Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Başkan Mahallemizde Projesinin 13.sü Kılıçaslan Mahallesinde Gerçekleştirdi

Başkan Mahallemizde Projesinin 13.sü Kılıçaslan Mahallesinde Gerçekleştirdi

Başkan Mahallemizde Projesinin 13.sü Kılıçaslan Mahallesinde Gerçekleştirdi

?Başkan Mahallemizde? projesi ile Aksaray´da ve Türkiye´de bir ilki gerçekleştiren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 250 kişilik ekibi ile birlikte 13. Mahalle olarak bu kez Kılıçaslan Mahallesindeydi.

Her zaman olduğu gibi Sabah saat 08.00 de tüm ekipleri bir araya toplayan Başkan Yazgı, Büyük Bölcek Mahallesinde yapılacak çalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

Başkan Yazgı´nın talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, Kılıçaslan Mahallesinin dört bir yanına dağılarak cadde sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi. Rögar kapakları değiştirildi. Kanalizasyon çalışması yapıldı. Trafik işaret levhaları   ve yol çizgilerini yeniledi. Görüntü kirlilikleri ortadan kaldırıldı.

Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğü evleri, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise Kılıçaslan Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Yazgı, Kılıçaslan Mahallesi Muhtarı Saffet Kara ve Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleriyle birlikte Kılıçaslan Mahallesinde ikamet eden İbrahim Kargın´ı ve ailesini evinde ziyaret etti.

 Başkan Yazgı ve beraberindeki ekip, daha sonra okul ziyaretlerine başladı. İlk olarak Saadet Güney İmam-Hatip Ortaokulu ziyaret edilerek öğretmenlerin istek ve önerilerini dinlendi. 

Daha sonrada Rafet Bozkurt İlkokulu, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ile Özel Burcu Kreş ve Bakım Evi ziyaret edilerek öğretmenlerin istek ve önerilerini dinledi.

Başkan Yazgı daha sonra sırasıyla Kılıçaslan Camii Kuran Kursu´nda, Buğday Pazarı Camii Kuran Kursu´nda,  İmam-ı Azam Camii Kuran Kursu´nda Yaz dönemi boyunca eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek hocalarla ve öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilere hediyeler verdi.

Başkan Yazgı, beraberindeki heyetle birlikte Kılıçaslan Mahallesinde faaliyet gösteren resmi kurum ve kuruluşları da ziyaret etti. Başkan, Ömer Kaşif Aile Sağlığı Merkezi ve 17 Nolu Aile Sağlığı Merkezi´ni ziyaret ederek Sağlık Personellerine çalışmalarında kolaylıklar diledi ve merkezde tedavi gören vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Yazgı, Askerlik Şube Başkanlığını da ziyaret ederek, şube çalışanlarına ve görevine yeni başlayan Askerlik Şubesi Başkanı Üst Teğmen Murat Köse´ye hayırlı olsun dileğinde bulundu ve başarılar diledi.

Başkan Yazgı, ziyaretler kapsamında Kılıçaslan Mahallesinde bulunan Güreş Eğitim Merkezi´ni ziyaret ederek Ata sporumuz olan Güreşi temsil eden genç güreşçilerle ve Güreş Antrenörleriyle sohbet etti ve sporculara başarılar diledi.

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi´ni de ziyaret eden Başkan Yazgı, merkezde görevli idareciler ve çocuklarla öğle yemeğinde bir araya geldi. 

Ziyaretlerini gün boyu sürdüren Başkan Yazgı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğün de İl Müdürü İsrafil Aktürk ve kurum çalışanları ile vatandaşları da ziyaret ederek sohbet etti.

Başkan Yazgı, Kılıçaslan Mahallesinde ikamet eden şehit ailesinden Salihan Duran´ı evinde ziyaret edip, hayır dualarını aldı.

Başkan Yazgı, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün Huzurlu Yaşam Aracı ile evde sağlık hizmeti alan ve sosyal ihtiyaçları karşılanan Feride Derici ile belediyenin aynı hizmetlerinden faydalanan Hasan Madenci´yi ve ailelerini evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Akşam ise Kılıçaslan Mahallesindeki vatandaşlarla Mahalle Meclisinde bir araya gelen Başkan Yazgı, vatandaşların sorularını cevaplayıp istek ve önerilerini dinledi. 

Mahalle Meclisi alanında Başkan, ailelerle Hasbihal ederken, çocuklarda palyaçolar eşliğinde eğlenceli oyunlar oynayıp, sürpriz hediyelerle doyasıya vakit geçirdiler.17-08-2018

Mahalle Muhtarı Saffet Kara, bir gün boyunca Kılıçaslan Mahallesinde bulunan ve birbirinden güzel programlar gerçekleştirerek mahallenin ve vatandaşların sorunlarını yerinde çözüme kavuşturan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine tüm Mahalle sakinleri adına Teşekkür etti. 

 



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,50% 0,02
  • EURO

    34,82% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2424,26% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı