Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

ATSO Heyeti Bursa´da

ATSO Heyeti Bursa´da

Heyet İnegöl Mobilya Fuarı İle Ticaret Ve Sanayi Odalarını Ziyaret Etti

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Meclis Üyeleri ve Mobilyacı Firmalarından oluşan heyet İnegöl Mobilya Fuarı kapsamında Bursa´ya giderken heyet iki günlük ziyaret boyunca İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

İnegöl Mobilya Fuarında firmalar ile iş görüşmeleri gerçekleştiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi Mobilyacılar Sektöründe kayıtlı üyeler ATSO Başkanları Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin´e organizasyondan dolayı teşekkür ederken, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Öncelikle İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret ATSO heyeti burada İnegöl TSO Başkanı Metin Anıl ve Meclis üyeleri ile görüşmeler gerçekleştirirken heyetler birbirlerine günün anlamına özel hediye takdim ettiler.  İnegöl´ün mobilya sektöründe Türkiye´nin en büyük merkezlerinin başında geldiğini belirten İnegöl TSO Başkanı Metin Anıl, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarını ve heyetini İnegöl´de ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını ifade etti.

                İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Heyet daha sonra Bursa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederken Bursa TSO Başkanı Meclis Başkanı Remzi Toprak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener ve Bursa heyeti ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Bursa Sanayisinin öneminden bahseden Bursa TSO Başkan YardımcısıCüneyt Şener, Aksaray´ın da son yıllarda sanayi anlamında büyük gelişmeler kat ettiğini hızlı bir şekilde sanayi kenti yolunda ilerlediğini Bursa iş dünyası olarak gördüklerini ifade etti.

Bursa ziyaretinin  her iki ilin iş dünyası adına son derece verimli olduğunun altını çizen ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, ziyaret sırasında yapmış olduğu açıklama da; ? Odamızın 4. Meslek Komitesinde kayıtlı Mobilya Firmalarımızın temsilcileri ülkemizin Mobilya alanında en önemli illerinin başında gelen Bursa´da İnegöl Mobilya Fuarına katılım göstererek hem sektörümüzdeki  üyelerimizi yeni model İnegöl mobilya ürünlerini görmelerine imkan sağladık hem de Bursa´nın iş dünyası ve sanayisi hakkında Ticaret ve Sanayi Odalarımızdan bilgi aldık. Aksaray ülkemizin sanayi alanında en hızlı büyüyen illerinin başında gelmektedir. Bursa ise Türkiye´nin en büyük ilk 3 sanayisinden birisidir.  Bugün İstanbul, Gebze, Bursa gibi illerimiz ülkemizin sanayi lokomotifi olan illerdir. Aksaray´ımızda inşallah bu illerimizin arasına girmek adına hızlı bir gelişme evresindedir. Yeni Yatırımlar ve büyüyen sanayi alanları ile ilimizde sanayi kenti olacaktır. Bu anlamda şehrimiz sanayisine katkı sağlamak adına İnegöl ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odalarımız ile görüşme gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerimiz her iki il adına son derece verimli geçmiştir? Dedi.

ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin ise ziyaretler sırasında yapmış olduğu açıklama da ?4. Meslek Komitemizin Mobilyacılar Sektöründeki Firma Temsilcileri ile yapmış olduğumuz fuar gezimiz sırasında İnegöl ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odasına yapmış olduğumuz ziyaretler fuar gezimizi bir anlamda iş gezisine de çevirmiştir.  Aksaray ve Bursa iş dünyası hakkında Odalarımız ile istişarelerde bulunarak ilimize neler katabiliriz diye görüş alışverişinde bulunduk.  Kamuoyunun da bildiği üzere Bursa ülkemizin en önemli sanayi merkezlerinden birisidir. Bugün ülkemiz ekonomisine en fazla katkı sağlayan illerimizin başlarında gelmektedir. İş dünyası çok kuvvetli bir durumda olduğundan dolayı burada çok önemli görüşmeler ve bilgi alışverişinde bulunduk.   Aksaray İş dünyamız adına ve mobilya firmalarımız adına güzel bir iş gezisi olmuştur. Bu anlamda katılım gösteren tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum? Dedi. 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli