Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

AKSARAY KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERİ DR. ERTUĞRUL ÜNKOÇ`A VEDA YEMEĞİ

AKSARAY KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERİ DR. ERTUĞRUL ÜNKOÇ`A VEDA YEMEĞİ

Aksaray Bürokrasisi ve sağlık çalışanları, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ertuğrul Ünkoç`a veda etti.

Aksaray Bürokrasisi ve sağlık çalışanları, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ertuğrul Ünkoç`a veda etti.

2 yıldır Aksaray`da Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak görev yapmakta olan Dr. Ertuğrul Ünkoç, kendi isteği ile görevinden ayrılıyor.

31 Aralık 2014 tarihinde sözleşmesi sona erecek olan Dr. Ünkoç, ailevi nedenlerle sözleşme yenilemeyerek, Ankara iline başka bir göreve atanmak üzere dönmeye hazırlanıyor.

Sağlık çalışanları, 2 yıldır birlikte çalıştıkları Dr. Ünkoç için Ağaçlı Melendiz Motel`de bir veda yemeği ve gecesi düzenlediler.

Veda Yemeğine, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Milletvekileri Ali Rıza Alaboyun, İlknur İnceöz, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Sağlık Müdürü Dr. Akın Südemen, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun ve diğer bürokratlar ile sağlık çalışanları katıldılar.

Katılımcılar yaptıkları konuşmalarında, Dr. Ertuğrul Ünkoç`un Aksaray`dan ayrılmasını istemediklerini beyan ettiler.

il Sağlık Müdürü Dr. akın Südemen, yaptığı kısa konuşmasında, Ertuğrul Ünkoç`la daha önce de tanıştığını, Aksaray`da görev yaptığı 2 yıl süre içerisinde ise kendisi ile çok iyi bir takım arkadaşı olduklarını belirterek şöyle dedi.

"Ertuğrul bey, hoşgörüsü, çalışkanlı, insanlı ve dostluğu ile her probleme çözüm bulma ve problemi ortadan kaldırma çabası ile başarılı olmuştur. Birlikte çalıştığmız sürede çok iyi bir takım arkadaşı olduk.  Ertuğrul beyin Aksaray`dan ayrılacak olması en çok beni hüzenlendirdi, üzdü. Kendisi ile gönüllerimiz bir, ömrümüz olduğu sürece dostluğumuz devame decek ama bu ayrılık fazla dokundu bana.  Kendisine Aksaray`ın sağlık sorunlarını çözmede gösterdiği olaganüstü özveri, gayret ve çabadan dolayı, iyi bir ekip arkadaşı olması nedeniyle kısaca adam gibi adam olması nedeniyle teşekkür ediyorum. Ailesi ile sağlıklı, uzun ve başarılı bir ömür diliyorum" dedi.

Milletvekili İlknur İnceöz`de yaptığı kısa konuşmasında şunları söyledi "2 yıldır Ertuğrul bey ve ekip arkadaşları ile birlikte bizimle takim ruhu içerisinde bir çalışma gerçekleştirdi. Aksarayın sağlık sorunları konusunda çok çalışkan bir ekip başı oldu. Burada ihtiyacları tespit edip sunulması, taleplerin takibi noktasında derleyip toparlamak Ertuğrul beye düştü. Ekip olarak çok güzel işler çıkardılar. Ertuğrul beyin daha önce bakanlık geçmişinin olması, bu bölgeyi biliyor olması bizim işimizi oldukça kolaylaştırtırdı. Çalışkanlığı ile Aksaray`a bir Aksaraylı kadar sahiplendiği  için teşekkür ediyorum. Sağlık alanındaki sorunları çözme noktasında bizlere ciddi bir destek vermiştir. Ben çalışkanlığı, dürüstlüğü erdemli ve ahlaklı duruşu nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum.  Ailevi nedenlerle ve kendisinin talebi nedeniyle Aksaray`dan gitmekte.  Bu bir yol ayrımı değildir. Kendisi ile Aksaray`ın sağlık sorunları konusunda görüşeceğiz. Kendisini dostumuz olarak kabul ediyoruz. Aksaray`da sağlık konusunda önemli bir iz bıraktığını düşünüyorum. Aksaraylılar iz bırakanları unutmazlar. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum" dedi.

Milletvekili Ali Rıza Alaboyun`da konuşmasında "Yöneticilerden bazıları makamdan güç alır, bazıları da makama güç verir. Ertuğrul kardeşimizde oturduğu koltuğa, makama güc veren bir arkadaşımızdır. İşleri takip eder, bir noktaya kadar getirip, bizi bilgilendiren bir arkadaşımızdır. Mütevazi ve yöneticilik kabiliyeti yüksek bir arkadaşımızdır. İnsanın yönetici olması, idareci olması ayrı bir meziyettir. Ertuğrul kardeşim, benim gözümde hakikaten yetişmiş, uzman bir idareci, gidiyor olmasına üzüldüm. Kendisini ikna etmek için özel görüştüm. ancak ailevi sebeplerden dolayı fazlada ısrarcı olamadık. Kendisine verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ankara`da ailesi ve çocukları ile birlikte huzurlu bir yaşam sürmesini temenni ediyorum. Kendisi bundan sonra bizim bir parçamızdır. Kendisine kapımız ve gönlümüz her zaman açıktır" dedi.

Veda yemeğinde bir konuşma yapa Aksaray Valisi Şeref Ataklı`da "Ertuğrul beyle 1 yıldır birlikte çalışıyorum. Çalıştığım süre içerisinde diğer arkadaşlarında ifade ettiği gibi, görevinin sorumluluğunda dürüst, güvenilir, çalışmalarını titizlikle takip eden iyi bir arkadaş, bürokrat olarak gördük. Hastane için elinden gelen azami çabayı gösterdiler. Bunu dürüstlük ve samimiyetle yaptılar. Hoş bir sada bırakarak ayrılacaklar. Kendisine teşekkür ediyorum. Aksaraylı sizden memnun, bizde sizden memnunuk. umarım bundan sonraki yaşamında iyi güzel hizmetlere vesile olur" dedi.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ertuğrul Ünkoç`ta yaptığı kısa veda konuşmasında "2 yıldır Aksaray`da görev yapıyorum. Nasip buraya kadarmış. Aksaray koordinatörlük dönemimde de tanıdığım bir ildi. Burada daha öncede tanıdığım arkadaşlarım ve abilerim vardı. Aksaray`a ilk geldiğim günden itibaren arkadaşların yardımlarını gördüm. Aksaray`a uyum sağlamakta sıkıntı çekmedim.  ekip arkadaşlarımla birşeyler yapmaya çalıştık. İnşallah iyi şeyler yapmışızdır.  Yaptığımız çalışmalarımızda hizmet alımı ile çalışan arkadaştan tutun, en ücra köşedeki personele kadar bütün hepsinin emeği, özverisi ve alın teri vardır. 2 yıl zarfından bizden öncekilerin yaptıklarının üzerine taşlar koyabildik ve bir yerlere kadar getirdik. Bizim nasibimiz buraya kadarmış. Nasip ise 31 Aralık 2014 tarihinde sözleşmem sona eriyor. Burada söylenen güzel sözleri beraber çalıştığım 2000`e yakın personel arkadaşlar adına alıyorum. Bu süre zarfından sayın Valimizin yardımlarını görerek iş yaptık, siyasi açıdan vekillerimiz ve teşkilat başkanlarımız ile çok iyi diyalog kurarak çalıştık. Böyle olunca da herkes işin ucundan tuttu. Kaymağını yemekte bana düştü. Burada herkesin emeği var. Bütün çalışanların, basının, bürokrasisinden siyasetinden burada yapılan işlerde herkesin emeği vardır. Beni bu şekilde uğurladığınız için teşekkür ediyor, saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi.

Veda yemeği sonrasında Aksaray Valisi Şeref Ataklı tarafından Ertuğrul Ünkoç`a takdirname ve bazı hediyeler takdim edildi.

Veda yemeği, gecenin ilerleyen saatlerinde Türk Sanat Musikisi eşliğinden devam etti.  



Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Gözler Merkez'in faiz kararında
Meteoroloji uyardı; Tehlike geliyor, maske takın!
Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,50% 0,02
  • EURO

    34,82% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2424,26% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı