Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Başarıyı Hep Birlikte Yakalayacağız

Başarıyı Hep Birlikte Yakalayacağız

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, yaptığı açıklamada Haziran seçimlerine hazırlandıklarını, en büyük destekçilerinin ise Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı olduğunu ifade ederek:

“Genel merkezin talimatı ile Haziran seçimlerine hazırlık amaçlı mahalle temsilcileri, belde temsilcileri, köy ve sandık yönetimlerini gözden geçiriyoruz. 31 Ocak’a kadar bizden istediler. Şu anda bunun çalışmasını yapıyoruz.” Dedi.

Gizlenci, seçimlerde en büyük destekçilerinin Başkan Yazgı olacağına dikkat çekerek;

 “Seçimlerde en büyük destekçimiz Belediye Başkanımızdır. Halkımız sizi seviyor, çalışmalarınız beğeniliyor. Yerel seçimde verdiğiniz sözleri yerine getirerek işe başladınız. Aksaray’a hizmetleriniz en güzel şekilde devam ediyor ”Dedi.

Merkez İlçe Başkanı Gizlenci, Başkan Yazgı’nın yaptığı başarılı çalışmaların seçime de yansıyacağını ifade ederek:

“Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Öznur Çalık Aksaray’a geldiğinde birlikte emekliler dinlenme evini gezmiştik vatandaşlarımızın memnuniyetini o da gördü bizlerde gördük. Park Site AVM’de bulunan AKMEK’te bayanlarımızın yaptığı tablolar, el işlemeleri hakikaten çok güzel. İnşallah bu başarılı çalışmalar seçimlerimize de yansıyacak.” Şeklinde konuştu.

Gizlenci, Haziran seçimlerinde Aksaray’da Ak Parti’nin % 75 oy almayı hedeflediğini belirterek “ İl başkanımız Başbakanımıza %75 sözü verdi. İnşallah bu başarıyı hep birlikte paylaşacağız.” Dedi.

 

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı açıklamada Milletvekilliği seçimlerinde seçilecek yeni vekillerle Aksaray’a hizmet için iyi bir çalışma içerisine girmek istediklerini belirterek:

 

“Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı’mız yeni bir ekiple, inşallah çalışmalarımızda hızlı bir şekilde devam edecek. Önümüzde önemli bir seçim var. Milletvekilliği seçimi olacağı için hem mevcut iki milletvekilimiz devam etmeyecek, diğer milletvekilimiz ile ilgili takdiri de genel merkezimiz belirleyecek. Bu durumda yeni adaylarımızda gündemde olacak. Bizim hedefimiz: her şeyden önce kriterlerimizi ortaya koyduktan sonra, gelecek olan yeni vekillerimizle beraber iyi bir çalışmanın içerisine girmek. Şehrimizi hep söylediğimiz gibi marka bir şehir yapmak, daha tanınabilir, marka bir şehir haline getirmek.” Dedi.

 

Aksaray’a yapılacak hizmetlerde işin bir de Ankara boyutu olduğunu ifade eden Başkan Yazgı:

 

“Malumunuz, Aksaray’a hizmet noktasında yapılacak bir sürü işler var. Projeler var. Bunları hayata geçirebilmek için işin sadece Aksaray boyutu değil, bir de Ankara boyutu oluyor. Onların da  güçlü desteklerinin olması gerekiyor. Ben bu zamana kadar bize destek veren değerli vekillerime de teşekkür ediyorum. Hakikaten büyük gayretleri, büyük çalışmaları oldu. Bundan sonra da yeni vekillerimizle beraber inşallah güçlü bir şekilde seçimlere istediğimiz ve arzu ettiğimiz oranlara kavuşmayı umut ediyoruz.” Dedi.

 

Teşkilatta alt yapı çalışmalarının önemine değinen Başkan Yazgı:

 

“Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nı Ömer Başkanımıza ben devretmiştim. Allah razı olsun güzel bir şekilde çalışmalarını yaparak devam ettirdi. Seçim için alt yapı çalışmaları önemli. Mahalledir, köy temsilcileridir bunlar önemli aşamalar. En kılcal damarlar. Onlar ne kadar hassas olursa ne kadar iyi olursa bizim yaptığımız çalışmalar o kadar iyi olur.” Şeklinde konuştu.  

 

Yerel yönetimin yaptığı çalışmaların genel seçime de katkısı olacağının altını çizen Başkan Yazgı:

“Bu tabi genel seçim olmasına rağmen yerelde de bizim yaptığımız çalışmaların çok büyük etkisi ve katkısı olacaktır mutlaka. Vazifeye geldiğimiz andan itibaren yaptığımız çalışmaları ortaya koymaya başladık.  Bizde % 35’e, 40’a yakın kısmını tamamladık. Allah nasip ederse bundan sonraki yıllarda da geri kalan kısımlarını tamamlamayı hedefliyoruz.  Mart ya da Nisan ayından itibaren ihaleleri bitirdikten sonra büyük projelere inşallah imza atacağız.” Dedi. 

 

Konuşmasında yapacağı projelere değinen ve şehri geliştirirken, bunu teşkilatlarla işbirliği içinde yapacaklarını kaydeden Başkan Yazgı:

 

“Salıpazarı ile ilgili yapacağımız çalışma, eski terminal ile ilgili yapacağımız çalışma şu anda onların projeleri bitme aşamasında hem orda ki esnaflarımızla hem sizlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız.

Yani hedefimiz şu; şehrimizi büyütürken, geliştirirken bunu teşkilatımızla el ele, birlikte, gönül birliği içerisinde yapmak. Bu çalışmaları önce size anlatmak, sizlerin de halkımıza anlatması, halkımızın getirdiği talepleri de bize iletmeniz. Bu nedenden dolayı da önemli bir göreviniz var. Merkez ilçe en önemli teşkilatlarımızdan biridir En büyük yük sizlerin omuzundadır. Allah yardımcınız olsun.”

 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı: “Merkez ilçe yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, her zaman olduğu gibi seçim süreci boyunca da verimli ve güzel bir çalışmayı hep birlikte gerçekleştireceğiz. Aksaray’a birlikte hizmet edeceğiz.” Dedi.

 

 

 

 

 



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false