Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Asfalt Ekibi Sıcağa Rağmen Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Asfalt Ekibi Sıcağa Rağmen Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

aksaray haberler,Asfalt Ekibi Sıcağa Rağmen Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Başkan Yazgı ve Aksaray belediyesi ekipleri Cumartesi ? Pazar, Gece ? Gündüz demeden mesai gözetmeksizin şehre hizmet etmeye devam ediyor.

Aksaray Belediyesi, havaların ısınmasının ardından asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tacin Mahallesi ve Kalanlar Mahallesinde TMT sonrası sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı. Şifahane Mahallesi ve Laleli mahallesinde ise Sathi Kaplama çalışmaları devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, hedeflerinin altyapısı biten bölgelerin tamamında asfalt çalışması yapmak olduğunu söyleyerek ?Aksaray Belediyesi olarak sezona hızlı bir şekilde girdik. Şu anda da fen işleri ekiplerimiz çok ciddi bir şekilde çalışmalarını devam ettiriyorlar. Tacin ve Kalanlar mahallesinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu sene Allah nasip ederse hızlı bir şekilde bu çalışmaları devam ettireceğiz. Tabi işin güzel tarafı, yaptığımız çalışmalardan hemşerilerimizin memnun kalması ve bizlere dua etmesidir. Tertemiz pırıl pırıl yolların olması insanların yaşadığı bölgelerin daha düzgün ve güzel olması hem bizim açımızdan hem burada yaşayan insanlar açısından önemli? dedi.

Vatandaşlar, Aksaray Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye çalışanları nezdinde Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

ÇARŞI MERKEZİNDEKİ YOLLAR YENİLENİYOR ÇALIŞMALAR ERKEN SAATTE BAŞLIYOR

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Şehir Merkezinde bulunan Aksaray Lisesi etrafındaki Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Hashas Caddesi ve Gündoğdu Caddesi zamanla deforme olan asfaltı kaldırarak yerine yeniden asfalt çalışmasına başladı.

Aksaray Belediyesi asfalt serim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aksaray Belediyesi Şehrin merkezinde bulunan Aksaray Lisesi etrafındaki deforme olan asfaltları kazıyarak yerine yeniden asfalt çalışması başlattı. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada ?Şehir merkezinde trafiğin yoğun olarak kullanıldığı Aksaray Lisesi etrafında kış aylarının etkisi ve zamanla aşınan caddelerde Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından asfalt çalışması kısa sürede tamamlanacaktır? dedi.

Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ ya teşekkür etti.



Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Albinolar İzmir'e çıkarma yaptı
Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Gözler Merkez'in faiz kararında
Meteoroloji uyardı; Tehlike geliyor, maske takın!
Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı