Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Başkan Mahallemizde Ekibi Küçük Bölcek Mahallesindeydi

Başkan Mahallemizde Ekibi Küçük Bölcek Mahallesindeydi

Başkan Mahallemizde Ekibi Küçük Bölcek Mahallesindeydi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın ?Başkan Mahallemizde? projesi bu kez Küçük Bölcek Mahallesinde gerçekleştirildi.

Sabah saat 08.00 de tüm ekipleri bir araya toplayan Başkan Yazgı, Küçük Bölcek Mahallesinde yapılacak çalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

 Başkan Yazgı´nın talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, cadde sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi. Rögar kapaklarını değiştirdi. Kanalizasyon çalışması yaptı.Trafik işaret levhaları   ve yol çizgilerini yeniledi.

Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğü evleri, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise Küçük Bölcek Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Yazgı, Küçük Bölcek Mahallesi Muhtarı İsmail Uğurlu,  belediye meclis üyeleriyle birlikte Hakkâri Yüksekova´da şehit olan Sinan Kunduracı´nın ailesini evinde ziyaret ederek kahvaltı sofrasında bir araya geldi.

            Başkan Yazgı ve beraberindeki ekip, daha sonra okul ziyaretlerine başladı. İlk olarak Hacı Cevriye Ünsal Ortaokulu´nu ziyaret eden Başkan Yazgı, yaz dönemi kurslarında eğitim gören öğrencilerle ve öğretmenlerle hasbihal etti.

Daha sonra sırasıyla Mimar Sinan İlkokulu, Aksaray 15 Temmuz Ortaokulu, Mehmet Sarrafoğlu İlkokulu ziyaret edilerek öğretmenlerin istek ve önerileri dinlendi.  

 Başkan Yazgı ve eşi Hasibe Hanım Mahallede bulunan Kur´an kurslarını ziyaret ettiler. İlk olarak Yeni Camii Yaz Kur´an Kursuna gelen Başkan ve eşi burada Kur´an eğitimi alan kız ve erkek öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler.

Kur´an kursları ziyaret kapsamında Mülkoğlu Camii Yaz Kur´an Kursu, Kesik Minare Camii Yaz Kur´an Kursu, Bilali Habeşi Camii Yaz Kur´an Kursu, Eyüp Sultan Camii Kız Kur´an Kursundaki kız ve erkek öğrenciler ziyaret edildi.

Başkan Yazgı ve eşi Hasibe Hanım Şehit Jandarma Uzman çavuş Ramazan Yümer´in ailesini evinde ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Daha sonra da Şehit Jandarma Komando Onbaşı Yavuz Çoban´ın anne ve babasını evinde ziyaret etti. Çoban ailesinin dualarını aldı.

Başkan Yazgı ve eşi Hasibe Hanım Küçük Bölcek Mahallesinde oturan Koputan ailesinin kendisi özel gönlü güzel çocukları Esma Nur´u ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra Şehit Nurettin Erkçi´nin ailesi evinde ziyaret edilerek hayır duaları alındı.

Başkan Yazgı, Küçük Bölcek Mahallesinde ikamet eden Öztürk ailesini ziyaret ederek, çocuklarının mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Yazgı eşi Hasibe hanımla birlikte  Şehit Yıldırım Keskin´in ailesini de evinde ziyaret edip, hayır dualarını aldı. Öte yandan Gazi Hasan Altınsoy ve ailesi de evinde ziyaret edilerek hasbihalde bulunuldu.

Bu arada okul ziyaretleri de devam etti. Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, Özel Yenisen Koleji, Nene Hatun Anaokulu, ziyaret edilerek, okul idarecileri ile öğretmenlerin istek ve önerileri dinledi.

Akşam ise Küçük Bölcek Mahallesindeki vatandaşlarla Mahalle Meclisinde bir araya gelen Başkan Yazgı, vatandaşların sorularını cevaplayıp istek ve önerilerini dinledi. 

Mahalle Meclisi alanında Başkan, ailelerle Hasbihal ederken, çocuklarda palyaçolar eşliğinde eğlenceli oyunlar oynayıp, sürpriz hediyelerle doyasıya vakit geçirdiler.

Küçük Bölcek Mahallesinde gerçekleştirilen ?Başkan Mahallemizde ?programı, Açık Hava Sineması etkinliği ile sona erdi.

?Bizim Köyün Şarkısı? adlı çocuk filmi ile Küçük Bölcek Mahallesindeki vatandaşlara keyifli bir sinema akşamı yaşatıldı.

Mahalle İsmail Uğurlu, Bir gün boyunca Küçük Bölcek Mahallesinde bulunan ve birbirinden güzel programlar gerçekleştirerek mahallenin ve vatandaşların sorunlarını yerinde çözüme kavuşturan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine tüm Mahalle sakinleri adına Teşekkür etti.

 

 



İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Son beş gün , son beş anket
Milli Eğitim'den öğretmenlerarası tiyatro oyunu yazma yarışması
Yüz yüze 100 Çocuk Oyunu EBA'ya yüklendi
Aselsan'dan 35,1 milyon dolarlık ihracat
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli