Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

ATSO İlçelerle Buluşmaya Devam Ediyor

ATSO İlçelerle Buluşmaya Devam Ediyor

ATSO İlçelerle Buluşmaya Devam Ediyor

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) geleneksel hale getirmiş olduğu bölge istişare toplantıları kapsamında Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerindeki üyeleri ile bugün Ortaköy´de buluşuyor.

Geçtiğimiz yıl içerisinde Eskil, Güzelyurt, Gülağaç, Ortaköy, Ağaçören, Sarıyahşi ilçelerinde toplantılar düzenleyerek bölge nabzını ölçen ve sıkıntıları dinleyen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ilçe vatandaşları ve sanayicileri tarafından takdir edilirken bölge toplantılarının geleneksel hale geldiğini ve her yıl buluşmalara devam edeceklerini belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, ilçelerde ortaya çıkan problemlerin önüne geçilmesi noktasında çözüm yollarını idari ve siyasi yöneticilerle paylaşarak sıkıntıların önüne geçti.

ATSO Başkanı Koçaş ? Bir Şehrin Kalbi İlçelerinde Atar

Aksaray´ın kalbinin ilçeleri ile birlikte attığını belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, bölgelerin gelişiminin şehre büyük katkı sağladığını belirtirken, yapmış olduğu açıklama da; ? Bir şehir merkezi noktasında ele alınırsa sadece şehrin sanayisi gelişim gösterir ve şehir büyüme potansiyeli belirli bir seviyede ilerler. Bir şehri ilçeleriyle birlikte ele alırsak ve ilçe sanayisini de şehrin gelişimine dâhil edersek o şehir tam anlamı ile sanayi şehri kabul edilir. Bugün merkezi olarak sanayide büyük bir gelişme gösteren ilimizde maalesef ilçelerimizde ki sanayileşme istenilen seviye de değildir. Göreve geldiğimiz günden bu yana çeşitli dönemlerde ilçelerimizle bölge istişare toplantıları düzenleyerek ilçelerimizin nabzını ölçme imkânımız oldu.

Geçtiğimiz yıl içerisinde de geleneksel hale getirmiş olduğumuz toplantılarımızda birçok eksikliğin var olduğunu ve ilçelerimizdeki vatandaşlarımızın ve sanayicilerimizin bizlere iletmiş olduğu sorunların önüne geçilmesi için çözüm yollarını gerekli mercilere ileterek sorunları çözme imkânımız bulduk.

Bizler artık bir slogan haline gelen bir şehrin kalbi ilçelerinde atar sözünü söylerken ne demek istediğimizi bölge toplantılarımızı düzenleyerek defalarca dile getirdik. Aksaray´ı bir bütün olarak ele aldığımız da Ortaköy, Ağaçören, Sarıyahşi, Güzelyurt, Gülağaç, Eskil sanayisini de düşünerek ele aldık.

Bugün düzenleyecek olduğumuz bölge istişare toplantımız da Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi´de yapılmasını planladıklarımız projelerimizi sanayicilerimizle paylaşıp, onlarında görüşlerini de aldığımız da bölge adına önemli gördüğümüz projemiz kabul edilirse bölge sanayisi ciddi anlamda gelişme gösterecektir. İnşallah projemizin onaylanması durumunda ilerleyen günlerde bunu da kamuoyu ile paylaşacağız. Aksaraylı vatandaşlarımızın ve sanayicilerimizin bilmesini istiyorum ki biz bu güzel şehri sanayi şehri yapmak için gitmeyeceğimiz makam gezmeyeceğimiz de toprak kalmayacaktır? Dedi.

 

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli