Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

ATSO´ dan Teröre Lanet

ATSO´ dan Teröre Lanet

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlığından Şanlıurfa´nın Ceylanpınar ilçesinde hain bir plan sonucu

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlığından Şanlıurfa´nın Ceylanpınar ilçesinde hain bir plan sonucu Terör Örgütü PKK tarafından evlerinde başlarından vurularak şehit edilen Polis Memuru Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar için yazılı basın açıklaması yapıldı.

ATSO MECLİS BAŞKANI TEKİN ? EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR?

ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin tarafından yapılan yazılı açıklama da; ? Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde insanlık dışı bir eylem sonucu ölen onlarca vatandaşımızın sonrasında Terör Örgütü PKK tarafından Suruç olayları bahane gösterilerek şehit edilen Polislerimize yüce Allah´tan rahmet milletimize baş sağlığı diliyorum.

Yıllarca Türkiye üzerinde oynanan çeşitli senaryolar yeniden ortaya çıkartılmak istense de bilinmesi gereken bir gerçek var ki ülkeyi karıştırmak isteyenler emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Mesai saatleri sonunda evlerine dinlenmek için giden 2 polisimizi hain bir şekilde öldürmek hainliğin en büyüğüdür. Yıllarca askerimize ve polisimize çeşitli pusularla katleden Terör Örgütünün yaptıkları karşılıksız kalmayacak ve hain planı devreye sokanlar iki cihanda da hesap vereceklerdir.

Tarih boyunca yüce Türk Milletini çeşitli senaryo oyunlarıyla bölmek isteyenler bilmelidir ki Dünya var oldukça Türkiye Cumhuriyeti var olacaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfa´da şehit edilen kahraman 2 polisimize Allah´tan rahmet milletimize baş sağlığı diliyorum.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ ? HESAPLARI SORULACAKTIR?

Yapılan saldırıların hesaplarının mutlaka sorulacağını belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise yapmış olduğu yazılı açıklama da; ? Türk Milleti yıllarca PKK denilen terör örgütünün ve dış kuvvetlerin çeşitleri senaryo ve planlarıyla bölünmek istense de milletimiz azmi ve inancı sayesinde bu örgütler emellerine hiçbir zaman ulaşamamıştır.

Her zaman belirttiğim üzere bizim insanımız Dünya devletleri arasında bayrağına, vatanına, inancına sahip en büyük ülkenin insanıdır. 

Şanlıurfa´nın Suruç ve Ceylanpınar ilçelerinde yapılan iki olayda insanlık suçunun en büyüğüdür. Milletimiz bombalı saldırı ile derin üzüntü içerisinde iken Terör Örgütü PKK´nın bu olayların sorumlusu sanki emniyet birimlerimiz dercesine 2 polisimize hiçbir kitapta yazmayan hain bir şekilde şehit etmesi üzüntümüzü daha çok artırmıştır.

Bizim inandığımız gibi Milletimizde bilsin ki  bu yapılan saldırıların hesabını devletimiz en ağır şekilde verecektir. Hainler eninde sonunda yaptıklarının karşılığı alacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde insanlık dışı bir eylem sonucu ölen onlarca vatandaşımızın sonrasında Terör Örgütü PKK tarafından Suruç olayları bahane gösterilerek şehit edilen Polislerimize yüce Allah´tan rahmet milletimize baş sağlığı diliyorum.



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9696,36%-0,26
  • DOLAR

    32,53% 0,00
  • EURO

    34,88% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2422,24% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3988,00% -0,14
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı