Aksaray

02.05.2024

  • İMSAK 04:05
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10

Başkan Ergün’e Coşkulu karşılama

Başkan Ergün’e Coşkulu karşılama

Başkan Ergün’e Coşkulu karşılama

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Turgutlu’da vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Karpuz Kaldıran Parkı’nda kendisini ‘Gönül Bağı’ ile karşılayan vatandaşlarla selamlaşan Başkan Ergün, MHP Turgutlu İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığını da ziyaret etti.  

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Turgutlu’da Karpuz Kaldıran Parkı’nda yoğun sevgi gösterileri arasında vatandaşları selamladı. Kendisini bekleyen ilçe halkı, mahalle muhtarları ve partililer ile tek tek tokalaşan Başkan Ergün, takdim edilen çiçek için de teşekkür etti.  

‘GÖNÜL BAĞI’ İLE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Karşılamanın ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Baş ve beraberindeki heyet, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette MHP İlçe Başkanı Halil Konuş ve parti teşkilatı, Başkan Ergün’ü çiçeklerle karşıladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede hayata geçirdiği projeler, devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, Cumhur İttifakının gücüyle ‘Gönül Bağı’ ile bağlı oldukları Turgutlu’ya hizmet etmek için çalışacaklarını söyledi. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

MEŞALELERLE KARŞILANDI 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan ve beraberindeki heyet, MHP İlçe Başkanlığı’nın ardından Ülkü Ocakları Turgutlu İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. 
Başkan Ergün Ülkü Ocakları’nın girişinde Türk Bayrağı, meşale ve sloganlarla karşılandı. Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’a çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Ergün, “Cumhur İttifakı olarak yaptığımız çalışmaları halka en iyi şekilde anlatmalı, sahaya yansıtmalıyız. Burada adayımız Yunus Başkanımıza, Turgutlu halkının el birliği ile destek vereceğiz. Rabbim utandırmasın. Allah mahçup etmesin. Turgutlu’da verdiğimiz kısa ara sonrasında da bütçe kapsamında elimizden geleni yapamaya hazırız. 690 milyon lira yatırım yapmışız geçmişte. Ankara yolundaki alt geçit, o sadece şu an 1,5-2 milyardan aşağı çıkmaz. Emeği geçen herkesten razı olsun. Tünel yapımı sonrasında bir ölüm dahi olmamış. Nice evlatlarınızı orada kaybettik. Üzücü olaylar yaşadık. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bizleri güzelce karşıladığınız için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu. 



Öğrenciler istedi, istasyon açıldı
Sel, yıldırım ve fırtınaya dikkat! Meteoroloji uyardı
81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da
Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit askerlerin ailesine başsağlığı mesajı
Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, 1 Mayıs mesajı
LPG'ye indirim geliyor!
Kişinin yaşam maliyeti 22 bin 992 TL
KOBİ’lerin dijital dönüşümüne 25 milyon Euro’luk destek
İstanbul'da 1 Mayıs... 210 gözaltı!
Başkan Akbulut'tan 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı
Metina'da 2 terörist etkisiz!
Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor... İkinci etap Temmuz'da başlıyor
Akıllı ulaşımda önemli zirve yarın başlıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,43% 0,23
  • EURO

    34,81% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2423,18% 1,82
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00
  • Perşembe 21.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.5 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı