Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Aksaray Ticaret Borsası akredite olarak hizmet kalitesini bir kez daha kanıtladı

Aksaray Ticaret Borsası akredite olarak hizmet kalitesini bir kez daha kanıtladı

TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından yürütülen Oda, Borsa Akreditasyon Sistemi 10.dönem sertifika töreni Ankara’da düzenlendi. TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleştirilen

TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından yürütülen Oda, Borsa Akreditasyon Sistemi 10.dönem sertifika töreni Ankara’da düzenlendi. TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, yönetim kurulu üyesi Mustafa Aydın, Meclis Üyesi Ali Hakan Acar, Genel Sekreter Ramazan Etlik, Akreditasyon Sorumlusu Selin Geçgel ile akreditasyon sertifikası almaya hak kazanan 191 Oda ve Borsanın temsilcisi katıldı.

Hisarcıklıoğlu, bugün kendileri için bir gurur günü olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"191 oda ve borsamız Türkiye`de 5 yıldızlı oda ve borsa kapsamında, yani akredite oldular. 41`i de hatta girmiş durumda. İnşallah kısa sürede bu 41`ine de bu salonda ödülünü vereceğiz. Gururla övüneceğimiz bir camiamız var. 5 yıldızın manası şudur aslında. Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamıyla Londra`daki, Paris`teki, Berlin`deki oda ve borsalar, üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarla minimum aynı seviyeye gelen 191 oda ve borsamızın başkanları ve tüm çalışanlarını kutluyorum."

TOBB Başkanı olduğunda sadece 5 oda ve borsanın profesyonel çalışanlarının İngilizce okuyup yazabildiğini anlatan Hisarcıklıoğlu, bugün itibarıyla ise 355 oda ve borsanın çalışanlarının İngilizce okuyup yazabilir hale geldiğini ifade etti. Geçen zaman içinde oda ve borsalarda bunun gibi birçok dönüşümü gerçekleştirdiklerini dile getiren Hisarcıklıoğlu, "Önümüzdeki süreç çok önemli. Çünkü artık markalaşan ülkeler değil, iller, ilçeler var. Bu noktada, hizmet kalitesini artırmak için üyelerimizin, firmalarımızın taleplerini toplamamız lazım. Bizden daha fazla ne hizmet bekliyorlar, bunu değerlendirmemiz lazım" diye konuştu.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) konferans salonunda düzenlenen 10. Dönem Oda-Borsa Akreditasyon sertifika töreninde belge alan Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit ÖZKÖK, “Üyelerimize her zaman en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Amacımız hizmet kalitemizi ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün arttırmak. Bu amaç doğrultusunda ‘10. dönem akredite oda ve borsalar’ arasına katıldık. 5 yıldızlı hizmet sunabilen Oda ve Borsalara yönelik denetimler sonucu verilen akreditasyon belgesini almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu bir ekip çalışmasının ürünüdür. Borsa çalışanlarımızın gayreti, özverisi, Yönetim Kurulumuzun ve Meclisimizin desteğiyle elde edilmiş bir başarıdır.
Beş Yıldızlı hizmet kalitesi ile Türkiye de ki toplam 113 Borsanın 32 tanesi Akredite olmuştur. Belgemizin Borsamıza ve Üyelerimize hayırlı olmasını diliyor, bu belgenin alınmasında ki başarıdan dolayı Personelimize ve emeği geçen Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 



Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı
Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli