Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ilçelerle buluştu

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ilçelerle buluştu

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Meclis ve Yönetim Kurulu Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi?de faaliyet gösteren üyeleriyle bölge toplantısı gerçekleştirerek, vergi şampiyonlarını ödüllendirdi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Meclis ve Yönetim Kurulu Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi’de faaliyet gösteren üyeleriyle bölge toplantısı gerçekleştirerek, vergi şampiyonlarını ödüllendirdi.

İlçelerle Buluşuyoruz adlı programda bölgenin sorunları ve planlanan projeler dile getirilirken, Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi’de kurumlar ve gelir vergisinde ilk 3’e giren firmalara plaket takdim edildi.

Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi protokol üyelerinin yer aldığı program üyeler tarafından memnuniyetle karşılanırken programa katılan davetliler bölge için emek veren alın teri döken ATSO Yönetimine şükranlarını sundular.

Programda açılış konuşmasını yapan ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, yapmış olduğu açıklama da; “Gönül istiyor ki bu toplantıları daha sık ve geleneksel hale getirelim, ama maalesef Aksaray’da ve ilçelerimiz de yaşanan önemli sıkıntılardan birisi vatandaşlarımız eğitim, seminer, toplantı gibi etkinliklerimize yeterli ilgili göstermiyorlar. Bir gün inşallah bu sıkıntımızı giderir isek sizlerle daha fazla buluşur ve bu güzel havayı sık sık yaşarız. Bugün Türkiye genelinde sanayilerin Aynası Ticaret Ve Sanayi Odalarıdır. Bizler her bir girişimcinin, sanayicinin problemlerini dinlemek ve yaşamış oldukları sıkıntıların önüne geçebilmek için bu göreve geldik. Ortaköy’de, Ağaçören’de, Sarıyahşi’de faaliyet gösteren her bir üyemizin problemi bizim problemimizdir. Aksaray’ın sanayi alanında devrim yaşadığı bu yıllarda bizler sizlerle birlikte bölgenin hatırı sayılır sanayisi olmak için çalışmalar yapıyor desteklerinizi arkamızda hissediyoruz. TR 71 bölgesindeki iller arasında açık ara önde olmamıza rağmen bizim hedefimiz bununla sınırlı değildir. Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odasının en büyük hedefi ve vizyonu bölgede sanayisi ile fark yaratmaktır. Rakiplerimiz Ankara, kayseri, Konya, Gaziantep gibi sanayi alanında güçlü büyükşehirlerimizdir. Bugün Aksaray’da dünyaca ünlü onlarca firma üretim yapmakta ve yatırımcılar her geçen gün Aksaray’a gelmektedir. İnşallah Aksaray’a gelen yatırımlar Ortaköy’ümüze, Sarıyahşi’mize ve Ağaçören’imize de gelecek ve vatandaşlarımıza istihdam etme yolu açılacak. Bunun için sizlerin desteklerinize ihtiyacımız var. Başaracaksak eğer hep birlikte başaracağız” Dedi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunun görev süresi boyunca yapmış olduğu etkinliklerin ve faaliyetlerin anlatıldığı sine vizyon gösterisi sonrasında kürsüye çıkan ve İlçelerdeki üyelere seslen ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “Bugün burada Aksaray’ın vazgeçilmez 3 ilçesi Ortaköy Ağaçören ve Sarıyahşi’de bulunan üyelerimizle bir arada olmak bizler için değeri anlatılmaz bir mutluluktur. Saygı değer dostlar bilmenizi isteriz ki sizleri bir an olsun çalışmalarımıza yön verirken unutmadık. Aksaray’daki bir üyemiz bizde ki değeri ne ise sizlerin de bizde ki değeri odur.

Kıymetli misafirlerimiz Aksaray’ın sanayide hak ettiği yerlere gelebilmesi için gelmiş olduğumuz Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odası yönetiminde birçok çalışmaya imza attık, birçok projeyi de hayata geçirdik. sine vizyon gösterimizde göreve geldiğimiz günden bu yana ne yaptığımızı neleri başardığımızı sizlerle paylaşacağız. Orada göreceksiniz ki biz bu çalışmaları kendimiz için değil Ortaköy, Ağaçören, Sarıyahşi ve tarihi içinde barından medeniyetlerin giriş kapısı olan 10 bin yıllık şehir Aksaray için yaptık.

Bizler bu göreve oturmuş olduğumuz makam koltuklarını doldurmak için değil Aksaray’ın kabuğunu kırması için geldik. Saygı değer dostlar az önce söylemiş olduğum gibi bizler sizin için de çalışmalar yapıyoruz. Bugün buraya gelirken boş gelmeyelim dedik ve sizlere gerçekleşmesi planlanan ve hazırlıkları yapılan iki çalışmanın haberini getirdik. Birincisi yakın zamanda ilimize gelecek olan tren Hattı’nın bu güzergâhtan geçmesi ve yapılacak olan otobanın yine buralardan geçecek olması

İkincisi ise Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi’de girişimciliğin artırılmasını sağlamak amacıyla düzenleyecek olduğumuz girişimcilik kursudur. Bu iki projede bu bölgenin çehresini değiştirecek ve Ortaköy’ümüzün, Ağaçören’imizin, Sarıyahşi’mizin gelişmesine büyük katkı sağlayacak. Saygı değer dostlar çıkmış olduğumuz bu yolda bizler ateşten gömlek giymeyi kabul ettik. Allah yar ve yardımcımız olsun bu yolda desteklerinize ihtiyacımız var Allah utandırmasın” Dedi.



Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli