Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Altınsoy 24 Haziran´da Yapılacak Erken Seçimi Değerlendirdi

Altınsoy 24 Haziran´da Yapılacak  Erken Seçimi Değerlendirdi

Altınsoy 24 Haziran´da Yapılacak Erken Seçimi Değerlendirdi

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy bugün Erken Seçim ile alakalı Parti İl Binasında bir basın toplantısı yaptı.Altınsoy şunları söyledi.Bilindiği üzere Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli 17 Nisan 2018 tarihli MHP grup toplantısında erken seçim yapılması çağrısında bulunmuş, seçimin 26 Ağustos 2018 tarihinde yapılmasını isteyerek, Erken Seçim gündemi oluşturmuştur.

Akabinde 18 Nisan 2018 tarihinde genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde görüşme gerçekleştirmişlerdir.

Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve parti kurmaylarımız ile gerçekleştirdiği görüşmesi neticesinde herkesin merakla beklediği açıklamasında erken seçim kararı aldıklarını, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli Genel Seçimlerinin 24 Haziran 2018 pazar günü yapılmasını planladıklarını bildirmiştir.

Seçimlerin yapılmasına 65 gün gibi kısa bir süre kalması sebebiyle Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine ilişkin AK Parti ve MHP´nin ortak seçim önergesini AK Parti Grup Başkanı sıfatıyla Sayın Binali Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve her iki partinin Grup Başkanvekilleri imzalayarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sundular.

Bugün itibariyle gerek ülkemizi gerekse de tüm İslam Coğrafyasının kaderini en derinden etkileyecek bir seçim maratonuna girmiş bulunuyoruz.

Önümüzde 65 günlük bir süreç var. Bu süreç içinde her bir oy´un çok ama çok önemli olduğunun bilincindeyiz.

Türkiye Cumhuriyeti için bugüne kadar hiçbir şey üretmeyen muhalefet kendinden beklendiği üzere bu 65 günlük süreçte yalanlarına, iftiralarına devam edecektir.

Bizlerin bu tür oyunlara fırsat vermeden birlik ve beraberlik içerisinde seçim sürecini başarı ile tamamlayacağına olan inancım tamdır.

Memleketimizde işlerin durmaması, seçim konusunun ülke gündeminden biran önce düşmesi açısından, 24 Haziran güzel bir tarihtir.

Suriye sınırında sürdürdüğümüz operasyonlar, yine Suriye ve Irak´ta yaşanan hızlı gelişmeler, makro-ekonomideki dengeler ve büyük yatırımların etkilenmemesi için 24 Haziran´da seçim kararı alındı.

16 yılda girdiği 12 seçimden alnının akıyla çıkan partimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız SAYIN Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 24 Haziran seçimlerine de, ilk günkü heyecan ve yeniden diriliş ruhuyla hazırdır.

Bizler şimdi AK Parti ailesi olarak hep bir ağızdan diyoruz ki;

Haydi düşün yollara,

Kalkın ayağa, yüreklere dokunmak için merhaba demeye

Sözde, kararda milletindir.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde onun hak davasında yanında dimdik durarak milletimize kurulan tuzakları 24 Haziranda sandıkta bozacağız.

Teşkilat olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her gün seçim olacakmış gibi hazırlıklarımıza devam ettik. İnşallah halkımızın bundan önceki seçimlerde bize verdiği destek ve cumhurbaşkanımıza olan teveccühleriyle daha iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Partimizin il ilçe kadın ve gençlik kolları ile mahalle ve köy başkanlarımızdan sandık temsilcilerimize, en üstten en alt kademelerimize kadar bu kutlu davanın neferi olarak tek vücut halinde ?Halka Hizmet, Hakka Hizmet? düsturuyla çalışacağız.

Yapılacak olan seçimler sonucunda kazanan Ülkemiz, Milletimiz ve İslam Coğrafyası olacaktır.

Sözlerime burada son verirken, 24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin,  şehrimiz, ülkemiz ve gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli