Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

Aksaray da günün gelişen spor haberleri

Aksaray da günün gelişen spor haberleri

Aksaray da günün gelişen spor haberleri

68 gençlik grubunda 22.  Yıl kutlaması 20 Martta düzenlenecek

Aksaray’da yıllardır tribünlerde  siyah beyazlı renklerin emekçi ve fedakar taraftarları Perşembe akşamı  saat 19:00’da İpek yolu düğün salonunda kuruluşunun 22 .yılında kutlayacak.. Daha önce 7 mart 2014 tarihinde yapılması planlanan ancak 20 mart tarihine ertelenen taraftar buluşmasına siyah beyazlı renklere gönül vermiş taraftarların büyük bir ilgi göstermeleri bekleniyor. 

Siyah beyazlı renkler için tribünlerde destek amaçlı  1992 yılında kurulan ve 22 yıl boyunca iyi ve kötü zamanında her zaman destek veren 68 Gençlik taraftar grubu  20 mart 2014  Perşembe akşamı düzenlenecek birlik  beraberlik ve siyah beyazlı kulüp yönetimine destek ve moral için  önemli bir organizasyona imza atacak. Siyah beyazlıların 22 yıldır tribünlerde bekçiliğini yapan 2009 yılında profesyonel lige veda edilmesinin ardından  Bölgesel ligde dahi  takımlarını yalnız bırakmadan deplasmanda Aksaray ve siyah beyazlı renkler için birlik olan 68 Gençlik taraftar grubu bugün akşam tribünlerin ardından düzenleyeceği  gece ile yeni bir şova imza atmaya hazırlanıyor. 68 Genlik taraftar grubu tribün liderlerini tarafından yapılan açıklamada  22 yıldır 68 Gençlik grubunun siyah beyazlı renklere  destek verdiğini 22 yıl boyunca tribünlerde bir çok ismin takımlarını bağrına bastığını ve Aksaray sevgisinin bütün taraftarın kalbinde büyük yer edindiği hatırlatıldı. Öncelikle birlik beraberlik gecesinde 22 yıldır Aksarayspor sevdalısı olan  tribünlerde yetişen ve tribünleri gençlere bırakan  büyükleri unutmadıklarını ve aralarında olmaları için   22 yıl kutlama gecesine davet ettiler. 68 Gençlik taraftar grubunun 22. Yıl birlik beraberlik gecesindeki amacın camianın kaynaşması, birliğin dirliğin sağlanması ve önemli olarak ta siyah beyazlı yönetime ve kulüp Başkanı Ali Karakuş’a moral desteği için yaptıklarına dikkat çekildi. Aksarayspor’un ve siyah beyazlı renklerin gönüllerinde büyük yer edindiği ve takımlarını daha ileriye taşınması için  68 gençlik olarak her zaman tam desteğe hazırlı olduklarını ve bütün siyah beyazlı renklere gönül veren taraftarın  düzenlenecek 22 .yıl kutlama programına katılımlarını bekleyerek davette bulundular.

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine 3 Güreşçimiz Davet Edildi

Bu yıl Türkiye şampiyonasında başarılı sonuçlar alarak dikkatleri üzerlerine çeken Aksaray  Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezinde yatılı eğitim gören güreşçilerden Yusuf Balcı, Ömer Faruk Koç ve İsmail Şimşek Türkiye’de yalnız 12 il’de bulunan, Yıldız Grekoromen Güreş Milli Takımının yer aldığı Çorum Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine davet edildi.

Aksaray’da eğitim gördükleri süre boyunca kendilerine her türlü desteği veren GSİ Müdürü Cüneyt Alkan ve Güreş Eğitim Merkezi ve şube müdürü Hamdi Turan’a teşekkür eden milli güreşçiler  , başarılı olabilmek ve Türk sporuna katkıda bulunmak için daha çok çalışacaklarının  sözünü verdiler.

Yıldız Grekoromen Güreş Milli Takımının yer aldığı Çorum Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine davet edilen  Aksaray’da yetişen güreşçiler  hakkında       GSİ  Müdürü Cüneyt Alkan; “Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen geleceğin şampiyonlarını yetiştirildiği Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) adını taşıyan proje sayesinde, yeni nesiller Türk sporu adına önemli başarılar elde edecek.  Sporcu kardeşlerimizin de yakalamış oldukları bu fırsat kendileri açsından son derece önemli, bizler için de gurur verici bir durum, kendilerini kutluyor başarılar diliyorum” dedi.

İki Tecrübeli Oyuncu Batman’da forma giyebilecek

Spor toto 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da 26. Hafta Atatürk stadında oynanan  Balçova Belediyespor maçında kırmızı kart cezalısı  Cemil Karakum ile sarı kart cezalısı Ömer Kaplan forma giyemeyerek cezalarını tamamladı. Siyah beyazlıların kritik Balçova maçında iki tecrübeli oyuncunun yokluğunda siyah beyazlılar yokluklarını aradı..  cezaları sona eren Cemil Karakum ve  Ömer Kaplan 27 .hafta deplasmanda oynanacak batman petrol maçında takımdaki yerlerini alabilecek. Siyah beyazlıların savunmadaki önemli simlerinden Ömer Kaplan  sarı kart cezasını çekerken gol yollarındaki  önemli silahı olan Cemil Karakum kırmızı kart cezasını tamamlasa da Batman’da sahaya sarı kart sınırında çıkacak.Cemil Karakum’un  27 .hafta Batman deplasmanında  oynanacak karşılaşmada 3 sarı karı  bulunması nedeni ile ceza sınırında olacak.

Başarılı oyuncu şayet batman petrol maçında 4. Sarı kartını gördüğü taktirde 28 .hafta  oynanacak Çorum Belediyespor maçında  bu sefer sarı kart cezalısı olarak forma giyemeyecek.

 

Hamit Mavili



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu