Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Aksarayspor`dan tek atış yeni Aksarayspor:1 Ünyespor:0

Aksarayspor`dan tek atış yeni Aksarayspor:1 Ünyespor:0

Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor 30 .hafta taraftarı önünde oynadığı ve Ünyespor?u

Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor   30 .hafta taraftarı önünde oynadığı ve Ünyespor’u 43 .dakikada Cemil Karakum’un penaltıdan attığı gol ile 1-0 mağlup ederek ligde ard arda ilk kez 2 haftayı zaferle kapatmanın mutluluğunu yaşadı.

 Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor   ligde 30 .hafta mücadelesinde ligde alt sıraları yakından ilgilendiren  karşılaşmada Atatürk stadında ligde kalma  umutlarını mucizelere bırakan Ünyespor ile karşılaştı.

Atatürk stadında oynanan ve haftanın en kritik mücadelesinde  Adıyaman bölgesinden hakem  Ali Köse düdük çaldı.

Maça Aksarayspor kontrollü başladı. ilk dakikalardan itibaren kalesine yüklenen siyah beyazlı temsilcimizi oyunda üstünlüğünü ele aldı.  Rakip kalede etkili olan temsilcimizin geliştirdiği ataklarda rakip savunma hatasız oynadı. gol için umutlarını ceza alanında  atılan şutlarla arayan temsilcimizde  Cemil Karakum ve Yasin Yeşilyurt’un    şutlarında kaleci İsmail kritik kurtarışlar yaprak gole izin vermedi.

 Maçta Ünyespor savunmasından çıkmakta güçlük çekti. ataklarını sıklaştıran temsilcimizde  sağ kanattan etkili geldiği anda  yapılan ortada hakkı hakan’ın 43. dakikada  şutunu Ünyespordan tolga elle kesti. maçın hakemi  ali köse penaltı noktasını işaret etti. siyah beyazlılarda penaltı atışını kullanan Cemil Karakum takımını taraftarı önünde 1-0 öne geçirdi. ilk devre başka gol olmayınca Aksarayspor soyunma odasına 1-0 önde giren taraf oldu.

Karşılaşmanın ikinci devresinde de Aksarayspor etkili futbolunu sürdürdü. topa hakim olan ve kontrollü oynayan temsilcimiz ikinci devre  pozisyon üretemedi. Rakibine de pozisyon vermedi. Ünye karşısında   farkı açmak için etkili futbolunu sürdüren temsilcimiz ikinci devre net fırsat bulmakta zorluk çekti. maçın   sonlarında bütün riskleri alan ve savunmasını boşaltan Ünye takımı beraberlik için ataklar geliştirmeye çalıştı. Ancak  siyah beyazlı savunma  go9l fırsatı tanımadı. maçta son anlara girilirken   Muhammed Soykan rakiplerinden şık çalımlarla sıyrıldı. ceza alanına girerken  yerde kaldı .Maçın hakemi  Ali Köse faulü işaret ederek pozisyonun dışarıdan olduğu belirterek net bir penaltıyı vermedi. Maçta kalan bölümlerde skor değişmedi. 90 .dakikanın bitiş düdüğü ile Aksarayspor ilk devre Cemil Karakum’un penaltıdan attığı gol iler Ünyespor’!u 1-0 mağlup ederek  ligde ard arda ikinci galibiyetini alarak  puanını 36 yaptı ve rahat bir nefes aldı. Ünyespor ise Aksaray’da mağlup olarak ligde kalma umutlarını mucizelere bıraktı.

 Haber Hamit Mavili

 

 



Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli