Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

ATSO Heyeti Denizli´de ODA Ve Fabrikaları Ziyaret Etti

ATSO Heyeti Denizli´de ODA Ve Fabrikaları Ziyaret Etti

ATSO Heyeti Denizli´de ODA Ve Fabrikaları Ziyaret Etti

 

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Başkanı Fatih Tekin Başkanlığında Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları ve  Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Denizli Ticaret Odası , Denizli Sanayi Odası , AYNES Fabrika ziyareti ile  Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından Elektrik Enerjisi üretimi konulu bir bilgilendirme sunumu toplantısı gerçekleştirildi

ATSO heyeti 26 şubat 2016 Cuma günü  ilk olarak Denizli Ticaret Odası daha sonra Denizli Sanayi Odası ziyaretlerini gerçekleştirdi . Ziyaretlerde Denizli Ticaret Odası adına Meclis Başkanı  Habib YILDIZ başkanlık ederken , Denizli Sanayi Odası adına da Meclis Başkanı Mehmet TOSUNOĞLU  ATSO heyetini karşıladı. Bu ziyaretler hakkında  ATSO Meclis Başkanı Tekin ; STK´Iarın  birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine değinerek, "Bizleri misafir ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bugün burada olmaktan şeref duyuyoruz. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak farklı odaların çalışmaları hakkında bilgi sahibi olabilmek için ziyaretlere başladık. Bu ziyaretlere çok önem veriyoruz. Aksaray; şehircilik, turizm, tarım ve sanayi alanında kendini hızla geliştiren bir ilimiz. Ayrıca 5. bölge teşvik kapsamında yer alıyoruz. Bu da kentimizi yatırım yapmak isteyenler için daha cazip  duruma taşıyor . Bizler oda ziyaretlerini ,odamızın üyelerine vermiş olduğu hizmet kalitesi ve çeşitlerini artırmak ve başka odaların üyelerine vermiş olduğu hizmetlerin neler olduğunu görerek  odamız faaliyetlerini daha kaliteli ve üyeler nezdinde memnuniyet yaratıcı olması için düzeltici ,geliştirici bir kanal olarak görmekteyiz.2015 yılı  kasım ayında Eskişehir ticaret odası ziyaret ederek başladığımız ziyaretlerde, kriter olarak şehir büyüklüğü ,üye sayısı ,personel sayısı bakımından bizlerden daha büyük odaları seçmeyi tercih ediyoruz. büyük odalar neler yapıyor sorusunun cevabını ararken odamız ile kıyaslama yapmak suretiyle odamızın eksik olduğu noktaların ortaya çıkartarak bunları düzeltmek misyonundayız.  ?´ Diye konuştu.

Daha sonra ATSO heyeti Denizli Ticaret Odası Salonunda konunun uzmanı Koray Yılmaz tarafından Yenilebilir Enerji Kaynaklarından Elektrik Enerjisi üretimi konulu bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Aksaray´ın Güneş Enerjisinden elektrik üretimi konusunda çok verimli bir konumda olması ve bu yatırımım maliyet ve nasıl ve nerelere kurulması gerektiği konularında detaylı bir bilgilendirme yapıldı.

ATSO heyeti 27 şubat 2016 Cumartesi günü  Denizli´deki ziyaretlerinde son durak Aksaraylı iş adamı Nevzat Serin´in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı  AYNES fabrikası oldu . ATSO heyetini AYNES fabrikası yönetim kurulu başkanlığını ve Aksaraylı olan Nevzat Serin karşıladı. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Serin AYNES hakkında heyete detaylı bir bilgilendirme yaptı.

ATSO heyetinin AYNES  fabrikası ziyaretinde yakından ilgilenen Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Serin fabrikayı gezdirdi. Ziyaretin ardından  ATSO meclis Başkanı Fatih Tekin günün anısına AYNES  fabrikası  yönetim kurulu Başkanı  hemşerimiz Nevzat Serin´e günün anısına  plaket takdim etti. 

 

 



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,53% 0,02
  • EURO

    34,87% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2429,27% -0,02
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false