Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Aksaraysapor Nilüfer sınavında

Aksaraysapor Nilüfer sınavında

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor Pazar günü 31. hafta mücadelesinde Pazar günü deplasmanda Bursa Nilüfer ile Nilüfer stadında saat 14:30?da karşı karşıya gelecek.

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor  Pazar günü 31. hafta mücadelesinde Pazar günü deplasmanda  Bursa Nilüfer ile Nilüfer  stadında saat 14:30’da karşı karşıya gelecek.Karşılaşmayı  Ankara bölgesinden hakem  Mehmet Emre Atasoy yönetecek. siyah beyazlılar Bursa’da sahaya 3 puan için çıkacak. Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor  Pazar günü 31. hafta mücadelesinde Pazar günü deplasmanda  Bursa Nilüfer’e konuk olacak. Bursa’da Nilüfer  stadında saat 14:30’da başlayacak mücadeleyi Ankara bölgesinden hakem  Mehmet Emre Atasoy yönetecek. ligde bitime 4 hafta kala temsilcimiz ard arda 2 deplasmana çıkacak. zorlu deplasman trafiğinde ilki olan nilüfer maçı için hazırlıklarını  dün tamamlayan temsilcimiz akşam saatlerinde Bursa’ya hareket etti.Nilüfer maçı  öncesinde siyah beyazlılarda cezalı oyuncu yer almazken  sakatlığı süren Mehmet Güneş’in forma giymesinin ise zor olduğu  öğrenildi. Bursa’ya 3 puan parolası için giden siyah beyazlı temsilcimiz son haftalarda yakaladığı başarılı çıkışını sürdürmek istiyor.Bursa’dan 3 puan ile dönerek ligin son haftalarına daha rahat girmek isteyen temsilcimiz ilk devre  mağlup ettiği rakibi karşısında rövanş mücadelesini de kazanarak alt sırlardan tamamen kurulmanın hesaplarını yapıyor. siyah beyazlılarda teknik patron Sinan bayraktar Pazar günü oynanacak Nilüfer maçı için kazanmak için gidiyoruz. Bütün hazırlıklarımız galibiyet üzerine yaptık. Ligde iyice rahatlamamız için  mutlaka galibiyet almamız gerekiyor. bütün oyuncularımda bunun farkındalar. son oynadığımız maçlarda sahada oyun kurgusunda disiplini bozmadan mücadele eden ve maç sonunda 3 puanı alan futbolcularımız nilüfer deplasmanında aynı şwe3klide mücadele edeceklerdir. Son ana kadar sahada mücadele edip maç sonunda istediğimiz 3 puanı alarak Aksaray’a döneceğimize inanıyoruz. şeklinde konuştu.

Minik tenisçiler Ankara’da şampiyon oldu adını  türkiye şampiyonasına yazdırdı

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Tenis Yıldızlar Grup müsabakaları 07-09 Nisan 2014 tarihleri arasında Ankara’da yapıldı. Ankara Tenis Kulübünde yapılan Türkiye tenis yıldız erkekler grup birinciliği maçlarının ardından Aksaray’ı  temsil eden Kılıçarslan Ortaokulu minik raketçileri şampiyon olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı. GSİ  Müdürlüğünün başarılı tenis  antrenörlerinden Metin Yüceant nezaretinde minik tenisçiler başkentte rakiplerini geride bırakarak  Türkiye tenis yıldız erkekler grup şampiyonu oldu .Ardından başarılılarının ardından minik tenisçiler kupa ve madalyalar ile Aksaray’a döndü.Türkiye tenis yıldız erkekler grup Müsabakalarda şampiyon olan  Kılıçaslan Ortaokulunun minik raketçileri Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmalarının yanında  en iyi dört takım arasına da  girerek önemli bir başarıya imza attı. Türkiye şampiyonası katılma vizesi alan minik raketçileri  başarılarından dolayı tebrik eden antrenörler Metin Yüceant çalışmalarının karşılığını almanın verdiği haklı gururu yaşadıklarını söyledi.

Eskil’de  kurumlar arası futbol turnuvası heyecanı yaşanıyor

Eskil İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Eskil’de Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası büyük bir çekişmeye sahne oluyor. 13 takımın heyecan yaşadığı futbol turnuvası 4 grupta takımların mücadelesine  sahne oluyor. GSİ Eskil İlçe Spor Müdürü İbrahim Irmak  göreve gelmesi ile farkını  gösterdi. İlçede  kamu kurumlar arasında kaynaşma amacı ile futbol turnuvasını organizasyonuna imza attı.Aksaray’ın sevilen beden eğitim öğretmenlerinden ola ve kısa bir süre önce  gençlik hizmetleri  ve spor Bakanlığı tarafından görevlendirme ile Eskil İlçe Spor Müdürlüğü  görevini yürüten İbrahim Irmak kamu kurum ve kuruluşları arasındaki muhabbet, dostluk ve kardeşliği arttırmak istediklerini ver bu kapsamda   futbol turnuvasına büyük bir katılım olduğuna dikkat çekti. Eskil’de Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvasının düzenlenmesinde etkili olan İlçe Spor Müdürü İbrahim Irmak kısa sürede  halkın  sevgisini kazandı. Kısa süre önce göreve başlamasına rağmen ilçede sporu geliştirmek, kurumlar arasındaki dostluk bağını güçlendirmek için hem sportif hem de sosyal  aktivite adına  güzel bir faaliyete imza atan Irmak  ilçe halkının da beğenisini kazanmasına neden oldu. İlçe halkı çiçeği burnunda ilçe spor müdürü Irmak içinde övgüler yağdırdı. İlçe halkı  Eskil’de düzenlenen kamu kurumlar arasındaki futbol turnuvası ile  hem kurum  çalışanları  spor yapıyor, hem eğleniyor hem de vatandaşlar ilçenin üst düzey yöneticilerin futbol sahalarında  halk ile kucaklaşmalarını sağlıyor.. İlçede futbola ilgi büyük. Bunun için  ilçemize yapılan sentetik sahanın faydasını ileride daha çok göreceğiz ve Eskil her yıl düzenlenen  köy, belde ve kasabada halkının  katıldığı  futbol turnuvası içinde kurumlar arasındaki turnuva  güzel bir  etkinlik oldu.Eskil İlçe Spor müdürü ırmak  İlçemiz için spor penceresinde ilçe gençliğini spora yönlendirmesi adına büyük bir kazanç ve bu tür etkinlikle ile  ilçe halını olarak çok memnunuz. kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş bildirdiler.



Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli