Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Başkan Mahallemizde Ekibi Aratol´da Bahçeli ve Selçuklu Mahallelerinde Hizmet Verdi

Başkan Mahallemizde Ekibi Aratol´da Bahçeli ve Selçuklu Mahallelerinde Hizmet Verdi

Başkan Mahallemizde Ekibi Aratol´da Bahçeli ve Selçuklu Mahallelerinde Hizmet Verdi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın "Başkan Mahallemizde" projesi tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 250 kişilik ekibi ile birlikte bu kez Aratol´un Bahçeli ve İstiklal Mahallesindeydi.

Başkan Yazgı, her zaman olduğu gibi sabahın erken  saatlerinde tüm ekipleri bir araya toplayıp Aratol´a gitti.

Başkan Yazgı´nın talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, Bahçeli ve İstiklal Mahallelerinin  dört bir yanına dağılarak sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt çalışmaları da gerçekleştirdi. Parklar ve oyun alanları bakıma alındı. Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğü evleri, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise Mahallede bulunan esnafları ziyaret etti. Belediyeye ait birçok birim elemanları gün boyunca mahallede çalışma yaptı.

Başkan Yazgı, Bahçeli Mahallesi Muhtarı Taner Duru ve İstiklal Mahallesi Muhtarı Ahmet Okur ile Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleriyle birlikte Aratol Bahçeli ve İstiklal Mahallelerinde bulunan okulları, ziyaret ederek, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti.

Başkan Yazgı ve beraberindekiler Aratol Ortaokulu,  Aratol İlkokulu ve Özel Eğitim İlkokulu ile Ortaokulu´nda öğrencilerin tamamını sınıflarında ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Öğretmenlerle de sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi.Öğretmenlerin geçmiş öğretmenler gününü kutladı.

Başkan ve beraberindekiler daha sonra Aratol Mahallesinde belediye birimlerimize ait evrakların sağlıklı bir ortamda toplu olarak arşivlenebilmesi için yenilenen hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Başkan Yazgı, Aratol Mahallesinde bulunan Mahalle Camiinde ikindi namazı sonrası cami görevlisi, camii cemaati ve mahalle sakinleri ile hasbihal etti.

Başkan Yazgı ve beraberindekiler Aratol Mahallesinde ikamet eden Şehit Mürsel Alyanak´ın ailesini evinde ziyaret edip hayır duasını aldı.

Ardından da Aratol Mahallesinde bulunan Dr. Abdurrahman Güneş Aile Sağlığı Merkezi´ni ziyaret ederek görevli sağlık personellerimize kolaylıklar diledi.

Aksaray Belediyesi Şehre zamanında hizmet sunabilmek adına daha güçlü ve daha donanımlı araçlar ile araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne kazandırılan Su arıza bakım ve onarım aracı Başkan Yazgı ve beraberindeki ekibe tanıtıldı.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bahçeli ve Selçuklu Mahallesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Mahallelerde yol kenarında bulunan yabani otların ve moloz yığının temizlik çalışması Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Bahçeli ve Selçuklu Mahallesinde bulunan ağaçların bakım onarım ve budama çalışmalarını yaparak, ağaçları kışa hazırladı.

?Belediyem Kapımda? ekipleri Bahçeli ve Selçuklu Mahallelerinde gün boyu vatandaşların kapılarını çalarak önerilerini dinlemeye devam etti.

Bahçeli Mahallesi Muhtarı Taner Duru ve İstiklal Mahallesi Muhtarı Ahmet Okur, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın Mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı tüm mahalle sakinleri adına Teşekkür etti. 

 



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli