler 14.00 gösterirken Belediye Meclis Salonuna gelen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, kızı Berre Yazgı ve Kız kardeşi Merve Yazgı´nın da hazır bulunduğu bir ortamda Doğum Günü Sürprizi ile karşılaştı. Salona girişinde alkışlarla karşılanan Başkan Yazgı´nın oldukça duygulandığı gözlendi.    

            Başkan Yazgı yaptığı konuşmada duygularını şu şekilde dile getirdi? Çok güzel bir 5 yıl geçirdik. Harika çalışmalara imza attık. İşin sonunda baktığınız zaman fark ediyorsunuz. Biz 5 yılda hakikaten çok çalışmışız. Müdürlerimize teşekkür ediyorum gece gündüz demeden o kadar çok gayretle çalıştılar ki birlikte çok güzel işlere imza attık.

            İlkleri gerçekleştirdik. İlkleri yapan bir belediye olduk. Bu bizim için büyük bir gurur. İlk defa çocuk festivali düzenledik. Kitap fuarı, emekliler evi, gençler için yaptığımız festivaller aktiviteler. Bilal Erdoğan beyin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz büyük organizasyonlar. Göreve ilk geldiğimizde ilk günde bir tane programı bile zor yaparken şimdi aynı anda 4-5 tane programı bir arada yapabilecek noktaya geldik. Önceden daha zor ve meşakkatli ortaya çıkan işleri şimdi gözümüz kapalı yapıyoruz. Demek ki sizlerim böyle bir potansiyeli ve gücü var. Yeter ki abi kardeş gibi olalım birbirimizi sevelim biz hep bu düsturla yola çıkmaya çalıştık. Tabi bunun içinde bazen gönlünüzü kırdığım anlar olabilir sizleri üzdüğüm anlar olabilir. O konuda hakkınız helal edin. Mutlaka bizim eksiğimiz gediğimiz vardır. Ama şunu da samimiyetimle söylüyorum hiç birisi de isteyerek yapmış olduğumuz bir şey değildir. O işin yoğunluğu ve yaşadığımız şeylerden kaynaklanabilir. ?dedi.

 5 Yılı huzurlu ve mutlu geçirdiğini ifade eden Başkan Yazgı sözlerini şöyle sürdürdü

? Birkaç hafta zor geçiyor. Niye zor geçtiğini anladım çünkü her gün bir şey üretmişiz. Her gün bir proje üzerine çalışmışız. O kadar çok varımızı yoğumuzu, benliğimizi ortaya koyup buraya aktarmışız ki bunları görünce iyi ki de yapmışsız. 10-15 senede yapılacak işleri 5 seneye sığdırmaya çalışmışız. Gecemiz gündüzümüz hafta sonumuz hiç olmadı. Ama buna rağmen çok güzel projelere imza attık. Hep çözülemez yapılamaz imkânsız denilen şeyleri sizler yaptınız. Su projesi olmaz imkânsız olmaz dediler 30 yıllık su sorununu nasıl çözeceksiniz diyorlardı. Çok şükür onlar şu anda çözülmek ve bitmek üzere. Sanayi projesi işin içinden çıkılmaz deniliyordu. O kadar zor şartlarda sıkıntılı ortamlardan çok şükür bu ortamlara getirdik. Olmaz denen şeyler oldu. Yapılmaz denen şeyler yapıldı.

Engelliler için yapmış olduğumuz koordinasyon, gençler için ve çocuklar için aktivite merkezleri tiyatro, kültür, sanat bu tür etkinliklerle biz Aksaray´ı bir iki üst lige çıkarttık. Artık bundan sonra gelecek arkadaşların işin kolay değil. Bu işin sorumluluğu var. Bu işin vebali var. Gerçekten sizlere karşı ve Aksaraylı hemşerilerimize karşı bir sorumluluğu var. Ondan sonra da Allah karşı bir sorumluluğu var. Bu hassasiyet içinde inşallah çalışırlar. İnşallah gayret ederler.? Dedi.

Başkan Yazgı ? Biz her yaptığımız işten zevk aldık Mutluluk duyduk. Gecemiz gündüzümüz olmadı. Bazen ailemi ihmal ettim. Çocuğumu, eşimi ihmal ettim. Aksaray´ı ihmal etmeden birçok çalışmalara imza attım. Ben fedakârlıklarından dolayı eşime, çocuğuma ve kız kardeşime teşekkür ediyorum. Beni hiç biz zaman yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

İlk yola çıktığım zaman baştan beri beraber olduğumuz Serdar Başkan, Mustafa Başkan, Güven Başkan gerçekten de büyük işlere imza attılar. Dışarda kim ne derse desin ne söylerse söylesin hepsini bir kenara bırakıyorum burada güzel projelere imza attıysak Mustafa başkanımın katkısı ve desteği çok büyüktür. Güven Başkandan da Allah razı olsun. Serdar Başkanıma Teşekkür ediyorum. Süleyman Başkan daha sonradan dahi oldu. Allah razı olsun.? Şeklinde konuştu.  

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sürpriz doğum günü kutlaması sırasında yaptığı konuşmada zaman zaman duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı. Doğum günü programında Başkan Yazgı´nın Aksaray´a yaptığı hizmetlerden bazıları özel olarak hazırlanan slayt gösterisi ile ekranlara yansıdı.

Başkan Yazgı, Belediye Özel Kalem Müdürlüğünün organizesi ile gerçekleştirilen bu güzel ve anlamlı doğum günü programında emeği geçen herkese Teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personeller Başkan Yazgı´ya doğum günü dolayısıyla çeşitli hediyeler verdiler.



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli