Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Aksarayspor puan hasretini bitirmek istiyor

Aksarayspor puan hasretini bitirmek istiyor

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor Cumartesi saat 14:30?da Atatürk stadında 28 . hafta karşılaşmasında Çorum Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor Cumartesi saat 14:30’da Atatürk stadında  28 . hafta karşılaşmasında Çorum Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Kastamonu bölgesinden hakem  Bilal Kunt yönetecek.Takımda tek eksik kart cezalısı Ömer Kaplan olacak. Siyah beyazlı temsilcimizi bugün oldukça zorlu bir mücadele bekliyor. Ligde son 3 haftadır  puana hasret kalan temsilcimiz alt sıralardan uzaklaşmak ve haftalar sonra rahat bir nefes almak için bugün çorum karşısına 3 puan için çıkacak. Çorum Belediyespor maçı için bütün  hazırlıklarını tamamlayan temsilcimizde tek eksik kart cezalısı olan  Ömer Kaplan  olacak. Çorum Belediyespor  maçı ile haftalardır  camia üzerinde dolaşan karabulutları  ve  başarısız sonuçlarını sona erdirmek isteyen temsilcimizde tek hedef 3 puan olacak. Çorum Belediyespor ile 2011-2012 sezonunda Atatürk stadında konuk eden ve rakibi ile 1-1 eşitlikle sahadan ayrılan ve rakibi karşısında henüz  galibiyeti bulunmayan temsilcimiz tarihinde 4 .kez karşılaşacak Çorum Belediyespor’u bugün oynayacağı karşılaşma ile evine puan göndermek için camia adeta tek yürek oldu.  Siyah beyazlı taraftarlar kritik maç öncesinde takımlarına tam destek için kenetlendi. bütün he3sapalrın 3 puan üzerine kurulduğu Çorum Belediyespor maçı öncesinde siyah beyazlılarda teknik patron  tek düşüncemiz  galibiyet ile sahadan ayrılmak. bütün oyun planımızı galibiyet üzerine kurduk.  takım üzerindeki baskıların gitmesi için futbolcularımda haftalardır yaşanan talihsizlikleri ve  puan hasretini dindirmek için  kenetlenmeleri  takım için pozitif bir güç oldu. şartlar ne olursa olsun çorum maçını kazanmak için  ne gerekiyorsa yapacağız. bizim için her zaman en büyük destekçimiz olan bütün taraftarımızı yanımızda olmaya  davet ediyorum. maçın bitiş düdüğüne kadar desteklerini her zaman olduğu gibi esirgememelerini ve maç sonunda büyük bir sevinç yaşamak istiyoruz.biz  takım olarak galibiyete hazırız. Taraftarımızda hazır olsun ifadelerini kullandı.

Macit Arabacı eski takımına rakip olacak

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor ara Transferde Çorum Belediyespor’dan transfer ettiği  24 yaşındaki  stoper Macit Arabacı bugün forma giymesi halinde eski takımına karşı forma giyecek. Çorum Belediyespor forması  ile bu sezon  ilk devre 6 maça çıkan ve ara transferde siyah beyazlı formayı giyen  tecrübeli stoper siyah beyazlı formayı da 6 kez terletti. Macit Arabacı ligde geçen hafta batman deplasmanında  kadroda yer almazken bu hafta Ömer Kaplan’ın  cezası nedeni ile savunmada görev yapması bekleniyor. Tecrübeli oyuncunun bugün  forma giymesi halinde  şampiyonluk yaşadığı ve 2.5 yıl formasını giydiği Çorum Belediyespor’a karşı rakip olmanın heyecanı yaşarken , Aksarayspor’un da başarısı için ter dökecek.İkinci devre siyah beyazlı forma altında  çıktığı 6 karşılaşmanın  3’ün ilk 11’dfe sahaya çıkan  Macit Arabacı 3 karşılaşmaya da sonradan oyuna dahil oldu. Bugün oynanacak  karşılaşmada ise savunmada  Macit Arabacı’ya teknik patron  Sinan Bayraktar’ın   ilk 11’de şans vermesi bekleniyor.

Gol silahları bugün çalışacak

 

Spor toto ligde 28 .hafta karşılaşmasında bugün saat 14.30’da Atatürk stadında play off hesapları yapan Çorum Belediyespor ile karşılaşacak temsilcimiz Aksarayspor’da golcüler Cemil Karakum ve  Hakan Doğan’ın sahne almaları bekleniyor. Ligde takımın en golcü isim olan ancak 7 haftadır gol hasreti çeken en son deplasman golünü çorum ağlarına bırakan  başarılı golcü Hakan Doğan’ın bugün hem gol orucunu bozması, takımın diğer golcüsü  ve Sancaktepe maçının kahramanı olan  ve batman maçını sessiz kapatan usta golcü  Cemil Karakum’un da  gol yollarında tecrübesini konuşturması bekleniyor. siyah beyazlılar en büyük gol umudu olan iki oyuncunun  Çorum Belediyespşor maçında gol atmaları ve takımlarını  yüksekten uçurmaları ümit ediliyor. Ligde görev aldıkları maçlarda iki golcü aynı anda bir maçta birlikte gol atamazken Çorum maçında bu  şansızlıklarını kırmaları isteniyor. Aksarayspor forması altında hakan doğan  bu sezon 7 kez  ağları sarsarken ikinci devre takıma katılan  Cemil Karakum ise oynadığı 9 karşılaşma 3 gol kaydetti. siyah beyazlıların iki golcü Hakan ve cemil  haftalarda kaçan gol pozisyonların ardında çorum maçında  pozisyonları değerlendirip hem takımlarını yüksekten uçurmak hem de gol şansızlıklarını kıracaklarının sözünü verdiler.

Haber. Hamit Mavili



MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli