Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Aksarayspor Evinde Son Maçına Çıkıyor

Aksarayspor Evinde Son Maçına Çıkıyor

Siyah beyazlılar Pazar günü hem taraftarına bu sezon için veda edecek

Siyah beyazlılar Pazar günü hem taraftarına  bu sezon için veda edecek. Ligde kalma adına 32. hafta deplasmanda Maltepe karşısında aldığı farklı zafer ile iyice rahatlayan temsilcimizin matematiksel olarak pazar günü Sakarya karşısında alacağı 1 puan ligde kalmasını kesinleştirecek.

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor 2013-2014 futbol sezonunda Pazar günü Dağılgan stadında saat 15:30’da  taraftarı önüne son kez çıkacak. Siyah beyazlılar Pazar günü hem taraftarına  bu sezon için veda edecek hem de ilk kez Dağılgan stadında resmi maça çıkacak. Ligde kalma adına 32. hafta deplasmanda Maltepe karşısında aldığı farklı zafer ile iyice rahatlayan temsilcimizin matematiksel olarak pazar günü Sakarya karşısında alacağı 1 puan ligde kalmasını kesinleştirecek.Ligin bitimine 2 hafta kala temsilcimiz Pazar günü 1 puan alması halinde  perdenin kapanış maçı olan Elazığ deplasmanına çok rahat gidecek. Dağılgan stadında alt sıralardan kurtulmak isteyen Sakaryasapor ile oldukça kritik bir sınava çıkacak temsilcimiz bu sezon taraftarı önünde oynayacağı son karşılaşmasını  3 puan ile kapatıp taraftarına mutlu bir şekilde veda etmenin planlarını yapıyor.

Siyah beyazlı temsilcimizde teknik patron  Sinan Bayraktar Pazar günü  taraftarı önünde bu sezonun veda n maçı niteliğinde olacak Sakaryaspor maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Ligde bitime 2 hafta kaldığını hatırlatan deneyimli çalıştırıcı  matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek için 1 puanın yeteceğini ancak takım olarak hedeflerinin 3 puan olduğunun altını çizdi. Son hafta deplasmanda oynayacakları  Elazığ maçına rahat gitmek istediklerini ve oyuncularının da bunun bilincinde olarak Sakarya maçından kesinlikle zaferle ayrılmak istediklerini,   ligi   45 puan ile tamamlamak istediklerinin belirtti. Kalan 2 maçta hedeflerinin 6 puan olduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı son oynayacakları 2 karşılaşmada özellikle Pazar günü Sakarya maçında   rakiplerinin ligdeki konumlarını kendilerini ilgilendirmediğini kendileri sadece 2 maçtan 6 puan çıkartarak sezonu 45 puan ile tamamlamak olduğunu   sözlerine ekledi.

Hasan ve Akif’e Sarı Engeli

 

Spor Toto 3 .Ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da Pazar günü Aksaray’da taraftarının önünde son kez oynayacağı Sakaryaspor maçı öncesinde kanat oyuncuları Hasan Dinçel ve Akif Karakuş sarı kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecek. Ligde 32. hafta deplasmanda oynanan Maltepe karşılaşmasında sahaya sarı kart sınırında çıkan Hasan Dinçel ve Akif  Karakuş  gördükleri sarı kart ile cezalı duruma düştü. Bu sezon temsilcimizde ilk kez iki oyuncu birden  sarı kart cezaları nedeni ile formalarından ayrı kalacak. Dağılgan stadında Sakaryaspor ile zorlu 90 dakikaya çıkacak temsilcimizde cezalı olan iki oyuncu 2013-2014 sezonunda son kez taraftarının önünde   forma giyememenin üzüntüsünü yaşayacak.

 Aksarayspor’da bu sezon iç sahada oynanan son maçta cezalı duruma düşerek forma giyemeyecek hasan dincel ligde 29 resmi maç çıktı. Başarılı oyuncu 2 kez gol sevinci yaşadı. Akif Karakuş ise  ligde 29  lig maçına çıkarken rakip ağları da 3 kez sarsmanın mutluluğunu yaşadı.

Acar “Gazeteciler Cemiyeti  bahar kupası  futbol heyecanı  başlıyor”

Aksaray  Gazeteciler  ve Yazarlar Cemiyeti  tarafından bu sezon bahar kupası  adı altında  geleneksel halı saha futbol turnuvası düzenlenecek.Aksaray  Gazeteciler  ve Yazarlar Cemiyeti tarafından organize edilecek bahar kupası futbol turnuvası geleneksel  olacak.  Resmi kamu  kurumlar, STK, özel şirketler arası  olacak bahar kupası halı saha futbol turnuvasına kayıtlar 21 nisan pazartesi günü başlayacak ve 30 nisan tarihinde sona erecek.  gazeteciler cemiyeti tarafından düzenlenecek ve    Bahar kupası altında oynanacak  futbol turnuvasında heyecan  Belediyespor’un  Nakkaş  mahallesinde bulunan spor tesislerinde yaşanacak.Aksaray  Gazeteciler  ve Yazarlar Cemiyeti    Başkanı Celil Acar  bahar kupası futbol turnuvası hakkında yaptığı açıklamada ; turnuvanın amacı  resmi Kamu  kurumların yanında sivil toplum kuruluşları ve özel şirketlerde çalışanların diyaloglarını  artırmak olduğunu kaydetti.  Turnuvanın geniş bir ağı kapsadığını ve herkesimin heyecanın içinde olmasını hedeflediklerini dile getirdi.Futbol  turnuvası ile kentteki  futbol sevdalılarının yanında  bütün kurum ve kuruluşlardaki   spor sevdalılarının   spor aracılığı ile daha iyi iletişim kurmalarını ve  dostluk bağının yanında   yarışmacı olarak ta  sahada  karşılaşmalarının  güzel bir etkinlik olduğunu ifade etti.  Acar  bahar kupası adı altında olacak ve geleneksel bir şeklide her yıl  bahar ayında düzenlenecek  futbol turnuvasına kayıtlarının  24 Nisan tarihinde başlayacağını ve  kayıtların 02 mayıs tarihinde mesai bitiminde  sona ereceğini ,  katılımcıların   Aksaray  Gazeteciler  ve Yazarlar Cemiyeti   başkanlığına müracaat etmelerini  söyledi. Müracaatlar  ve bilgilerin için 05424366668 numaradan ulaşılacağını sözlerine ekledi.

 

Hamit Mavili



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli