Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Başkan Mahallemizde Projesi Devam Ediyor

Başkan Mahallemizde Projesi Devam Ediyor

Başkan Mahallemizde Projesi Devam Ediyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın 48 Mahalleyi kapsayan  ?Başkan Mahallemizde? projesi bu kez Nakkaş mahallesinde gerçekleştirildi

250 Kişilik çalışma ekibi ve ekipmanlarıyla sabah saat 07.30´da Nakkaş Mahallesinde bir araya gelen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, tüm birimlerin personellerine Nakkaş mahallesinde yapılması gereken çalışmaların en güzel şekilde yapılması konusunda talimat verdi.

Başkanın talimatlarıyla Nakkaş mahallesinin her bölgesine dağılan belediye ekipleri temizlik çalışması başta olmak üzere, kanalizasyon,su ,asfalt, yol, kaldırım, yol çizgisi, birçok alanda hummalı bir çalışma yaptı.

Belediyem Kapımda ekibide mahalledeki tüm evleri ziyaret ederek istek ve talepleri topladı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Mahalle Muhtarı Kamil Bayrak  ile birlikte İsmail Berk adlı vatandaşı evinde ziyaret edip, birlikte kahvaltı yaparak hayır dualarını aldı.

Başkan Yazgı daha sonra ziyaretlerini şu şekilde gerçekleştirdi

 Meral Uçkun adlı vatandaş ve çocukları ziyaret edildi.İstek ve önerileri dinlendi.

Alperen Aksoy ve ailesini evinde ziyaret edilerek hasbihal edildi.Ali Akoda adlı vatandaş evinde ziyaret edildi.

Başkan Yazgı ve beraberindekiler, Nakkaş Mahallesinde  eğitim veren Özel Ak İrfan İlkokulu ziyaret edilerek  okul idarecileri ve öğretmenlerin istek ve önerilerini dinlendi.Ardında da yine aynı okulda yaz kurslarında eğitim gören öğrenciler ziyaret edildi.

Başkan Yazgı, Nakkaş Mahallesinde  başlatılan çalışmaları yerinde inceleyerek, Ulusal ve Yerel basın mensuplarına "Başkan Mahallemizde" adlı proje hakkında bilgiler verdi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün Huzurlu Yaşam Aracı ile evde sağlık ve sosyal ihtiyaçları karşılanan  Süheyla Kapan adlı vatandaş evinde ziyaret edilerek hayır duaları alındı.

Çınar ailesinin özel çocukları Ramazan Çınar adlı özel çocuk ziyaret edildi. Başkan Yazgı ? Elinden gelen bütün fedakârlıklarıyla çocuklarına bakan ailelerimizden Allah razı olsun.?dedi.

Nakkaş Yeni Camiinde kılınan Cuma ve İkindi  namazı sonrası camii cemaati ve mahalle sakinleri ile edildi.

Nakkaş Mahallesinde ikamet eden Gazi Şammaz Akkuş ile ailesini evinde ziyaret edildi.

Başkan Yazgı,eşi Hasibe Hanımla birlikte   Şehit Polis Memuru Süreyya Kınay´ın eşi ve çocuklarını da  evinde ziyaret edip, hayır dualarını aldı.

Nakkaş Mahallesindeki okul ziyaretleri kapsamında  Hacı Kerim Yardımlı İmam-Hatip Ortaokulu´na da ziyaret gerçekleştirilerek  öğretmenlerin istek ve önerilerini dinlendi. 

Başkan Yazgı, Özel Liderler Anaokulu´nu da ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin istek ve önerilerini dinledi. 

Başkan Yazgı, Nakkaş Mahallesini ziyaret sırasında, aile büyüğünü kaybeden Çorakçı ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Merhumeye Allah´tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi.

Başkan ve beraberindekiler daha sonra Mahallede faaliyet gösteren işyerlerine giderek esnafları ve vatandaşları ziyaret edip hayırlı işler diledi.

Başkan Yazgı, Nakkaş Mahallesinde bulunan Spor Tesislerinde de Aksaray Belediye Spor´un Yaz Spor Okulu açılışını gerçekleştirdi.Tüm sporculara çalışmalarında başarılar diledi.

BAŞKAN MAHALLE MECLİSİ TOPLANTISINDA VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Mahalle meclisi toplantılarıyla bugüne kadar 8 mahallede binlerce kişiyle birebir görüşen Başkan Yazgı, Nakkaş Mahallesinde de vatandaşlarla mahalle meclis toplantısında bir araya geldi.

?Talep ve önerilerinizi dinlemeye geldik? diyen Başkan Yazgı, Aksaray Belediyesinin vizyon projelerinden bahsetti. Gün boyunca mahallede yapılan çalışma hakkında mahalleliye bilgi verdi.

Sözü halka bırakan Başkan Yazgı, vatandaşların istek ve taleplerini tek tek dinledi. Sorularını cevaplandırdı ve Mahallelinin beklentilerine karşılık verdi.

Aksaray Belediyesinin kapılarının herkese açık olduğunu açıklayan Başkan Yazgı, kendisiyle görüşmek isteyenleri Salı günleri gerçekleşen ?Halk Günü´ toplantılarına davet etti.

Aynı günün akşamında ?Mahallemde Sinema´ projesi ile mahalle sakinlerine yönelik Açık Hava Sinema film etkinliği gerçekleştirildi.

Mahalle Muhtarı Kamil Bayrak, mahallelerinde gerçekleştirilen hizmet çalışmalarından dolayı Nakkaş Mahallesi halkı adına Başkan Yazgı ve ekibine teşekkür etti.

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli