Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Balçova`da hedef galibiyet

Balçova`da hedef galibiyet

Spor toto 3 .ligde mücadele eden siyah beyazlı temsilcimiz Pazar

Spor toto 3 .ligde mücadele eden siyah beyazlı temsilcimiz Pazar günü Atatürk stadında oynayacağı Balçova Belediyespor maçı hazırlıklarında dün  teknik patron Sinan Bayraktar nezaretinde Atatürk stadında yaptığı çift kale maç ile son taktik provasını yaptı. Dün yapılan antrenmanda o6y7uncyuların moralli olmalarının yanında hırslı oldukları göze çarptı.

Siyah beyazlıların dünkü yaptığı taktik çalışmasına  kadro dışı bırakılan kaleciler Can Avcı ve Fatih Şimşek katılmazken, burnuna aldığı darba ile kemik ezilmesi olan kaptan Gökhan Karakum’a yer almadı. Gökhan Karakum’un dinlendirileceği bugün yapılacak antrenmanda düz koşu yapacağı pazar günü oynanacak Balçova maçında gemisinin başında olacağı belirtildi. Siyah beyazlı temsilcimiz  Pazar günü kart cezalıları golcü oyuncu Cemil Karakum ve savunma oyuncusu Ömer Kaplan forma giyemeyecek. Balçova hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile tamamlayacak temsilcimiz  Pazar günü İzmir ekibi karşısında sahaya 3 puan için çıkacak.

Ligde ilk devre rakibi ile deplasmanda golsüz berabere4 kalan siyah beyazlı temsilcimiz Pazar günü taraftarı önünde oynayacağı rövanş mücadelesini de sahadan 3 puan ile ayrılıp hem ligde alt sıralardan iyice kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Bütün hesaplarını galibiyet üzerine kuran temsilcimizde oyuncularında galibiyet için kenetlenmeleri  teknik heyeti memnun ettiği görüldü.

 

Siyah beyazlılarda deneyimli çalıştırıcı Sinan Bayraktar; hafta boyunca iyi bir çalışma devresi geçirdik. Oyuncularım çok hırslı ve iştahlı bir şekilde Balçova maçını bekliyor. Ligde iyi futbol sergiliyoruz. Ancak bazen iyi futbolun karşılığını alamadığımız maçla oluyor. Ama Pazar günü  emeklerimizin. İyi futbolumuzun karşılığı 3 puan ile süslemek istiyoruz. Pazar günü mücadele edeceğimiz  Balçova maçı Camiamız için çok önemli olduğu kadar alt sıraları da yakından ilgilendiren bir 90 dakika oynayacağız. Maç sonunda gülen taraf olacağımıza inanıyoruz. Hızla  yukarılara tırmanışa geç menin planlarını yapıyoruz. Takımızda ciddi sakat  yok, ancak 2 önemli oyuncumuz cezalı oldukları için aramızda olamayacaklar. Sahaya 11 kişi çıkıyoruz ve   görev verdiğimiz her oyuncu formasının hakkını fazlası ile verecektir. Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yunus Yurdaş Kalesini Gole Kapatacak

Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da  21 yaşındaki genç eldiven Yunus Yurdaş bu sezon siyah beyazlı forma altında çıktığı  7 karşı8laşmad ilk kez kalesinde 2 gol birden gördü. Siyah beyazlılarda ara transferde takıma katılan ve ikinci devrenin ikinci haftasında Manavgat  maçı ile kaleyi devralan başarışı kaleci ligde önce 24. Hafta  taraftarı önünde gol yememe orucunu bozarken, 25. Hafta deplasmanda oynanan Hacettepe maçında da ilk kez kalesinde 2 gol yememin üzüntüsünü yaşadı.

 Siyah beyazlıların kalesini devraldığı Manavgat maçından bu yana başarılı maçlar çıkaran genç eldiven Yunus Yurdaş görev aldığı 7 karşılaşmada kalesinde  toplam 5 gol gördü. Oynadığı 7 karşılaşmanın 4’ünde ise kalesinde gol görmedi. Ligde son 2 haftada talihsizler yaşayan  ve kalesinde bu sezon arda arda ilk kez  2 haftada kalesinde gol gören başarılı file bekçisi 26 .hafta Atatürk stadında oynanacak kritik Balçova maçı ile yeniden kalesini gole kapatmak için büyük bir hırs ile çalışıyor.

 

Küçükler Futbolda Şampiyon Hacı Mustafa Demir

Aksaray’da düzenlenen Okullar arası küçük erkekler futbol müsabakaları sona erdi. Uzun ve çekişmeli geçen maratonun ardından . Hacı Mustafa Demir Ortaokulu şampiyonluk ipini göğüsledi.

2013-2014 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporlarının  faaliyetleri çerçevesinde küçük erkekler Futbol müsabakaları  büyük heyecana sahne oldu. Arena halı saha tesislerinde oynanan küçük erkekler futbol müsabakalarında  mutlu sona rakiplerini dize getiren Hacı Mustafa Demir Ortaokulu ulaştı.

Müsabakaların ardından başarılı olan okullara  kupaları verildi. Arena halı saha tesislerinde düzenlenen müsabakaların ardından yapılan kupa töreninde şampiyon olan Hacı Mustafa Demir Ortaokulu’na şampiyonluk kupasını GSİ  şube müdürü Adnan Çekiç  verdi. Küçük erkekler futbol müsabakalarında  Hacı Mustafa Demir Ortaokulu birinci olurken, Kılıçaslan Ortaokulu ikinci, Yavuz Sultan Selim YİBO üçüncü, 125. Yıl Ortaokulu da dördüncü oldu.

 

Milli Judocu Büşra Özdek’e  Gsi Müdür Alkan’dan Malzeme Desteği

Samsun’da 28-30 Mart 2014 tarihleri arasında Dünyanın en iyi sporcularının yarıştığı Grand Prix müsabakalarında madalya için mindere çıkacak olan Milli judocu Büşra Özdek ve antrenör Muzaffer Uluçam  GSİ  müdürü Mustafa Alkan’ı ziyaret etti.

 

GSİ  müdürü Alkan, Samsun’da yapılacak yarışma öncesi kendisini ziyaret eden Milli judocu Büşra Özdek’e  başarı  dileklerinde bulunarak  sportif malzeme desteği yaptı.

           

 judo antrenörü Muzaffer Uluçam, Desteklerinden dolayı GSİ  müdürü Alkan’a  teşekkür ederek “Olimpiyat şampiyonasına puan veren bu müsabakaya katılacak olan Milli judocu Büşra Özdek’in  Samsun’dan başarılı bir sonuçla döneceğine inanıyorum.. Burada Ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek madalya alacağız” dedi.

Dünyanın en iyi sporcularının yarıştığı Grand Prix müsabakalarına katılacak Milli judocu Büşra Özdek’te önce ülkemi sonra Aksaray’ı en iyi şeklide temsil edeceğim. Ayrıca şampiyona öncesinde  hem moral hem de malzeme  desteği  veren GSİ  müdürü Alkan’a teşekkür ediyorum dedi.

Hamit Mavili



2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Albinolar İzmir'e çıkarma yaptı
Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Gözler Merkez'in faiz kararında
Meteoroloji uyardı; Tehlike geliyor, maske takın!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı