Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Aksarayspor Batman`a gitti

Aksarayspor Batman`a gitti

Spor Toto 3 .ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor ligde 27. hafta deplasmanda cumartesi günü oynayacağı Batman Petrol maçı için bugün sabaha karşı Aksaray?dan ayrıldı.

Aksarayspor Batman’a gitti

Spor Toto 3 .ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor ligde 27.hafta deplasmanda cumartesi günü oynayacağı Batman Petrol maçı için bugün sabaha karşı  Aksaray’dan ayrıldı. sabah erken saatlerde karayolu ile Ankara’ya giden temsilcimiz hava yolu ile bugün Batman’a geçecek.   batman petrol maçı ile  oynayacağı karşılaşma öncesinde bugün yapılacak antrenman teknik  patron Sinan Bayraktar tarafından iptal edildi. uzun yolculuk nedeni ile oyuncuların dinlenmesi için  iptal edildiği öğrenildi. siyah beyazlılar  bugün öğleden sonra batman’da hafif bir ter antrenmanı yaprak maç saatini beklemeye başlayacak. batman petrol maçı öncesinde temsilcimizde sakat ve cezalı oyuncunun olmaması zorlu deplasman öncesinde hem teknik heyeti hem de yönetim kurulunu memnu ettiği görüldü. Ligde b u sezon sadece deplasmanda 1 galibiyet elde eden ve Sinan Bayraktar nezaretinde henüz deplasmanda galibiyeti bulunmayan siyah beyazlı temsilcimiz cumartesi günü oynayacağı zorlu 90 dakikadan 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor. ligde geçen hafta taraftarı önünde talihsiz bir yenilgi alarak moralleri bozan temsilcimiz cumartesi günü batman  petrol maçını  3 puan ile geçerek Balçova maçını da telafi etmek istiyor.  Siyah beyazlı oyuncuların Batman  yolculuğu öncesinde moralli olmaları ve ligde  deplasman  şansızlığını  yenmek için kenetlenmeleri camiayı sevindirdi. Futbolcular haftalardır deplasmanda yaşadıkları  puan Kayıplarına son vermek için galibiyete  kenetlendi. Batman Petrol ile sezon ilk maçında taraftarı önünde karşılaşan ve  0-2 yenilgi alan temsilcimiz cumartesi günü deplasmanda rövanş maçını kazanmak istiyor. Siyah beyazlı temsilcimizde  Batman Petrol maçı öncesinde  teknik direktör Sinan Bayraktar  ve tecrübeli oyuncu  Mehmet Güneş için ise maçın önemi büyük. İki isimde  cumartesi günü eski takımlarına karşı kazanmak için mücadele edecek.

Haftaların acısını Batman’dan çıkaracağız

Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimizde 14 .hafta takımın başına gelen  ve henüz deplasmanda 3 puan sevinci yaşayamayan teknik direktör Sinan Bayraktar  27. hafta cumartesi günü deplasmanda oynanacak ve daha önce görev yaptığı  Batman Petrol maçında 3 puanı alarak haftalardır deplasmanda yaşanan galibiyet hasretini dindirmek istiyor. siyah beyazlılarda  13 maç çıkan ve sadece 14 puan toplayan teknik patron Sinan Bayraktar için cumartesi günü oynanacak  Batman Petrol maçı da anlamlı olacak.  Eski çalıştığı Batman Petrolspor’a  karşı cumartesi günü  rakip olacak teknik patron Sinan Bayraktar zorlu maç öncesinde hedeflerinin  kesinlikle 3 puan olduğunu ifade etti. Ligde deplasman maçlarında takımın başında olduğu süre zarfında henüz 3 puan sevinci yaşayamayan  Bayraktar cumartesi  bütün şansızlıkları geride bırakarak 3 puan alacaklarını savundu. takımda hiçbir eksiğin olmadığını ve bütün oyuncularının galibiyet için  kenetlendiğini  dile getirerek    zor günlerin geride kalacağını söyledi. hafta boyunca  çok iyi hazırlandıklarını oyuncularının galibiyet için büyük bir hırsla maç saatini beklediklerini cumartesi günü  Batman deplasmanında galibiyetle döneceklerine dair inancının tam olduğunu belirtti. futbolun adaletini olmadığını bugüne kadar bütün maçlarda rakiplerine büyük üstünlük kurmalarına rağmen sonuca yansıtamadıklarını dile getiren  deneyimli çalıştırıcı cumartesi günü  büyük bir patlama yapacaklarını  haftaların acısını Batman’da 3 puan ile dönerek  unutturacaklarının sözünü verdi.

Sarı kart için beş oyuncu uyarıldı

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da ligde 27. Hafta Batman Petrolspor ile deplasmanda oynayacağı zorlu 90 dakika öncesinde 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Batman Petrol   maçı öncesinde  Cemil Karakum, Hakan Doğan, Mehmet Güneş, Hasan Dinçel ve İbrahim Taşkıran gibi oyuncular sarı kart ceza sınırında yar alıyor. Siyah beyazlı temsilcimizde  3’er sarı kartı bulunan  Cemil Karakum, Hakan Doğan, Mehmet Güneş, Hasan Dinçel ve İbrahim Taşkıran  cumartesi günü batman petrol maçın görev almaları ve karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. cezalı duruma düştükleri taktirde 28 .hafta   Aksaray Atatürk stadında oynanacak Çorum Belediyespor  karşısında takımdaki yerlerini alamayacak.. Siyah beyazlı temsilcimizde geçen hafta 2 oyuncunun birden kart cezalısı olması nedeni ile kadroda büyük sıkıntılar yaşadığı bu nedenle  takımın  kritik haftalara girilirken Kart sınırında bulunan   5 oyuncu için teknik heyet tarafından kart görmemeleri konusunda uyarıldıkları öğrenildi.



Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Son beş gün , son beş anket
Milli Eğitim'den öğretmenlerarası tiyatro oyunu yazma yarışması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli