Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Ali Genç “Hemşerimiz Davutoğlun’dan Tren Hattımızın Kesin İhale Tarihini Bekliyoruz”

Ali Genç “Hemşerimiz Davutoğlun’dan Tren Hattımızın Kesin İhale Tarihini Bekliyoruz”

Ali Genç “Hemşerimiz Davutoğlun’dan Tren Hattımızın Kesin İhale Tarihini Bekliyoruz”

Gazeteci yazar Ali Genç Başbakan Davutoğlu’nun Aksaray ziyaretini dedeğerlendirdi. Genç yaptığı açıklamada birtakım isteklerde bulundu.

”Siyaset hizmet sanatıysa 2002’den itibaren yapılan 3 genel,3 mahalli seçim 2 referandum’da Aksaray seçmeni Ak Partiye sürekli  olarak Türkiye ortalamasının %14’ün üstünde destek olurken ,Cumhurbaşkanlığı seçimindeki desteğimizde ise ilk 5’in içine girdik.”diyen hemşerilerimiz bu 9 tam desteğimize karşılık  ülkemiz geneline yapılanların dışında her hangi bir ekstra bir hizmet verilmediği gibi 26 Mayıs 2011, 2014’ün Mart’ında  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, eski Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek ve7 Haziran Seçimlerinin 2. Sıra Milletvekili adayı Nevzat Palta tarafından 2004 ve 2009’da 2 defa verilen Aksaray tren hattı sözünün üstünden 11 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen şimdiye kadar  hattın ilk çivisi bile çakılmadı”!!!

   *2002’den günümüze Türkiye genelinde sağlanan dostlarımızı sevindiren,düşmanlarımızı ise hasetlerinden çatlatan her konudaki muazzam gelişmeleri sağlayanlara  müteşekkir olduklarını belirten hemşerilerimiz 10. Tam destek için Başbakan Davutoğlun dan tren hattımızın kesin ihale tarihi ile birlikte E.90 duble yolunun otobandan etkilenmesinin milimize edilmesi için gerekli çalışmanın başlatılması,dosyası yıllarca önce hazırlanan Tıp fakültemizin sözünün de bugün verilmesini bekliyorlar.!!!

Bu gün hükümet meydanında yapılacak Ak Parti mitingine katılacak olan hemşerimiz Başbakan Davutoğlu’dan hemşerilerimiz 2004’den bu yana 6 defa en yetkili  makamlar tarafından sözü verilen Aksaray-Ulukışla tren hattımızın kesin ihale tarihi , Ankara-Pozantı otobanı hizmete açıldıktan sonra E. 90 Karayolu’nun cazibesini devam ettirecek tedbirlerin alınması ve YÖK tarafından yıllar önce  açılma kararı verilen,Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da olumlu kanaat belirtilmesiyle dosyası hazırlanan Tıp fakültemizin açılması sözünü bekliyorlar.

AKSARAY’IN 9 DEFA DOLU,DOLUGÖNDERDİĞİ ÇUVALLAR BOŞ GELDİ!!!

Hemşerimiz Başbakan Davutoğlu’na seslenen seçmenlerimiz” Başta komşu illerimiz olmak üzere Türkiye genelinde 2002 deki Genel seçimlerden 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi de dahil  şimdiye kadar yapılan 9 seçimde  Ak Partiye ful destek verdik.!!!

         Aksaraylı seçmenin verdiği bu desteklerinin karşılığında da hükümet tarafından bizim verdiğimizden daha az destek sağlayan illere yapılan yatırımların dışında bu tam 9 desteğimizin karşılığında bize  şimdiye kadar hiçbir özel hizmet maalesef verilmedi.!!!”

  DEMİRYOLU ÖZEL’DE AKSARAYLA BİRLİKTE KIRŞEHİR’İN GENELDE İSE ÜLKEMİZİN İSTİKBALİ

    Başbakan Davutoğlu  ile birlikte Aksaray Ak Parti milletvekili adayları İlknur İnceöz,Nevzat Palta ve Hüseyin Höyük’ede çağrıda bulunan  seçmenler” Aksaray-Ulukışla Tren hattı özelde bizim için görünse de  aslında 2004’den bu yana sözü verilmesine rağmen gerçekleştirilmeyen bu hattın hizmete açılması Yozgat’ın Yerköy ilçesi ve Ulukışla arasında bir Bay Pasla Ankara ‘dan Ulukışla ve dolayısıyla Adana ve Konya Demir yoluna ulaşılması için Kayseri’den dönülmesi önleneceği gibi Aksaray’ın yanında Kırşehir ilimizle birlikte bağlı yerleşim yerleriyle birlikte genelde ise  ülkemizin de istikbalidir.!!!

AKSARAY’LA BİRLİKTE KULU,CİHANBEYLİ,EREĞLİ,ŞEREFLİKOÇHİSAR,EVREN,ALTUNHİSAR VE ULUKIŞLANIN İSTİKBALLLERİDE 90’ KARA YOLUNUN CAZİBESİNİN KORUNMASINDA!!!

   Ankara-Pozantı Otobanı hizmete açılmadan önce E. 90 Karayolunun cazibesini devam ettirecek tedbirler için Başbakan Ahmet Davuoğlu tarafından mutlaka  ilgililere gereken yatırımların yapılması talimatının da verilmesini isteyen hemşerilerimiz” Bu yolun cazibesinin otobanla ortadan kalkmasıyla Aksaray’la birlikte Konya’nın Kulu,Cihanbeyli ve Ereğli,Ankara’nın Şerefli Koçhisar ve Evren,Niğde’nin Altunhisar ve Ulukışla ilçeleri de tamiri mümkün olmayan olumsuzluklarla karşılaşacaklar.

   Beklenen olumsuzlukların olmaması için Otobana göre 50 km daha kısa olan E.90 Duble yolunun Aksaray-Ankara,Aksaray Ulukışla arasına yoldaki seyrü seferi engelleyen kontrolsüz insan,yük,hayvan ve  tarım araçlarının yola çıkışını engelleyecek olan yeterli sayı genişlik ve yükseklikte tünelleri de olan en az birer yeni şeridin ilavesinin  DPT’den geçmesinin sağlanarak bu tedbirleri gerçekleştirilmesinin sağlanması talimatını vermesini bekliyoruz.

DOSYASI YILLARCA ÖNCE TAMAMLANAN TIP FAKÜLTESİ SADECE AKSARAY’A DEĞİL KONYA,ANKARA,NİĞDE VE NEVŞEHİR’EDE HİZMET VERECEK!!!

     Aksaray’a açılmasını ısrarla istediğimiz Tıp Fakültesi ise Aksaray’da ikamet eden 400 Bin kişinin yanında bu nüfusumuzun iki mislinden fazla olan yurt içi ve dışındaki gurbetçilerimiz.

  Bizim yanımızda  açılacak Tıp Fakültesinden  Nevşehir,Konya ve Ankara ile Niğde‘nin Aksaray’a yakın bir çok ilçesi ve yüzlerce köyle  beldesin inde halen Aksaray’daki resmi ve özel hastanelerden faydalananla birlikte bu kurumdan açılır açılmaz ortalama 1 Milyon 800 Bin kişi.

        ÖLÜMLÜ KAZALARDA CAN KAYBI MİLİMİZE EDİLECEK

    Tıp Fakültesi hizmete açıldığında  E.90 karayolu ile Konya Aksaray,Aksaray-Nevşehir ile Aksaray-Kırşehir arasındaki yollarda meydana gelen kazalara zamanında müdahale edileceği de göz önüne alındığında  bu yollarda meydana gelen kazalardaki yaralılara da yapılacak erken müdahale ile can kaybı milimize edilecek.”dediler.(Haber Ali Genç)



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı