Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksaray`da Günün Gelişen Spor Haberleri 26.06.2014

Aksaray`da Günün Gelişen Spor Haberleri 26.06.2014

Akif Karakuş Ankara Demir Yolunda, Cemiyet Kupasında Bugün Final Günü, Belediyespor U13 Mersin?de Adana Demir?e Teslim Oldu

Akif Karakuş Ankara Demir Yolunda, Cemiyet Kupasında Bugün Final Günü, Belediyespor U13  Mersin’de Adana Demir’e Teslim Oldu, Belediyespor’dan 6 Minik Yıldız 3 Günlük  Beşiktaş Kampını Tamamladı

Akif Karakuş Ankara Demir Yolunda

Aksarayspor’da forma giyen 20 yaşındaki başarılı Oytuncu Akif Karakuş’un yeni sezon öncesinde 2 .lig ekiplerinden Turgutluspor ile   görüştüğü  ancak anlaşma sağlayamamasının  ardından Çorum Belediyespor ile flört etti. Ancak genç oyuncu son olarak Ankara Demir ile masaya oturduğu ve  prensip olarak anlaşma sağladığı öğrenildi.

 

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor’un alt yapısından yetişen 20 yaşındaki  Aksaray’lı futbolcu Akif Karakuş  yeni sezonda yuvadan uçmak üzere. Bal liginde siyah beyazlı forma altında şampiyonluk yaşayan  ve geçen sezon spor toto 3 .ligde takımın değişilmez ismi olan Akif Karakuş yeni sezon için başkentin spor toto 3 .lig temsilcilerinden  Ankara Demir ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Bal Liginde 22 maçta ter döken ve geçen  sezon ise adeta siyah beyazlı ekipte altın çağını yaşayarak 31 maçta ter dökerek kulüplerin dikkatini çeken Akif Karakuş’un transfer döneminde bir çok kulüp ile temas halinde olduğu ve son olarak Ankara Demir ile hafta sonuna kadar kesin anlaşma sağlaması bekleniyor. Transfer döneminde 2 .lig ekiplerinden Turgutluspor ile   görüşen ancak anlaşma sağlayamayan ardından Çorum Belediyespor ile flört eden genç oyuncu son olarak Ankara Demir ile masaya oturduğu ve  prensip olarak anlaşma sağladığı öğrenildi.  Siyah beyazlı forma ile 2016 yılına kadar sözleşmesi olan ancak Ankara Demir ile el sıkışan genç oyuncunun transferini hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor. Siyah beyazlarda yeni sezon öncesinde İbrahim Konuksever, Cemil Karakum’un Ardından akif Karakuş’un da yuvadan uçmasına kesin gözle bakılıyor.Siyah beyazlı forma altında Akif Karakuş genç sezon  31 maçta görev alarak 1833 dakika sahada kaldı ve 3 kez de gol sevinci yaşadı. 31 maçlık periyotta ise 1 maçta ise sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemedi. Aksaray defterini kapatmak üzere olan ve Ankara Demir ile Anlaştığı  ileri sürülen genç oyuncun yeni sezonda başkent ekibinin formasını giymesine kesin gözle bakılıyor.

Cemiyet Kupasında Bugün Final Günü

Genç Fenerbahçeliler:                       Din-Birsen:

Aksaray Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyeti tarafından düzenlenen futbol turnuvasında  bugün final heyecanı yaşanacak. Aksaray Belediyesi  Nakkaş spor tesislerinde bugün saat 19:30’da Genç Fenerbahçeliler ile Din- Birsen şampiyonluk için karşılaşacak. Cemiyet kupasında bugün  perde final maçı ile kaapnacak ve yaklşık 1 aydır süren  futbol heyecanında ise şampiyon belli olacak.  Kupanın favori  iki ekibi Genç Fenerbahçeliler ile Din- Birsen Arasında oynanacak şampiyobnluk maçı öncesinde iki ekiptede   önemli eksiklerin bulunmaması maçın  heyecanını artıracak. Karşılaşmanın  ardından Aksaray Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyeti tarafından kupalar takdim edilecek. Final maçı sonrasında düzenlenecek kupa töreni ile  cemiyet kupasında perde kapanacak.

Belediyespor U13  Mersin’de Adana Demir’e Teslim Oldu

Aksaray Belediyespor U13 takımı  2013-2014 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonası 1 .grup eleme müsabakaları için  Mersin’de  sahne aldı. Mersin bölgesinde  Adanademir ve Gaziantepspor gibi köklü gruplar ile aynı grupta  yer alan temsilcimiz Belediyespor  gruptan çıkmak için güçlü rakipler ile karşılaştı. Mersin’de ilk sınavında  adana demir U13 takımı ile karşılaştı. Adana demir karşısında iyi futbol ortaya koyan temsilcimiz Belediyespor rakibi karşısında 1-0 üstünlüğü yakaladı. Adana Demir karşısında golü de bulan Belediyespor’un  minik kramponları oyunda üstünlüğünü sürdürdü. Karşılaşmada  adana demir u13 takımı son bölümlere girilirken oyunu dengeledi. Konsantrasyon eksikliğini de rakibi karşısında oyunda düşen temsilcimiz kalesinde  beraberlik golünü gördü. 1-1 skorun eşitlenmesi  Belediyespor  oyundan düştü. Adana Demirespor  maçta son bölümlerde baskılarını artırdı. Peş peşe gelen adana demir golleri ile  belediyuespor’un  minik kramponları adeta yıkıldı. Bir anda  2 farklı geriye düşen  temsilcimiz Belediyespor 1-0 önde götürdüğü karşılaşmayı  kalesinde gördüğü talihsiz goller ile 1-3 kaybetti. Mersin’de ilk maçını kaydeden temsilcimiz Belediyespor  son maçında Gaziantepspor karşılaşacak.

Belediyespor’dan 6 Minik Yıldız 3 Günlük  Beşiktaş Kampını Tamamladı

Aksaray Belediyespor U14 takımında forma giyen  6 oyuncu  3 gündür  İstanbul’da  Hakkı yeten tesislerinde  Beşiktaş alt yapı  kampında ter döktü.  2013-2014 Sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 2 .grup eleme maçlarında  Adana’da başarılı futbolcuları ile dikkat çeken Mertcan Çetin Mavili , Doğukan Kaymaz, Batuhan Nalbant, İshak Özdemir, Berat Dinç, Melih Demirer, Beşiktaş kulübünün futbol tarama ekipleri tarafından beğenilerek  Türkiye’den  beğenilen 25 futbolcu ile birlikte 3 gün süren  kampa katıldı.. İstanbul Hakkı Yeten tesislerinde 3 gündür antrenmana çıkan  Belediyespor’un yıldız oyuncuları dün son antrenmanları tamamlayarak İstanbul’dan ayrıldı.  Beşiktaş kampına antrenör Kadir Aydın  nezaretinde giden  minik futbolcular Mertcan Çetin Mavili , Doğukan Kaymaz, Batuhan Nalbant, İshak Özdemir, Berat Dinç, Melih Demirer’in  Beşiktaş’taki  futbol serüvenlerini sürdürebilmeleri için  Beşiktaş alt yapı Antrenörlerinden Cafer Faruk’un vereceği rapor doğrultusunda belli olacak.

Hamit Mavili

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli